Jump to content

Кад неће Српкиње на село, хоће Албанке

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 10 минута, Жељко рече

Теби треба философ заправо а не жена.

Pa mislim valjda u tim pauzama poslušanja mene kao ikone Boga živoga treba da se prozbori koja ili da bude idealna ko kod Šćepana da samo ćuti i radi a ako krene nešto da kaže odma da je pomilujem pogledom.12:smeha: 

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Жељко рече

Ма јок, не грде их. Тако су Арбанаси населили добар део Црне Горе у прошлим вековима. Прво пошаљу жене. После се увале и остали рођаци. Ово је проверена формула.

Normalno, namože se i povuku na svoju stranu :smeh1:.

A naši neka se lože na albansku poslušnost. :0426_feel:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Снежана рече

Девета страна а још нико Рускиње није поменуо!?! Не верујем 

Neposlušne su i još vole da loču to bre samo može da te raskući.:dedica:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Кратос рече

Neposlušne su i još vole da loču to bre samo može da te raskući.:dedica:

шта, феминизам и до Руса стигао!? :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, goranger рече

ako imaš preko 70 onda ništa ne fali

Onda ne fali ništa jer ni ne čuješ dobro :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Снежана рече

шта, феминизам и до Руса стигао!? :smeh1:

Ma i kod njih se emitovala ona satanistička serija sex i grad,upropasti  ruskinje načisto12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Жељко рече

Ма јок, не грде их. Тако су Арбанаси населили добар део Црне Горе у прошлим вековима. Прво пошаљу жене. После се увале и остали рођаци. Ово је проверена формула.

Taj pogranični deo sa Crnom Gorom i Makedonijom su uglavno pravoslavni Albanci i ove koje se udaju za Srbe, Makedonce i Crnogorce su pretežno pravoslavke ili katolkinje. Uostalom i Prepodobna Mati Angelina beše kći blagočestivog i pravoslavnog kneza albanskog Arijanita iz elbasanskog kraja, a svastika slavnog Đurđa Skenderbega. 

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Џуманџи рече

Након што Срби (заправо) прво оду у Албанију и купе их? :scratch_head:

Normalno.

Nijedna žena nikad nije zaboravila odakle je došla.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Данче* рече

U Makedoniju, momci po selama koji žive od poljoprivrede, su se ženile sa pravoslavne Albanke još pre 10.-15. godina. Svaka od njih hoće u selo, rađa po petoro dece, dobre su supruge i majke, i za divno čudo nema uopšte razvoda iako su se poudavale bez zabavljanja... Moj pokojni školski drug je oženio Albanku, izrodila mu je četiri prelepe devojčice. Takođe imamo mi i u naše selo, odakle je moj tata snaje Albanke, tako da nemam ništa protiv, ko zna zašto je to dobro.  

Ima jedan tekstic vladike Nikolaja, ne secam se tacno iz koje knjige, ali kaze - "ako se mi kao narod pokazemo nesposobni da svedocimo Bozije svedocanstvo na ovim prostorima, onda ce Bog da iskrci ledinu i da je nasadi nekim drugim narodom. Nijedan narod nije nezamenljiv." Uglavnom sam prepricao procitano, ali smisao je upravo ovaj.

I sve nekako zvuci i izgleda tragicno podudarno sa ovom nasom stvarnoscu u kojoj zivimo danas.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Жељко рече

A za to je kriv - ko? Da nisu Albanci? E pa nisu, nego mlaki i bljutavi Pravoslavci od Srbalja.

Da smo k`o sto nismo, svi ti koji dodju bili bi posle kratkog vremena jos i bolji hriscani od nas.

Sto ce da kaze - kad zataji i ubudja se vera medju ljudima, ondak Bog dopusta geopolitiku.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Филозоф рече

AL samo sto kad se najede uglavnom ne bude ni prostodusno ni poslusno, naprotiv...

Veoma "hrišćanski". Ovako se ni o stoci u štali ne govori.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...