Juanito Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 4 минута, Аурор рече Muslimani tretiraju većinu čovečanstva kao smeće već 1400 godina. А у истом периоду је супериорни запад био изразито хуман и третирао је остатак човечанства ко Црногорац мушку децу... Paradoksologija and RYLAH је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 2 минута, Аурор рече Muslimani tretiraju većinu čovečanstva kao smeće već 1400 godina. Сви третирају све као смеће већ 7000 година. Ево ти само шта је супериорна култура код нас урадила за само један једини век. Juanito and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 Управо сада, Juanito рече А у истом је супериорни запад био изразито хуман и третирао је остатак човечанства ко Црногорац мушку децу... Bar ovuda nisu nabijali na kolac, pravili piramide od lobanja i unazadili istoriju za 350 godina... Gde su npr. Englezi kolonizovali, obično su dolazili kod nekog ko nije imao ništa i ti narodi su ipak imali korist jer su unapređivali stanje i ostavljali red i civilizaciju iza sebe. Kad je došlo vreme da korak po korak dobijaju nezavisnost i suverenitet, nisu se ni tome ozbiljno protivili. -Владимир- је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 16 минута, Juanito рече А у истом периоду је супериорни запад био изразито хуман и третирао је остатак човечанства ко Црногорац мушку децу... пре 12 минута, RYLAH рече Сви третирају све као смеће већ 7000 година. Ево ти само шта је супериорна култура код нас урадила за само један једини век. Мени је ипак невероватна оваква тврдња где ипак неретко уместо "супериорних" западних убистава и прогона имамо чак и толерисање уз додатне порезе... Где су збрисали сви средњовековни Јевреји, успут? Па у исламске земље... Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 Управо сада, Аурор рече Bar ovuda nisu nabijali na kolac, pravili piramide od lobanja i unazadili istoriju za 350 godina... Gde su npr. Englezi kolonizovali, obično su dolazili kod nekog ko nije imao ništa i ti narodi su ipak imali korist jer su unapređivali stanje i ostavljali red i civilizaciju iza sebe. Kad je došlo vreme da korak po korak dobijaju nezavisnost i suverenitet, nisu se ni tome ozbiljno protivili. Реци ми да се шалиш, или да тролујеш само ради расправе на форуму, молим те. Juanito, Paradoksologija and Justin Waters је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 Управо сада, Paradoksologija рече Мени је ипак невероватна оваква тврдња где ипак неретко уместо "супериорних" западних убистава и прогона имамо чак и толерисање уз додатне порезе... Где су збрисали сви средњовековни Јевреји, успут? Па у исламске земље... Ма осећај инфериорности због добре пропаганде. Који се, као и шовинизам, обично јавља код оних који нису имали додира са тим људима озбиљније. Нису радили или се дружили са њима. Juanito, Paradoksologija, Justin Waters and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 2 минута, RYLAH рече Ма осећај инфериорности због добре пропаганде. Који се, као и шовинизам, обично јавља код оних који нису имали додира са тим људима озбиљније. Нису радили или се дружили са њима. Највише страха и мржње према муслиманима сам видела у срцу Шумадије, где нико једног живог муслимана у животу није срео... Лепо је било видети инстант промену после само једног кратког групног пута у Сарајево једне локалне екипе Avocado, Милан Ракић, Lady Godiva and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 4 минута, RYLAH рече Реци ми да се шалиш, или да тролујеш само ради расправе на форуму, молим те. ... Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 3 минута, RYLAH рече Ма осећај инфериорности због добре пропаганде. Који се, као и шовинизам, обично јавља код оних који нису имали додира са тим људима озбиљније. Нису радили или се дружили са њима. И тотално има смисла - јесмо ми одвратни криминалци и варвари Балканци, али бар смо хришћани, за разлику од оних још криминалнијих и варварскијих муслимана... аутошовинизам у лепшем паковању од уобичајеног "кругдвојкашког"... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 Управо сада, Аурор рече ... Оћемо онда да причамо само о томе колико је Велика Британија среће донела где год да је долазила, или ћемо да спомињемо и друге усрећитеље, попут Шпанаца, Португалаца, Белгијанаца, Немаца... ? Пошто су књиге писане о тим усрећивањима, као и о народима којих данас више уопште нема, или скоро нема, због тих усрећитеља. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 9 минута, Аурор рече Bar ovuda nisu nabijali na kolac, pravili piramide od lobanja i unazadili istoriju za 350 godina... Gde su npr. Englezi kolonizovali, obično su dolazili kod nekog ko nije imao ništa i ti narodi su ipak imali korist jer su unapređivali stanje i ostavljali red i civilizaciju iza sebe. Kad je došlo vreme da korak po korak dobijaju nezavisnost i suverenitet, nisu se ni tome ozbiljno protivili. пре 7 минута, RYLAH рече Реци ми да се шалиш, или да тролујеш само ради расправе на форуму, молим те. Avocado and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 6 минута, Paradoksologija рече Где су збрисали сви средњовековни Јевреји, успут? Па у исламске земље... Arhiv islamskih agresija samo na modernu državu Izrael: Since its establishment in 1948, the State of Israel has fought eight recognized wars, two Palestinian intifadas, and a series of armed conflicts in the broader Arab–Israeli conflict. https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_wars_involving_Israel Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 5 минута, Аурор рече ... Tako su i meni onomad pricali kada sam argumentovao da u fergosonu nije ubijen nevini crnac, nego kriminalac koji je pokusao da otme policajcu pistolj. Opusti se. ljudi tesko prihvataju neke istine, tipa da su englezi kolonizacijom uspostavili princip privatne svojine i da su delovi koji su kolonizovali mnogo bolje ziveli posle kolonizacije nego pre, cak i kada u jednacinu ubacimo i zlocine. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 7 минута, RYLAH рече Ма осећај инфериорности због добре пропаганде. Који се, као и шовинизам, обично јавља код оних који нису имали додира са тим људима озбиљније. Нису радили или се дружили са њима. И, додао бих, екстремно упрошћена слика света. Стварност је милион пута компликованија, са мнооооого нијанси. Justin Waters and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Септембар 28, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 28, 2017 пре 3 минута, Paradoksologija рече И тотално има смисла - јесмо ми одвратни криминалци и варвари Балканци Balkansko varvarstvo je u velikoj meri turska zaostavština, ovo iskreno mislim. Veli i vladika: https://youtu.be/XVnExSTVQv4 Млађони је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука