Кратос Написано Децембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 пре 3 минута, Матусал рече Просто питање за тебе. Да ли је Бог постао истинити човек? Naravno da jeste,isti čovek kao što smo ti i ja u telu od krvi i mesa. Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 пре 36 минута, Кратос рече Upala iz nadvremene eshatološke dimenzije Зна се одакле испадају те црвенкапице, а то није одакле ти написа. Trifke је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 пре 46 минута, Vladan3 рече И то што некога разумем шта хоће да каже наравно не значи да се са њим слажем ко год био, јер ваљда прво треба да разумем шта је хтео да каже па тек онда да видим у којој мери мислим да је то коректно. Видиш колико си ти поремећен и недорастао за форумашење. Мораш најпре да се не слажеш, у старту, и са свима, без изузетка. Онда да само оне што ти се мало допадну покушаш да разумеш и да повремено покажеш да их разумеш ако то прилике траже, чак и ако их у суштини не разумеш. Да ли ме разумеш? Vladan :::., Снежана, Isusovo magare and 4 осталих је реаговао/ла на ово 5 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 пре 13 минута, Кратос рече Naravno da jeste,isti čovek kao što smo ti i ja u telu od krvi i mesa. Мало си се оправославио. Ако, ако! Слава Богу! Раније си говорио о стварању неке нове твари при Христовом оваплоћењу. Zoran Đurović, Volim_Sina_Bozjeg and Trifke је реаговао/ла на ово 1 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Децембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 пре 11 минута, Ведран* рече Видиш колико си ти поремећен и недорастао за форумашење. Мораш најпре да се не слажеш, у старту, и са свима, без изузетка. Онда да само оне што ти се мало допадну покушаш да разумеш и да повремено покажеш да их разумеш ако то прилике траже, чак и ако их у суштини не разумеш. Да ли ме разумеш? Ja te potpuno razumijem slažem se s tobom.. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 Управо сада, Isusovo magare рече Ja te potpuno razumijem slažem se s tobom.. Опростићу ти овакво безумље будући да данас не постиш него си већ почела да се напијаш далматинским вином чекајући празник. Zoran Đurović and kopitar је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 Јавља ми се да вам стиже бомба. Само пазите како рукујете са експлозивом. Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 Evo za mog velikog i nezaboravljenog prijatelja Kratosa i ostale drugare od Sv Atanasija Velikog "O ocovecenju Boga Logosa" 8. "Zbog toga ,dakle, beztelesni i nepropadljivi i nevestastveni Logos Bozji stupa u nas prostor a da pri tom ni ranijje nije bio daleko.Jer, ni jedan deo tvorevine nije bez Njega, nego On, postojeci uz svog Oca, sve Sobom ispunjava i snishodeci ,zbog Svoga covekoljublja, dolazi da nam se objavi. " Vladan :::. је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 Бууууум! Trifke and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 пре 6 минута, Ведран* рече Јавља ми се да вам стиже бомба. Само пазите како рукујете са експлозиом. Nije li Vedran medju prorocima? Kako da te nazovemo? Isajia? Jeremija? Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 Иларион (по алфејеву) Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 пре 4 минута, Svetlana Pecin-Saraguda рече а и он са њим заједно, да је Богочовек Богочовек мимо Пресвете и мимо оваплоћења Просветли ме. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 пре 1 минут, Ведран* рече Просветли ме. Sada sam dao atomsku bombu, kada pukne ima ne da te prosvetli nego sunce da napravi od tebe. "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Децембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 Управо сада, Trifke рече Sada sam dao atomsku bombu, kada pukne ima ne da te prosvetli nego sunce da napravi od tebe. Мени то ништа не може. Сећаш ли се од раније да ја већ зрачим? Као Чернобил. Trifke, Zoran Đurović and Матусал је реаговао/ла на ово 1 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Децембар 24, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2017 Управо сада, Ведран* рече Мени то ништа не може. Сећаш ли се од раније да ја већ зрачим? Као Чернобил. Malo sam zgvirio u temu o grehu u raju e tamo je vec dzungla. Jeresi na sve strane. Матусал and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука