Jump to content

Александар Ламброс: СПЦ није на висини историјског тренутка, и није довољно блиска својим верницима

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, Crna-Emilija рече

Umesto da nas prvenstveno zanima da budemo ujedinjeni u Hristovoj ideologiji

Ево први пут чујем за Христову идеологију

Подели на овим сајтовима

• Одговори 142
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 7 часа, Ivan Marković рече

o zna, možda i mi na kraju dobijemo srpskog Serafima Rouza...

Ма јашта, 100 посто, можда и априори тропар да му напишемо...:)

А могли би и Жељку за труд и залагање око изгубљених иностраних геј душа....12:smeha:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Ivan Marković рече

Msm, daleko sam od bilo kakve prozorljivosti, ali kod ovog čoveka prepoznajem nešto...ne znam, videćemo...

:ani_biggrin:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 10 часа, Вилер Текс рече

Да постоје недостатци међу нама, то је очигледно свима ,али то не значи да сад ми ту падамо у транс због изјава некога ко Цркву не разуме у, најмању руку, и да то доживљавамо као неко просвећење.

Нико није пао/не пада у транс, нити се доживљавају просвећења због изјава, не знам одакле ти ови утисци (додуше, ниси дуго на форуму, па можда зато :) ).

А пропо болда - није објашњено зашто неко нема права да каже оно што је (цитирам те) 'очигледно свима', заправо се стекао утисак да очигледне (како, по мом мишљењу, преблаго кажеш) недостатке  могу/треба да помињу само морално неупитни појединци.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, ana čarnojević рече

Zeljku necemo tropar nego jednu staru od njegovog omiljenog Stjepana Mitrov Ljubise

Od kud ti znaš da je meni omiljeni Stjepan Mitrov Ljubiša?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, ana čarnojević рече

mislim da sam procitala na forumu na nekoj od tema. pa sam upamtila zato sto nije bas cesto da je to nekom omiljeni pisac. i uklapate mi se vas dvojica:D

Он ми је био откровење за боље разумевање српског менталитета.

Шта ћу кад сте ви Србови млого компликовани.

Иначе свака ти част кад си успела то да нађеш на форуму, јербо не памтим кад сам то писао. Значи труд се исплати.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...