Jump to content

Država plaća 80.000 dinara botove za pisanje komentara! Ovo je krunski dokaz!

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 8 часа, Trifke рече

Nema da se tepam, ce da ga utepam! :))):pucpuc2:

A be bate Trifke nemo' odma pod mač :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Mилена Трифковић рече

A be bate Trifke nemo' odma pod mač :D

Moram! Spali jeretika! Spali! :uraaaaaa:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Милан Ракић рече

Живи од воздуха и подвизава се на обронцима Фрушке горе, прича са птицама и гађа камењем људе кад му дођу у посету. И пошто је намастир Шишатовац тамо, кад се налије "Шишато-црњака", привиђа му се црно дете! 

12:smeha::))12:smeha:

Подели на овим сајтовима

Мора да је све истина оно што пишу. Још сам контузован како ме је дотични поткачио ономад тако да има логике да је крив. Јесте, ево бубрези се јављају. Значи ја мислим да су чак и умањили цифру коју зарађује јер ко онако поткачава сигурно је професионалац у свом послу. Јооооој још ме болу крста. Све му сад наплатите..... и због мене.

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, florenntina рече

Ne mogu si pomoci, kao sto i ti mislis da su komunisti i komunizam nekakvi relikti proslosti a ne zivi vampiri koji do te mere sisaju krv srpskom drustvu da su mu i opstanak doveli u pitanje...

I naravno, molim Boga da si ti u pravu a ne ja...

Мислимо исто, то сам макар овде писао милијарду пута.

С тим што је за тебе комуниста апсолутно свако ко се у апсолутно свему не сложи са тобом.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, RYLAH рече

Мислимо исто, то сам макар овде писао милијарду пута.

С тим што је за тебе комуниста апсолутно свако ко се у апсолутно свему не сложи са тобом.

Ne, samo paraziti koji zive na racun poreskih obaveznika zahvaljujuci nezasluzenim (najcesce politickim) privilegijama te otuda i podrzavaju tako nakaradan, netrzisni i nefer sistem.

Istina je da je broj takvih nepotrebnih i izmisljenih radnih mesta u Srbiji ogroman pa se ponekad stice utisak da su svi "komunjare" sto naravno nije tacno.

Подели на овим сајтовима

ПРЕДЛАЖЕМ:

Да Ињац потпише: Одричем се АВ и свих анђела његових и свог служења њему...

Велим, кад смо у моменту издавања симбола вере... 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...