Кратос Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 пре 4 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Računa, ja sam mu najomiljeniji. Emotivan si i previše a ja ne mogu da idem protiv iskrene emocije pa ma kako preterana bila.Živ bio. Рилски је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 пре 2 минута, Кратос рече Pa šta misliš el računa tu i na tebe ili samo na one koji tekst ne shvataju na način na koji i ti? Мени, рецимо, текст ни изблиза није ни битан а још мање интересантан. И то ни по којој основи, као некима.. Бити ће да ''Мили Јововић'' (мрски, гадни, манипулативни...етц -мрзац свега и свакога..)рачуна управо на те којима је текст тако битан .. Који су пак, о себи самима све рекли.. макар и нехтедимице ;) Кратос је реаговао/ла на ово 1 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 пре 2 минута, Рилски рече Мени, рецимо, текст ни изблиза није ни битан а још мање интересантан. И то ни по којој основи, као некима.. Бити ће да ''Мили Јововић'' (мрски, гадни, манипулативни...етц -мрзац свега и свакога..)рачуна управо на те којима је текст тако битан .. Који су пак, о себи самима све рекли.. макар и нехтедимице Da čita i da im se smeje? Ili misliš da ima neku dublju studiju profesionalne vrste? Tada verovatno potajno računa i na takve kao ti. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 пре 1 минут, Рилски рече Мени, рецимо, текст ни изблиза није ни битан а још мање интересантан. И то ни по којој основи, као некима.. Бити ће да ''Мили Јововић'' (мрски, гадни, манипулативни...етц -мрзац свега и свакога..)рачуна управо на те којима је текст тако битан .. Који су пак, о себи самима све рекли.. макар и нехтедимице Moje neko racionalističko mišljenje je u tome da svaki tekst je pisan manje više da pogodi određenu publiku,tako i ovaj.Mislim na internet pisanija i uopšte medijska.To je roba al da bi se ,,prodala,, mora da ima nešto što publika želi i mislim da je Miliovojević to uspešno odradio.Kako je rekao Gebels ne postoji loša reklama,važno je da se priča o tome.,,Proizvod ,, je u umu. Рилски је реаговао/ла на ово 1 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Da čita i da im se smeje? Ili misliš da ima neku dublju studiju profesionalne vrste? Tada verovatno potajno računa i na takve kao ti. Бездруго .. الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 пре 1 минут, Рилски рече Бездруго .. Nisam siguran da i bez takve podrške može nekog ubediti u svoje predznanje te vrste. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 пре 42 минута, Рилски рече пре 43 минута, Кратос рече Moram da te pitam na osnovu čega ti znaš da je ona trpela nasilje pre ovog tragičnog događaja? Нема сврхе .. Na osnovu toga što je sam Milivojević rekao da je Marko nasilnik koji je čekao presudu suda i koji bi bio verovatno osuđen. Nijednog trenutka nije dovodio u pitanje nasilje u porodici koju je pretrpela Maja. Čisto da rilskom objasnim svrhu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 пре 1 минут, Кратос рече Moje neko racionalističko mišljenje je u tome da svaki tekst je pisan manje više da pogodi određenu publiku,tako i ovaj.Mislim na internet pisanija i uopšte medijska.To je roba al da bi se ,,prodala,, mora da ima nešto što publika želi i mislim da je Miliovojević to uspešno odradio.Kako je rekao Gebels ne postoji loša reklama,važno je da se priča o tome.,,Proizvod ,, je u umu. Мени је он опет био интересантан, из једног другог разлога, иако се у многом подудара моје мнение гледе ''Милог Војевића'' са твоИм То што је и он, само пре коју годиницу, као и његов још славнији ''колега'' данас, са такође Др титулом пред именом своИм, Др Мирољуб алијас ''Под мач бато'' биЈо најширокогрудије те оберучке (и ношке), примљен од највиших црквених кругова те почитован и промовисан од истих .. الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 пре 8 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Na osnovu toga što je sam Milivojević rekao da je Marko nasilnik koji je čekao presudu suda i koji bi bio verovatno osuđen. Nijednog trenutka nije dovodio u pitanje nasilje u porodici koju je pretrpela Maja. Čisto da rilskom objasnim svrhu. Опет промашујеш .. није то та сврха коју помињем .. الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 пре 1 минут, Рилски рече Опет промашујеш .. није то та сврха коју помињем .. Svrha kakva god da jeste a izgleda da se slažeš negde samnom da je u pitanju čisto koristoljublje, ne opravdava opasan tekst. Opasan je iz svih aspekata, namerno i zlonamerno sročen, ne vidim nijednu jedinu odstupnu tačku na kojoj bi se autor mogao zadržati ni po kojoj osnovi. Da nismo ukazivali Crkvenim dostojnicima ni na miroljuba petrovića, preko interneta i ličnih poseta dostojnicima, mi bi i dan danas imali tribine MP u Crkvi. Zaustavljen je u Obrenovcu. E sad, ti to možeš sve i dalje posmatrati sa kokicama, to je tvoje pravo i ja u to pravo ne ulazim. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече ......... E sad, ti to možeš sve i dalje posmatrati sa kokicama, to je tvoje pravo i ja u to pravo ne ulazim. С кикирикијем , тачније .. Благовесник and елТорнеро је реаговао/ла на ово 2 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 Управо сада, Рилски рече С кикирикијем , тачније .. Ma uzmeš ti i kokice znam te. No ako imaš dominantnu ženku pored tebe nije ni čudo da ti n dozvoljava dečje nagone. Ali to opet govori o slobodama... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 Ко што рекох .. да се не понављам.. Нити ће Др Мирољуб одвући ''срБску младеж'' у неку псеВдоправославну али истински ортодоксну секту.. нити је Др Мили -Јововић битна појава на ''психолошком небу'' срБском.. (за психијатријска небјеса не гарантујем..)па ће сад сви оверити на његова писанија и парафолирања.. Проблематично је то што ове персоне препознају неке битне чињенице у вези посрнулог срБског бића, које би, по логици ствари требало да препознају, много пре њих таквих, они који се оваквима - као овој двојици, ни мање ни више него клањају .. .. ипак се понових .. елТорнеро је реаговао/ла на ово 1 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 Inače zbog drugih samo jednu crticu. To što neki zovu šuplje, to može tako da se okarakteriše ali isključivo u uskom profesionalnom krugu i to da se više ne ponovi od jednog izrečenog puta. Ali kad se takva "šuplja" priča nađe u žiži javnosti u ovakovom trenutku, ona nije šuplja nego je opasna. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 пре 19 минута, Рилски рече Проблематично је то што ове персоне препознају неке битне чињенице у вези посрнулог срБског бића, које би, по логици ствари требало да препознају, много пре њих таквих, они који се оваквима - као овој двојици, ни мање ни више него клањају .. A što ti misliš da neko ovoj dvojici posvećuje pažnju a ne upravo ljudima kojima odgovaraju ovakva šahovska otvaranja? Pa ja ni prezime nisam uspeo da ufatim. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука