Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 Čitajući komentare na socijalnim mrežama na moju rečenicu koja je istrgnuta iz konteksta, video sam da velika većina odobrava postupak pokojne Maje Đorđević da ne dozvoli viđanje sa takvim ocem, kakav se on ispostavio na kraju. Ljudi veruju da je ona “predosetila” šta se može desiti detetu, i da zato nije davala dete, da bi ga zaštitila od takvog oca. - O tome možemo razmišljati: možda je to tako, ali možda je i drukčije. Meni je logičnije upravo obrnuto da je takvim postupkom doprinela daljem kvarenju odnosa i zaoštravanju spirale mržnje. Aha po Milivojeviću majka koja je pretrpela nasilje bi to morala da zna sama od sebe, sud nije dužan da joj to saopšti nego samo da naplati sudske troškove i kaznu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 Лично, Миливојевић ме никад није ''купио'' својим ставовима, погледима, мисијом.. Па ни овим текстом.. Али сам одувек био (изнова) одушевљаван феноменологијом непоштовања туђег става макар он сам(став) био потпуно феноменолошки приступ проблему о коме говори и који покушава да расветли; те стављања у уста саговорнику речи и закључке које он ни изблиза није ничим наговестио..како саговорнику, тако и субјекту о којем је реч у расправи.. Отуд позивање моје, на појам и феномен интелигенције као такве. JESSY је реаговао/ла на ово 1 الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 Управо сада, Рилски рече Лично, Миливојевић ме никад није ''купио'' својим ставовима, погледима, мисијом.. Па ни овим текстом.. Али сам одувек био (изнова) одушевљаван феноменологијом непоштовања туђег става макар он сам(став) био потпуно феноменолошки приступ проблему о коме говори и који покушава да расветли; те стављања у уста саговорнику речи и закључке које он ни изблиза није ничим наговести..како саговорнику, тако и субјекту о којем је реч у расправи.. Отуд позивање моје, на појам и феномен интелигенције као такве. hahhaha pravopis zanju ovi iz 4 razreda osnovne škole i na poluknjiževnom nivou več. znaju i da permutuju tudje greške u glavi ali samo ako je zabavno takođe. a neki kojima nije zabavon oni primečuju svašta nešto. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 пре 18 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Aha po Milivojeviću majka koja je pretrpela nasilje Moram da te pitam na osnovu čega ti znaš da je ona trpela nasilje pre ovog tragičnog događaja? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 Правопис и интелигенција немају везе, то је друга тема.. .. али зла намера, она је јако повезана са интелигенцијом и ту не помажу пароле ..оне само продубљују шупљу причу самог аутора показујући колико је исти далеко од њих самих .. الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 пре 2 минута, Кратос рече Moram da te pitam na osnovu čega ti znaš da je ona trpela nasilje pre ovog tragičnog događaja? Нема сврхе .. الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 пре 7 минута, Рилски рече .. али зла намера, она је јако повезана са интелигенцијом и ту не помажу пароле ..оне само продубљују шупљу причу самог аутора показујући колико је исти далеко од њих самих .. Tako je. Pogotovo je zlo pravdati šuplje priče, i spočitavati onoga koji kritikuje predznanje autora samog teksta g.Milivojevića šta tako sročen njegov tekst u dnevnoj štampi zapravo i može da izazove. Pa opet se uzdržavam o komentarima o nečijoj inteligenciji a divljenje zadržavam ipak samo na strani onih koji tu reč zaista i zaslužuju. Da si primetio na šta se odnosi kritika ti bi zaslužio divljenje. Рилски је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 пре 23 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече Па зна се шта. Они оду код Милојевића, да им он објасни колико и како треба да трпе да не би активирали насилника јер је склон синдрому. пре 22 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече Па управо му је и намера била чисто професионално користољубље. Ко зна какв је све план сковао у глави, вероватно се кандидује за некога ко ће одређивати и распоређивати колеге по службама, који ће опет морати уважавати његово божанско професионално сагледавање. А овде видимо на делу користољубље, јер чак ни г.Милојевић није толико необразован да не зна шта је написао али рачуна на моћне и необразоване који би му омогућили и поверовали у његову стручност и изведбу тог плана. الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 Управо сада, Рилски рече Ništa ja ovde nisam pogrešio vrlo sam jasam to je njegov plan u glavi a da li je realan to ostavljam njegovim kolegama na stručnu procenu. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 VSB tebi je najbolje da mesto Ane Čarnojević odvedeš Milivojevića na fuka,da ti objasni šta je on siroma ustvari teo da kaže pa da nam preneseš pa da ti se onda mi svi ovde kolektivno izvinimo jer nismo prepoznali kolko je ustvari Milivojević jedno muško šovinističko đubre koje previđa psihopatolgiju ubice i sve svaljuje na ženu i to sve štiteći socijalnu službu i Vučićev naprednjački sistem..... Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 Управо сада, Кратос рече VSB tebi je najbolje da mesto Ane Čarnojević odvedeš Milivojevića na fuka,da ti objasni šta je on siroma ustvari teo da kaže pa da nam preneseš pa da ti se onda mi svi ovde kolektivno izvinimo jer nismo prepoznali kolko je ustvari Milivojević jedno muško šovinističko đubre koje previđa psihopatolgiju ubice i sve svaljuje na ženu i to sve štiteći socijalnu službu i Vučićev naprednjački sistem..... Kao što rekoh odmah posle Milivojevićevog teksta, upravo računa na neobrazovane. Рилски је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 On Monday, July 17, 2017 at 23:47, Bogdan01 рече Да мајка није игнорисала више одлука суда и спречавала оца да виђа дете, можда се ова трагедија не би десила. Ovo je toliko problematicna izjava, da iz nje , razni prsihicko labilni ljudi, mogu izvuci razliicte poruke. Ako je ovaj lik psiholog, pa, covece Boziji, ..... pazi sta pricas i kakve poruke saljes ljudima ( a, jos si i psiholog )...., svaka javna rec ima neku svoju smisao i poruku i intenciju, .....ne mozes tek tako pricati sta ti prvo padne napamet. Ma, ovo je danas, sa ovim nasim savremenim intelektualcima postalo pravo 'ludilo'. Jadni ovi nasi prosti i posteni ljudi. Sve se slama na njima. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Kao što rekoh odmah posle Milivojevićevog teksta, upravo računa na neobrazovane. Pa šta misliš el računa tu i na tebe ili samo na one koji tekst ne shvataju na način na koji i ti? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 пре 1 минут, Bokisd рече Ovo je toliko problematicna izjava, da iz nje , razni prsihicko labilni ljudi, mogu izvuci razliicte poruke. Veći je problem što istinski sebe ne može opravdati ni sa objašnjenjem svoga predznanja i razloga na tako sročen autorski tekst u ovakvom trenutku. No kao što reče rilsik ako mu se zgadiš na prezime, može vrlo lako da se desi da to što pišeš ustvari loše prepisuješ. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јул 18, 2017 Пријави Подели Написано Јул 18, 2017 пре 3 минута, Кратос рече Pa šta misliš el računa tu i na tebe ili samo na one koji tekst ne shvataju na način na koji i ti? Računa, ja sam mu najomiljeniji. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука