Jump to content

Српкиње се и даље масовно одричу наследства у корист браће и то им је савршено нормално

Оцени ову тему

Снежана

Препоручена порука

пре 7 минута, Zeleni Zub рече

Од овог би још неум(ј)есније питање (рецимо, мудрацима из локалног правосуђа) било, оно... А чија је моја дедовина & очевина? До те мере да би чак имплицирало и коруптивне елементе, па из тог логично & недвосмислено исходи како нећу ниш', боле ме бриге, и, наравно ћу све сам створити. К'о у причи (мотивисаном древним љуцким поривом, ил' поривима). Грамзивос' & похлепа, хвала лепа (Х2)...

Meni ništa više jasno nije. Ako podijelim svima nasleđe, nisam dobra majka jer im ne dajem priliku da stvore sami (što je suluda misao, jer nisu vaspitavani kao paraziti), a ako ostavim sve sinu, dobra sam majka, jer tako to treba i mora, a ćerke će se snaći, jer moraju.
Pa čekaj, zar na taj način ne pravim jedvočeku magareću uslugu?
....eto, ja zaista ne razumijem danas ništa.
Kako god, ja pogriješih, i neka je taj teret moj. Nosiću ga lako.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Војвода7 рече

Ако би кћерка хтјела да се одрекне свога дијела у корист брата, каква би била твоја реакција?

не бих јој дозволила, разумем ја сестринску љубав, али баш зато што је женско у питању и зато што су овде односи такви какви су, ако сам већ у могућности инсистирала бих да узме део који јој припада.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zeleni Zub рече

Ako imas, ti daj. Ako nemas, ti ne otimaj.

Извини Цане,нисмо те препознали :D

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

@Војвода7,

видим да рефлексно дајеш анлајк мени (што и није битно мени колико теби чини ми се), и да имаш нешто против мог мишљења чак и против мене лично, па бар образложи своје мишљење, мсм ако имаш храбрости и ако имаш шта за рећи уопште, а да није оно идиотско "под мач бато"

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Војвода7 рече

Ако би кћерка хтјела да се одрекне свога дијела у корист брата, каква би била твоја реакција?

Ako bi sin hteo da se odrekne svog dela u korist svoje sestre, kakva bi bila tvoja reakcija?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Снежана рече

@Војвода7,

видим да рефлексно дајеш анлајк мени (што и није битно мени колико теби чини ми се), и да имаш нешто против мог мишљења чак и против мене лично, па бар образложи своје мишљење, мсм ако имаш храбрости и ако имаш шта за рећи уопште, а да није оно идиотско "под мач бато"

Значи и тебе погађа дислајк као и Ракића :). Шта да образложим, написала си да не би дозволила кћерци да се одрекне у корист брата, то је само по себи за минус... Ја у том одрицању не видим ништа лоше, наравно ако су дјеца васпитана, ако су неваспитана, проблематична, онда је некад можда боље насљедство оставити кћерци него сину који је ко зна какав.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Paradoksologija рече

Ako bi sin hteo da se odrekne svog dela u korist svoje sestre, kakva bi bila tvoja reakcija?

Ништа посебно, ако би он тако одлучио ....сигурно да има своје разлоге....не би ми сметало...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Војвода7 рече

Значи и тебе погађа дислајк као и Ракића :). Шта да образложим, написала си да не би дозволила кћерци да се одрекне у корист брата, то је само по себи за минус... Ја у том одрицању не видим ништа лоше, наравно ако су дјеца васпитана, ако су неваспитана, проблематична, онда је некад можда боље насљедство оставити кћерци него сину који је ко зна какав.

не погађа ни мене ни Ракића умислио си ти ту нешто... ти можеш да гледаш како хоћеш пошто деце још немаш, о каквом ми то хришћанству причамо и љубави ако ћемо делити децу по полу?

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ayla рече

aoooo.... 
Pomislih da nije nešto protiv režima.
Dobro je, hvala na objašnjenju.

Нема ми ништа мрже него та родна равноправност кроз коју се жели ''убити'' разлика између мушкарца и жене и створити некакво бесполно друштво..

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...