Jump to content

Brak u raju da ili ne

Оцени ову тему

Препоручена порука

И дођоше му садукеји, који кажу да нема васкрсења, и запиташе га говорећи:  Учитељу, Мојсеј нам написа: Ако коме брат умре и остави жену а дјеце не остави, да брат његов узме жену његову и да подигне сјеме брату својему. Седморо браће бјеше: и први узе жену, и умрије без порода. И други је узе, и умрије, и ни он не остави порода;тако и трећи.  И узеше је седморица и не оставише порода. А послије свију умрије и жена. О васкрсењу, дакле, када васкрсну, којега ће од њих бити жена? Јер су је свих седам имали за жену. И одговарајући Исус рече им: Не варате ли се зато што не знате Писма ни силе Божије? Јер кад из мртвих васкрсну, нити се жене ни удају, него су као анђели на небесима.  А за мртве да васкрсавају нисте ли читали у књигама Мојсејевим како му рече Бог код купине говорећи: Ја сам Бог Авраамов, и Бог Исаков, и Бог Јаковљев? Бог није Бог мртвих, него живих. Ви се, дакле, веома варате. (Јеванђеље по Марку 12, 18-27)

Подели на овим сајтовима

Znam taj citat.

Samo nije jasno da li se ondnosi samo na brak kako mi znamo iz zivota, na razmozavanje, na seks ili stvarno cemo biti ko brat i sestra. 

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Agnostik рече

Znam taj citat.

Samo nije jasno da li se ondnosi samo na brak kako mi znamo iz zivota, na razmozavanje, na seks ili stvarno cemo biti ko brat i sestra. 

Из које сатанистичке теологије ти долазиш чеовече?

Под "молитве" на сајту где купиш "едукацију" и "духовност":

Ako ste se odlučili za stan, jako vam se dopao, ali vas stalno nešto sprečava da ga kupite, obavite magični ritual sa koncem. Trebao bi biti od čiste vune i crvene boje. Konac provučete kroz kvaku ulaznih vrata stana koji želite. Držite krajeve konca u rukama i izgovorite riječi:

„Vrata i držač, budi dobar prema meni. Majko i prag, Presijeci srce svakoga!

Read more at: https://minikar.ru/bs/prayers/silnye_zagovory_na_pokupku_kvartiry/
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...