Jump to content

Научници утврдили: Након смрти човека, душа не умире!

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 8 минута, Кратос рече

Pre bi reko da je kvantna informacija.

За информацију је неопходна интерференција, а тога овде нема јер микротубуле немају довољно енергије да прекораче праг интерференције.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Juanito рече

За информацију је неопходна интерференција, а тога овде нема јер микротубуле немају довољно енергије да прекораче праг интерференције.

Не бих се сложио.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, RYLAH рече

B92 само пренео научнике.

Misliš B92 preneo očigledno retardiran portal koji je šatro preneo naučnike...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Avocado рече

Па добро бре, има ли било шта што вама атеистима не смета? Ви сте најпаметнији, ви све знате. 

Подели на овим сајтовима

B92 prenio satiru kao ozbiljnu vijest. Do kad ce se domaci mediji blamirati?

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Justin Waters рече

B92 prenio satiru kao ozbiljnu vijest. Do kad ce se domaci mediji blamirati?

Zauvek i biće sve gori... prema tome, valja pažljivo čitati i imati uvek neke stvari u vidu:

1. Clue - udaljenost izvora

Kada se B92 poziva na RADIOSARAJEVO.BA, koji se poziva na Sciencepunch, koji se poziva neimenovane naučnike, poprilične su šanse da se u toj igri "gluvih telefona" informacija iskrivi čak i kada potiče od inicijalno valjanog izvora (nekog pravog naučnog istraživanja).

2. Clue - senzacija

Kada je svaki izvor opskurniji od prethodnog, a u pitanju je vest koja bi bila udarna vest svih medija kada bi bila tačna, velike su šanse da vest nije tačna.

3. Clue - neidentifikovani primarni izvor

Kada se članak poziva na neimenovane naučnike, citira neimenovane "eksperte" ili poziva na neidentifikovana istraživanja, to je takođe prilično dobra indikacija da je u pitanju glupost.

4. Clue - očigledne nebuloze

Kada je glavna vest na izvoru ova: "Research Shows That People With RH Negative Blood Type Are Not From Planet Earth" nema potrebe dalje da gledate...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, Avocado рече

Kada je glavna vest na izvoru ova: "Research Shows That People With RH Negative Blood Type Are Not From Planet Earth" nema potrebe dalje da gledate...

До тог закључка сам и ја дошао веома обимним истраживањем, сајт је управо доказао да је веома кредибилан.

пре 20 часа, Avocado рече

Вама атеистима је ретардирано све што ваша веровања доводи у питање.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, RYLAH рече

До тог закључка сам и ја дошао веома обимним истраживањем, сајт је управо доказао да је веома кредибилан.

Baš sam hteo da pitam šta braća reptilian overlords misle o tome... ;)

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...