Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 Управо сада, Vedran рече си спавао? Nisam hakovali mi fb, rašćistio koliko mogu nasnimo na sve strane sveta sad sam javan. Ведран* and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 Видиш, од тих фацабука само проблеми! Нека Господ од тебе одагна сваку силу хакерску и свако дејство њихово! "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 пре 2 минута, Vedran рече Видиш, од тих фацабука само проблеми! Нека Господ од тебе одагна сваку силу хакерску и свако дејство њихово! Što? Pa ja sam javan već eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 Шта ти значи то јаван? Јел то неки фацебук термин? Мени су ево хаковали аутопут. Заглављен у саобраћају. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 Управо сада, Vedran рече Шта ти значи то јаван? Јел то неки фацебук термин? Мени су ево хаковали аутопут. Заглављен у саобраћају. Pa za mene svi znaju ovde a recimo ja tebe opšte ne znam po imenu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 Како бре не знаш? Ја се потписујем именом. Ја тебе не бих знао да не видех име на оној поруци пар страница уназад и да се не сетих да ти се Иван, ко ли беше, обраћао са Марко. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 Управо сада, Vedran рече Како бре не знаш? Ја се потписујем именом. Ја тебе не би знао да не видех име на оној поруци пар страница уназад и да се не сетих да ти се Иван, ко ли беше, обраћао са Марко. Hoću bre da se upoznam sa vama svima pravoslavnima i u Hristu postojećima, ama baš svima licem u lice. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 Hoću sve do jednog živog pravoslavnog Hrišćanina da pogledam i vidim mu ličnost i očima svojim potpuno. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 Биће прилике можда и пре есхатона Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 пре 6 часа, Iulianus рече Ovo je parodija, satira. 'tela sam ono da se pederluk leci hipnozom I, sta je neistinito znanje? Iulianus је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 пре 1 сат, Џуманџи рече 'tela sam ono da se pederluk leci hipnozom I, sta je neistinito znanje? Razmišljao sam, verovatno muljaš nešto, tj. pretpostavljao sam da bi moglo da bude... ali onda sam ipak odlučio, za svaki slučaj.. i, tako Drago mi je što su moje "sumnje" potvrđene i volim što razmišljaš tako kako razmišljaš (i da ne duljim, da ne zapetljavam zapetljano nepotrebnim viškom petlji... ) Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 Замислите да ли би професор Пено и епископи учествовали у оваквој теми. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 пре 24 минута, Iulianus рече Drago mi je što su moje "sumnje" potvrđene i volim što razmišljaš tako kako razmišljaš Sef je nemilosrdan i veli da goreg kandidata za lozu nije im'o. "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Iulianus Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 Nobody`s perfect. пре 10 минута, Џуманџи рече Sef je nemilosrdan i veli da goreg kandidata za lozu nije im'o. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 пре 21 минута, Milan Nikolic рече Замислите да ли би професор Пено и епископи учествовали у оваквој теми. Oni su je i pokrenuli. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука