Jump to content

Бездетне породице - иако пар ЖЕЛИ децу

Оцени ову тему

Препоручена порука

1 hour ago, Sasa Vojvoda рече

Или је мене 'убила' врућина или има још једна оваква тема.

Читај спорије :D ( овде је ко ЖЕЛИ, на другој ко НЕ жели децу ;) )

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Сања Т. рече

Треба нам још једна за оне који "нису сигурни"... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Sasa Vojvoda рече

Или је мене 'убила' врућина или има још једна оваква тема.

ubi te vrucina...!:suncanje:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

@AnaLaz @Natasa.  svaka cast za price...:dobro:

dace Bog da vam se ispune vase zelje...:351780:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Сања Т. рече

пре 10 минута, JESSY рече

ubi te vrucina...!:suncanje:

А све сам контао да су исти наслови, било ми чудно :).

Ма никакав сам данас, ваздух пржи..

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, JESSY рече

@AnaLaz @Natasa.  svaka cast za price...:dobro:

dace Bog da vam se ispune vase zelje...:351780:

Дај, Боже, да се "преселимо" у вишедетне породице. :sunce:

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

Иначе, раније ми је било много тешко, велики стрес, али сада се то много лакше подноси уз Божију помоћ. Немам тај проблем да причам о томе. Наравно да имам своје моменте и даље ,поготову у "специјалним" данима :1314_womens::smeh1:као и свака жена, али брзо прође. 

Подели на овим сајтовима

Nemam ni ja problem da pričam.

Inače, imam genetsku trombofiliju, dakle, nemam stanje, već mutirani gen. Ta mutacija je jako česta u našoj populaciji i veoma čest uzrok pobačaja. Rešava se injekcijama fraksiparina u trudnoći i koju nedelju posle porođaja. Ako znate neku ženu koja ima problema, valjalo bi joj da uradi taj test....ako već nije.

Živela nauka :choir:!

Подели на овим сајтовима

On 11.7.2017. at 0:51, Natasa. рече

Nemam ni ja problem da pričam.

Inače, imam genetsku trombofiliju, dakle, nemam stanje, već mutirani gen. Ta mutacija je jako česta u našoj populaciji i veoma čest uzrok pobačaja. Rešava se injekcijama fraksiparina u trudnoći i koju nedelju posle porođaja. Ako znate neku ženu koja ima problema, valjalo bi joj da uradi taj test....ako već nije.

Živela nauka :choir:!

Због оваквих сазнања, волим што сам поставила ову тему.Дај Боже да многи прочитају и да им помогне. Хвала Наташа и свака част свима. :sunce:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 10.7.2017. at 18:23, Natasa. рече

Jednostavno nije bila Božija volja. 

Kad nam je veza postala ozbiljna i kad smo već počeli da planiramo venčanje, pitam ja njega je l bi bio sa mnom da ne mogu da imam decu, i on kaže da bi. Jako bi me razočarao da je rekao da ne bi. Ne znam da li bih bila sa čovekom koji bi me odbacio ako ne mogu da imam decu. 

Kad smo gubili decu, ja onako u bedaku pitam ga je l ok da mi to batalimo jer nisam sigurna da li sam psihički više sposobna za to. I bilo je ok.

Sad više nisam u bedaku, pa šta Bog da, bitno da sad znamo razlog zašto nisam mogla da iznesem trudnoću i nije ništa ozbiljno. 'Bem ti samo zdravstveni sistem gde sam morala dvoje dece da izgubim da bi mi uradili detaljnije analize, koje sam naravno privatno radila. Inače, analize se ne rade do trećeg pobačaja. Zamisli kretene.

Је л' можеш да верујеш да ми је др рекао, после misseda, а у току припрема за ВТО, "можеш после другог побачаја да радиш тест на генетску тромбофилију" ?! Не да се одређене анализе раде  тада и тада, него кад будем имала  други побачај. Ужас!!! Наравно да сам га после следеће ситуације и лоше комуникације променила. 

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, AnaLaz рече

Је л' можеш да верујеш да ми је др рекао, после misseda, а у току припрема за ВТО, "можеш после другог побачаја да радиш тест на генетску тромбофилију" ?! Не да се одређене анализе раде  тада и тада, него кад будем имала  други побачај. Ужас!!! Наравно да сам га после следеће ситуације и лоше комуникације променила. 

Несхватљиво. Зашто чекају?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Сања Т. рече

Несхватљиво. Зашто чекају?

Немам појма. Али, пази, овај др је то тако рекао као да је побачај кијавица. Ето кад будеш имала опет, можеш да радиш те анализе и још то кажеш неком ко се спремао за вто. Братеее... Мсм, стварно нисам њањава, али, ајд мало испеци, па реци... 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, AnaLaz рече

Немам појма. Али, пази, овај др је то тако рекао као да је побачај кијавица. Ето кад будеш имала опет, можеш да радиш те анализе и још то кажеш неком ко се спремао за вто. Братеее... Мсм, стварно нисам њањава, али, ајд мало испеци, па реци... 

Схватам...зато и не могу њега да разумем. Баш су отупели и они некако...као да више не обраћају пажњу на човека...Хвала Богу има и међу њима људи још увек, само треба мењати, брате, одмах доктора, чим почне да лупета....

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...