Jump to content

In Memoriam: Честер Бенингтон (Линкин Парк)/1976-2017, или криза ПРАВОСЛАВЉА-Шта се то дешава са "познатим" америчким православцима

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Милан Ракић рече

Све си у праву теоријски. Али ово је баш (постаје) индикативно. У року од три месеца, заправо два-18. маја Крис и данас Честер; дакле у два месеца, певачи две, може се рећи, најпознатије свецке рок групе, а "оутовани" православци-изврше самоубојство!?

Није теоријски, у мојој улици је шесторо људи умрло од почетка године, у селу ми комшија вели да је ископао седам рака за десет дана, а та села су готово пуста. Одлази се масовно и о томе се углавном ћути, додуше не на начин ова сирота два човека. Ето, мислим да је то по среди, да се ближимо финалу.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 53
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 минута, Милан Ракић рече

Све си у праву теоријски. Али ово је баш (постаје) индикативно. У року од три месеца, заправо два-18. маја Крис и данас Честер; дакле у два месеца, певачи две, може се рећи, најпознатије свецке рок групе, а "оутовани" православци-изврше самоубојство!?

Možda đavđav ima poseban pik na pravoslavne hrišćane, pa njih najviše i pritiska...ne znam šta bi drugo moglo biti...mada on je sam rekao da ga je u mladosti zlostavljao stariji muškarac. Moguće je da nije uspeo da se s tim suoči. Ne mogu ni da zamislim koliko bi do moglo biti traumatično...opet, dva slučaja (pravoslavni rok muzičari) su suviše mala indukcija da bi se pravili bilo kakvi zaključci. Ima u Amerike jih mlogo više. Pa se ne ubijaju. Da su anonimci, niko ne bi ni primetio. U svakom slučaju, neka ga Bog nekako pomiluje ako je moguće. RIP...:blush::((

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ivan Marković рече

U svakom slučaju, neka ga Bog nekako pomiluje ako je moguće. RIP...:blush::((

Амин

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Ivan Marković рече

U svakom slučaju, neka ga Bog nekako pomiluje ako je moguće. RIP...:blush::((

Црква од мене очекује да себе доживљавам као најгорег човека који је икада живео под сунцем, будући такав слободно ми је да се молим за све, и да просим молитве свих. Господу је све могуће, чак и да чује мољење најгорих и да то мољење услиши.

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, Милан Ракић рече

Шта мислите, у чему је и где је (очевидна) криза американског православља? 

Нема кризе америчког православља, то је лична борба. Вера ослаби, очај, "numbness" надјача. Запита се човек, чему све то. Чему живот, кад си обамро? 

Довољно је да послушаш рецимо ову његову песму.

Thake this all away.. God, put me out of my misery...

Одустао је.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Нема кризе америчког православља, то је лична борба. Вера ослаби, очај, "numbness" надјача. Запита се човек, чему све то. Чему живот, кад си обамро? 

Довољно је да послушаш рецимо ову његову песму.

Thake this all away.. God, put me out of my misery...

Одустао је.

У праву си! Али је мени било индикзтавно то. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Милан Ракић рече

У праву си! Али је мени било индикзтавно то. 

Људи који су веома емотивни, осетљиви, нестабилни, склони променама расположења, налетима туге и беса, празине и немоћи.. ће, пре него други, прићи православљу. Таквим људима требају смисао и пуноћа више него другима.

Међутим они су такође склонији и томе, да кад се оно мало бесплатне благодати повуче, да потону још дубље, да се изгубе. 

ПС. Нисам ни знала да је Честер био православац, нити се ово односи на њега лично. Само ми је тако дунуло да напишем..

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Lady Godiva рече

Људи који су веома емотивни, осетљиви, нестабилни, склони променама расположења, налетима туге и беса, празине и немоћи.. ће, пре него други, прићи православљу. Таквим људима требају смисао и пуноћа више него другима.

Међутим они су такође склонији и томе, да кад се оно мало бесплатне благодати повуче, да потону још дубље, да се изгубе. 

ПС. Нисам ни знала да је Честер био православац, нити се ово односи на њега лично. Само ми је тако дунуло да напишем..

Лепо речено. Можда се не бих сложио са концетрацијом "пуноће". Искуствено, тврд стојим да сам у пороцима зе...о и Криса и Честера.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Lady Godiva рече

chester1a.jpg

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Lady Godiva рече

Нисам ни знала да је Честер био православац, нити се ово односи на њега лично. Само ми је тако дунуло да напишем..

Почињем да стрепим  за преостале..
Бог да чува и ''поштеди остатак'' ... што рече Николај свети ..

davewedding1.jpg

images?q=tbn:ANd9GcQ1nw6mhWPCemFq-25H56T

... па и нас са њима ..

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...