Аурор Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 7 минута, RYLAH рече Сетићеш се онда и кад су биле оне статистике о потентним Арапима који силују по Шведској да је узорак био само међу имигрантском а не и нативном популацијом, да је то урађено и у Немачкој са процентима извршилаца кривичних дела, а да су оне статистике о Енглезима који масовно губе посао због имиграната детаљно дебанковане, и то позивајући се управо на сам извор информација (на истраживање које нико од вас није ни прочитао у целости). Sve polu-istine, četvrt-istine, neistine itd. Nego sam se iznenadio da onako lagano kažeš nešto što uopšte nije tačno. Da nisi postao feminista? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 37 минута, RYLAH рече Тешко срање је да су Пакистанци највећи силоватењи у Великој Британији. И тешко је срање да сад против избеглица највише кукају они који су направили такву ситуацију доле. И тешко је срање тај расизам који имате и покушавате да га прикријете (мислим на вас алт рајтовце или како год да се данас називате), и тај осећај културне супериорности који имате према источним културама, односно инфериорности према западним културама који компензујете дреком по Интернетима. Врло је прост рецепт: Нека се супериорне културе повуку из тих подручја, нек их оставе да раде шта год хоће међу собом, и да видиш како за десетак или петнаест година више неће да се прича о овим проблемима. Као што су раније имали своје колоније које су биле део тих царстава, па онда људи из тих колонија дођу у матицу, супериорне културе из свог изразитог расизма неће да их интегришу и затварају их у гетое, па сад кукају јер имају проблем који су сами направили. Далеко од тога да је решење да отворе капије и све их пусте, али дај више баталите тај расизам. Никоме се не долази тамо, присиљени су да дођу тамо јер су им домове разрушили. Алрај и аллефт поприлично гуши овај форум. Што се тиче овога за колоније, то је то. Јенки го хом. Има тога да људи беже главом без обзира али има и овог другог,сумњам да су муслимани цвећке које не знају шта раде. И сигурно не треба отворити капије на изволте. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 12 минута, Вилер Текс рече А то што напомињем да нико не мрзи муслимане је последица тога што живимо у свету у коме је нажалост "дисклејмер" обавезан. Još je tragičnije što je ovaj forum u velikoj meri upravo takvo mesto. Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 2 минута, Аурор рече Sve polu-istine, četvrt-istine, neistine itd. Nego sam se iznenadio da onako lagano kažeš nešto što uopšte nije tačno. Da nisi postao feminista? Да сам хтео да лажем, најлакше би ми било да се залажем за алт-рајх. Само замислиш да не постоји ништа пре тебе, да су сви изгубили и знање и памћење и кренеш да кукаш како си вазда нека жртва Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 Управо сада, RYLAH рече Да сам хтео да лажем, најлакше би ми било да се залажем за алт-рајх. Само замислиш да не постоји ништа пре тебе, да су сви изгубили и знање и памћење и кренеш да кукаш како си вазда нека жртва Ok... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 13 минута, Muramasa рече Ne razumemo mi tu kulturu, to je deo njihovog identiteta. Nije ona inferiorna, nego mi nemamo taj umetnički dojam da bismo je razumeli. Док је, са друге стране, супериорна култура нешто скроз друго... Spoiler пре 14 минута, Muramasa рече Rasizam? Pa tamo od političke korektnosti ne smeju da beknu protiv migranata, jer će se policija potruditi da zataška njihove zločine, ali će se zato vrlo rado obrušiti na sopstvene građane koji se pobune. Колико сам до сада успео да сконтам, бели мушкарац алт рајховац је угрожен од миграната, црнаца, жена, Мексиканаца, Азијата, Балканаца, комуниста, марксиста, левичара, феминисткиња... А листа се све више шири. Никоме од њих не сме да писне, иначе ће његов сопствени систем да га поломи. Ако су сви они успели да вас зезну и потлаче да толико кукате нон стоп, онда ништа и не вредите, реално. пре 20 минута, Muramasa рече Jok, samo tolerišu njihove terorističke napade i ponavljaju floskule tipa "nema veze sa Islamom". Сад су принуђени да толеришу кад су их све до пре тридесетак година третирали као смеће. Сад не знају шта да им раде више, јер је треба да раде на време. пре 21 минута, Muramasa рече Od toliko zemalja u koje mogu da odu, oni baš nekom koincidencijom biraju levičarske welfare state zemlje. Пошто би се ти одселио у Албанију на њиховом месту, јел тако? Поред тога, за коју годину, кад им укину избеглички статус, претвориће их у полуробовску радну снагу која ће да ради оне послове за којима постоји потреба а које домицилно становништво, или мигранти из других европских земаља, више неће да раде. Немој да се трипујеш да је било ко у тим земљама добар или будала. Милан Ракић, Paradoksologija and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 4 минута, RYLAH рече Док је, са друге стране, супериорна култура нешто скроз друго... Ово сам лично вид'о прошле године на Мајорци. Холандска аријевка од око 18-19 година. Paradoksologija and RYLAH је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 4 минута, RYLAH рече Пошто би се ти одселио у Албанију на њиховом месту, јел тако? Dobro, ali onda nisu izbeglice Po zakonu EU (koji je zanemaren u ovom slučaju), ne možeš više da se nazivaš izbeglicom ako se nisi prijavio za azil u prvoj bezbednoj zemlji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 Управо сада, Juanito рече Ово сам лично вид'о прошле године на Мајорци. Холандска аријевка од око 18-19 година. А кажи тек кад се енглески аријевци понапијају, где год да се налазе. Просто избија тисућљетна култура из њих. Justin Waters, Lady Godiva, Милан Ракић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 1 минут, Juanito рече Ово сам лично вид'о прошле године на Мајорци. Холандска аријевка од око 18-19 година. Toilet rights for women? Dutch woman fights fine for peeing in public RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 8 минута, RYLAH рече Сад су принуђени да толеришу кад су их све до пре тридесетак година третирали као смеће. Сад не знају шта да им раде више, јер је треба да раде на време. Muslimani tretiraju većinu čovečanstva kao smeće već 1400 godina. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 1 минут, RYLAH рече А кажи тек кад се енглески аријевци понапијају, где год да се налазе. Просто избија тисућљетна култура из њих. Ијаооо... Brits on holiday Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 1 hour ago, Аурор рече Pa ne sećam se, zato pitam. Sećam se npr. kad je Avokado "debankovao" istraživanje po kojem 26% američkih muslimana misli da je nasilje nad američkim građanima opravdano kao deo globalnog džihada "distinkcijom" da tamo piše da nije da je opravdano, nego može da bude opravdano Јао, Аурорче, не знам да ли ви заиста све гледате кроз неку идеолошку призму па вам то криви слику или намерно постављате ствари које не показују оно што тврдите јер знате да људе мрзи да се цимају и проверавају. Ретко читам ту Трампову тему и тога се сећам. Била сам залудна па сам проверила линкове и они нису показивали то што си ти (и ти неки антимуслимански сајтови) тврдили да показују. Тако да сад причај шта хоћеш, знам да је Авокадо разбио тај чланак јер је био глупост. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 3 минута, Аурор рече Po zakonu EU (koji je zanemaren u ovom slučaju), ne možeš više da se nazivaš izbeglicom ako se nisi prijavio za azil u prvoj bezbednoj zemlji. За ово не знам, нисам најбоље упућен. Ако би могао, дај ми линк ка том закону да то видим. Иначе, у ЕУ не постоје заједнички "закони", зато ми је прича мало сумњива, али остаје могућност да постоји нека таква регулатива свакако. Пусти ми молим те линк, ако то имаш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 3 минута, Paradoksologija рече Toilet rights for women? Dutch woman fights fine for peeing in public Ја бих радије да се мушкарцима ускрати то ”право”. Ти ”тоалети” за мушакрце су тешко ругло и несносно смрде, нарочито кад је 25 степени и преко. А поставили су их управо јер су представници супериорне културе пишали где су стигли пре тога, а дешавало се да пишајући у канал у њега и упадну јер у њиховом алкохолу једва да има промил крви. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука