Jump to content

Правилно место емоција у животу

Препоручена порука

пре 1 сат, Снежана рече

у фудбалу :D

Они су најбољи у фудбалу. Само имају свој фудбал у коме се не користи "лопта" него нешто јајасто, и не шутира "ногом" него носи у рукама... :smeh1:

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Одговори 295
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 часа, Juanito рече

Имаш среће да ми је управо прорадио неки код с којим се данима хебетам, па те нећу баш много притискати. Ај нек ти буде овог пута, САД су биле и остале најбоље на свету. А сад одох на пиво. :) 

Е кад би и мени прорадио па да идем да се прошетам и не малтретирам вас више... :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Grizzly Adams рече

-  за Ташу која ме више не воли... :(

Ma voli vas Tasa sve i ne ljuti se. Treba truda ihaha da Tasu naljutite, al' kad me naljutite bez'te! :) 

Nego si ti bratac postao "amerikanac" tipican, ali ako je tebi lepo samo napred :) 

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, uros рече

Okej.  U kojim stvarima su bile "katastrofalne"? Pa da vidimo cirkus kad na to odgovoris

U ljudskim pravima i demokratiji o kojima sad sole pamet svima.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

A i u basketu smo ošurili džaba vam novci moji amerikanci....

Фотографија корисника Olimpijski komitet Srbije

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

"For years, I have followed my heart when buying camera gear and my heart has never let me down. Instead of going by specs alone, I weigh in everything – features, usability, as well as feel and I listen to what my gut, my heart tells me. But sometimes I have to also use my brain as if a camera I love with my heart does not do what I need, then it will end up being sold later on. On the other end, if I buy a camera that only does what I need and I hate shooting it otherwise, it will also never make it. So for me, a camera has to strike a balance and do what I need but also be a camera that I love shooting."

извор

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...