RYLAH Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 8 минута, Аурор рече Izvini, Rile, ali ovo su uglavnom urbane legende samo. Ако ти је тако лакше. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 6 минута, Милан Ракић рече За злочине према јеврејима од стране арапа у другом светском рату Kaže Bibi ( Netanjahu) da Hića nije hteo da ih pobije, nego ga je ubedio njegov dobri prijatelj, jerusalimski muftija. Ne znam koliko mu je za verovati. https://youtu.be/-Ju1w-iDR0o BFFs: Muftija vrši smotru SS divizije sastavljene od muslimana (veoma redak slučaj da su se pravile od "nearijevaca"): Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 28, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 5 минута, Млађони рече Cekaj stani, kakve to veze ima sa saradnjom Nacista i Arapa u progonu jevreja? NIje ni Milan Nedic pravio logore al je slao ljude u logore smrti. Jel ga to cini manje nacistickim saradnikom, ne razumem? Слушај. Мене да јебаваш нећеш. Јел` ти јасно. Написао си то што си написао и из написаног се схвата да је Израел настао као одштета за злочине над Јеврејима од стране Арапа који су били савезници нациста. Ја сам на то одреаговао смајлојем чуђења и онда је настао овај наш дијалог. Значи, нећу да дозволим да ме правиш будалом. Да ли је то јасно? Avocado and Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 1 минут, Аурор рече Kaže Bibi ( Netanjahu) da Hića nije hteo da ih pobije, nego ga je ubedio njegov dobri prijatelj, jerusalimski muftija. Није хтео у почетку. Хтео је да их све пребаци на Мадагаскар. Кад су му Енглези блокирали тај план, онда је Хајдрих смислио Коначно решење. Јерусалимски муфтија нема везе са тим. Све је замешала #СупериорнаКултура самостално. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 Управо сада, Милан Ракић рече Слушај. Мене да јебаваш нећеш. Јел` ти јасно. Написао си то што си написао и из написаног се схвата да је Израел настао као одштета за злочине над Јеврејима од стране Арапа који су били савезници нациста. Ја сам на то одреаговао смајлојем чуђења и онда је настао овај наш дијалог. Значи, нећу да дозволим да ме правиш будалом. Да ли је то јасно? Ko te pravi budalom, lepo sam rekao da su arapi bili saradnici nacista sto je istina. Ti mi nigde nisi odgovorio da to nije istina, nego me pitas jel su arapi pravili logore. Prosto pitanje, jel ja gresim kada kazem da su arapi bili saradnici nacista? Ako gresim uputi me, ako ne gresim nemoj da se iscudjavas. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 1 минут, RYLAH рече Није хтео у почетку. Хтео је да их све пребаци на Мадагаскар. Кад су му Енглези блокирали тај план, онда је Хајдрих смислио Коначно решење. Јерусалимски муфтија нема везе са тим. Све је замешала #СупериорнаКултура самостално. Znaci jesu bili saradnici nacista - nisam pogresio nista. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 28, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 губљење времена Млађони and RYLAH је реаговао/ла на ово 1 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 6 минута, Аурор рече Kaže Bibi ( Netanjahu) da Hića nije hteo da ih pobije, nego ga je ubedio njegov dobri prijatelj, jerusalimski muftija. Ne znam koliko mu je za verovati. https://youtu.be/-Ju1w-iDR0o BFFs: Muftija vrši smotru SS divizije sastavljene od muslimana (veoma redak slučaj da su se pravile od "nearijevaca"): CEk da ih preteknem kako "srbi nisu nista bolji" oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 Управо сада, Млађони рече Znaci jesu bili saradnici nacista - nisam pogresio nista. Значи да о томе нисам ни писао, него сам написао да јерусалимски муфтија нема везе са Коначним решењем, да је архитекта коначног решења Хајдрих, прототип аријевца. И погрешио си штошта на овој теми, ако не и све. И не качи се на нове постове, него види прво одговори на старе. Или дебанкуј податке или једном буди мушко и реци да си нас овде све зајебавао сатима, ко по обичају, због погрешне премисе од које си кренуо и наставио да је возиш упркос доказима у супротно. Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 Управо сада, RYLAH рече И не качи се на нове постове, него види прво одговори на старе. Или дебанкуј податке или једном буди мушко и реци да си нас овде све зајебавао сатима, ко по обичају, због погрешне премисе од које си кренуо и наставио да је возиш упркос доказима у супротно. Jeste tu sam da bih te zajebavao, podaci su ti super. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 14 минута, Млађони рече Super, tvoja drugarica je kredibilan dokaz o drustvenom stanju jer su je zezuli srbi za posao. Не него проводи време са муслиманима који су рођени и одрасли у чисто муслиманској средини и који су нормални људи који не силују и каменују људе по улици. Avocado and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 Управо сада, Млађони рече Jeste tu sam da bih te zajebavao, podaci su ti super. Онда ти неће бити тешко да их оповргнеш. Али не онако као дете кад се свађа "Ти си ружан и глуп јер ја тако кажем", него онако како ја приступам твојим подацима - напиши ми зашто ми подаци нису добри и то ми документуј по могућству. Или опет буди Калимеро ко и вазда кад добијеш податке који се не слажу са твојим алт-рајх фантазијама. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 Управо сада, Lady Godiva рече Не него проводи време са муслиманима који су рођени и одрасли у чисто муслиманској средини и који су нормални људи који не силују и каменују људе по улици. Samo cute mirno i gledaju dok njihova vlast kamenuje ljude po ulici. I nemaju neku potrebu da se pobune. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 Управо сада, RYLAH рече Онда ти неће бити тешко да их оповргнеш. Али не онако као дете кад се свађа "Ти си ружан и глуп јер ја тако кажем", него онако како ја приступам твојим подацима - напиши ми зашто ми подаци нису добри и то ми документуј по могућству. Или опет буди Калимеро ко и вазда кад добијеш податке који се не слажу са твојим алт-рајх фантазијама. Аурор је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 Znači preskočio sam nekoliko stranica po instiktu. Svaka mi čast. Млађони је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука