Jump to content

Država plaća 80.000 dinara botove za pisanje komentara! Ovo je krunski dokaz!

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 часа, Аурор рече

Opet je vreme da se Srpstvo brani puškom? :)

Ma kave bre puske,  kakvi bakraci. Slobodno trziste brate cisti teren bolje od bilo kakvog oruzja. Sve njih samo treba naterati da zive od svog rada, onoga sto konkretno znaju i umeju uraditi u fer trzisnoj igri. Stvari bi se sredile za 5 minuta!

Inace, volim ja Neleta. Evo jedna i za tebe :)

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, florenntina рече

Cekaj, zar Zeljko ne zivi od "pevanja u crkvenom horu, uzgajanja pasa i uredjivanja nekih sajtova"? Jos mi Rylah zalepio opomenu jer sam iz tog odgovora zakljucila da je u pitanju "komunjara"...

Bas bedno ako je u pitanju istina. 

Живи од воздуха и подвизава се на обронцима Фрушке горе, прича са птицама и гађа камењем људе кад му дођу у посету. Кажу где те он погоди каменом, више никад не болујеш.

А ти живиш у Недођији ако верујеш текстовима Сабахудина Грухоњића које преноси Курир, сад кад су почели да се опет гађају говнима Курир и АВ. 

А ниси ни прочитала текст, признај, читала си само коментаре, и то не целе. Јер да јеси, скинтала би да ово са Жељком везе нема, да је само успут прикачен бот гунгули, вероватно због нерашчишћених рачуна са Сабахудином.

А етикету "комуњаре" од тебе добије апсолутно свако ко ти не иде низ длаку, или коме не умеш да одговориш.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, RYLAH рече

Живи од воздуха и подвизава се на обронцима Фрушке горе, прича са птицама и гађа камењем људе кад му дођу у посету. Кажу где те он погоди каменом, више никад не болујеш.

:smeh1:

пре 3 часа, RYLAH рече

А ти живиш у Недођији ако верујеш текстовима Сабахудина Грухоњића које преноси Курир, сад кад су почели да се опет гађају говнима Курир и АВ. 

Ја таман мислим да сам уфрштуљио битне персоне у Србији, кад све неке нове искачу па нисам у току са овим метафоричким бацањима екскреција на медијској сцени. Ко је сад па тај Сабахудин?

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Жељко рече

Курир је само пренео текст са војвођанерског сајта Динка (Сабајле) Грухоњића, ово је линк:

http://voice.org.rs/rtv-angazovao-botove-da-pisu-komentare-za-80-000-dinara/

Од свег текста истина је само да имам уговор са РТВ, остало је екипа Динкова лепо зачинила.

Ал, ок је то, на то рачунам. као и на вашу подршку Динку.

Screenshot_21.jpg

А шта контретно радиш за РТВ?

Бот сигурно ниси, то је јасно, и то знају сви који су упознати са твојим радом.

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, Ђорђе Р рече

Kada je gostovao u emisiji na RTV, pisalo je da je verski analiticar.

reading.gif

Подели на овим сајтовима

пре 51 минута, Princess Bella рече

Kada je gostovao u emisiji na RTV, pisalo je da je verski analiticar.

To je u Srbiji još gore nego "bot"...  ;)  :D

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Ђорђе Р рече

http://www.rtv.rs/sr_lat/politika/udeo-interneta-u-politickim-kampanjama-u-srbiji_836341.html

Vidi ko je autor ovog članka, iz toga nije teško zaključiti. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Justin Waters рече

http://www.rtv.rs/sr_lat/politika/udeo-interneta-u-politickim-kampanjama-u-srbiji_836341.html

Vidi ko je autor ovog članka, iz toga nije teško zaključiti. 

Дакле у питању је новинарски посао?

Претпостављам да Жељко није стални запослен, него да је запослен по уговору на дело. Колико се плаћа новинарски посао по тексту/чланку?

Да ли је овај напад на Жељка, као новинара, освета за Анђуса, противничке стране? Анђус је колико сам схватио издао Вучића, и окренуо се против њега. Док је Жељко доста благонаклоно гледао на Вучића. Извини Жељко ако нисам у праву, волео бих да ме демантујеш, да видимо текстове где критикујеш Вучића (углавном критикујеш опозицију, можда добронамерно, то већ не знам). Не кажем да пишеш њему хвалоспеве и оде, ал учинило ми се да су твоји ставови блиски СНС-у.

Наравно, немогуће је поредити Анђуса, ког ценим колико и Вучићевића, и Жељка, који је у сваком погледу громада у односу на Анђуса.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, RYLAH рече

А ниси ни прочитала текст, признај, читала си само коментаре, и то не целе. Јер да јеси, скинтала би да ово са Жељком везе нема, да је само успут прикачен бот гунгули, вероватно због нерашчишћених рачуна са Сабахудином.

А етикету "комуњаре" од тебе добије апсолутно свако ко ти не иде низ длаку, или коме не умеш да одговориш.

Rylah, potpuno je ok da smatras da je tekst podmetacina. 

Ja mislim drugacije.

I nema potrebe da mi nesto spocitavas zbog toga kada znas da sam to misljenje imala i pre ovog teksta.

Bolje cuvaj strpljenje i energiju, nesto imam osecaj da ce i tebi uskoro zatrebati  :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, florenntina рече

Rylah, potpuno je ok da smatras da je tekst podmetacina. 

Ja mislim drugacije.

I nema potrebe da mi nesto spocitavas zbog toga kada znas da sam to misljenje imala i pre ovog teksta.

Bolje cuvaj strpljenje i energiju, nesto imam osecaj da ce i tebi uskoro zatrebati  :)

Значи морам да дођем у Канаду, видим да је ова холандска вутра много слаба...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Страле рече

Колико се плаћа ботовање за администрацију овде?

12:smeha: А ја баш хтела да питам....А за кога ботују....:ani_biggrin:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, florenntina рече

Такое. И ја сам бот напредњачки и комуњара јер сам пљувао Светог Радулета, а и иначе ти контрирам па могу да будем једино бот и комуниста.

Јер нема теорије да ти немаш појма о нечему, то просто није логично.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...