Jump to content

Kako ste sreli svoju zenu/muza? Ispricajte na vasu pricu!

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Trifke рече

Pa kada si vec tu , ajde istinu na sunce! :kriminalac:

Neki drugi put možda :skidamkapu:

• Волим 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 259
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Драшко рече

Neki drugi put možda :skidamkapu:

Drzim te za rec! 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Снежана рече

може један изазов!? ако немате своје приче, смислите неку за соло форумаше, нпр за @Danijela

Ko? Jel ja? :D

Nemam ja sta za prijavit :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Danijela рече

Ko? Jel ja? :D

Nemam ja sta za prijavit :D

Знам, зато ћемо смислити причу за тебе :D

П.н. и не, немаш права да се буниш :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 44 минута, Goku рече

@Рапсоди & @PredragVId?

Detalji koje ne znamo :)

Све већ знате. Понекад нађемо старе постове и присетимо се лепих успомена. Да вас није било, не би било ни нас. :skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Trifke рече

Gle gle ko se javla! Pa mogli bismo da cujemo i vasu pricu mladi gospodine! Bolje nego da ja krenem da je pricam! :945729:

Па то је једна веома оригинална прича...

Упознали смо се, заљубили се, вечнали се. :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Аурор рече

Još uvek se nismo sreli :)

A bila je tako lepa...

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Па то је дивно!

Испричај нам мало више о томе... :smeh1:

Vidi ja da su neki operisani od romantike! Sada su mi neke stvari jasne! :)

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

On 1.7.2017. at 20:18, АлександраВ рече

Та нека „љубав“ која заправо, сада знам, то није била.

Kако да разликујемо ту неку ''љубав'' од љубави, а и ако пронађемо ту праву љубав како да будемо сигурни да неће наићи неко нови, па да нећемо сконтати да смо живјели у погрешној љубави? Препала си ме са својом причом, сад имам бракофобију :).

Ова прича као сапуница, дај нам наставак :), шта је било са тог финог младића, јел се он оженио, има ли породицу, да ли је и за њега то била нека ''љубав''?

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Sasa Vojvoda рече

сад имам бракофобију :).

:smeh1:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...