RYLAH Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 пре 1 минут, Ћириличар рече Хоћеш да и тебе тужим Комори за несавјесно обављање посла? Тужи ме, узећу Авокада да ме заступа. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 пре 2 минута, RYLAH рече Тужи ме, узећу Авокада да ме заступа. Мене ће заступати најбољи студент Правног факултета у Београду Готови сте ако не пристанете на нагодбу. Тражим 100 милиона динара. У кешу. RYLAH, Trifke and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 9, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 пре 14 минута, Ћириличар рече Хоћеш да и тебе тужим Комори за несавјесно обављање посла? Имам везу до Вучића, у четири корака до њега дођем и обојица сте готови. Isti si Miša Vacić... pljunuti... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 пре 4 минута, Avocado рече Isti si Miša Vacić... pljunuti... Овај... има ли неко чашу воде... сухо ми грло... ахем... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2017 Postavio sam na temi o raspadu Jugoslavije onu njihovu pesmicu, pa se naravno setih i ove ali da ne spamujemo onu temu, evo je ovde... najbolja obrada ikad: А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 21, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 21, 2017 Forum sad ima SSL pa kao šatro niko ne može da nas nadgleda... a to što je 94,2% administracije u BIA, CIA, UDBA, KBG... to nema veze... VLR! А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 21, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 21, 2017 пре 10 минута, Avocado рече Forum sad ima SSL pa kao šatro niko ne može da nas nadgleda... a to što je 94,2% administracije u BIA, CIA, UDBA, KBG... to nema veze... VLR! Ти то имаш нешто против националне безбједности? П.А.Т.Р.И.О.Т. је једини одговор! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Новембар 22, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 22, 2017 Burek sa sirom... a dobar je i pica burek. А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2017 Биљана 1234, drvce, Ћириличар and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 1 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2017 пре 14 минута, Avocado рече Burek sa sirom... a dobar je i pica burek. Trifke and Avocado је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2017 Random atheist video Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Новембар 22, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 22, 2017 Avocado and drvce је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 31, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 31, 2018 Mnogo zanimljivo predavanje... drvce је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 1, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2018 Why Alien Life Would be our Doom - The Great Filter Branislav81 and drvce је реаговао/ла на ово 1 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Март 28, 2018 Пријави Подели Написано Март 28, 2018 Да будем мало јеретичан: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука