Heraklit Написано Јануар 25, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 Ide pod ključ bato!!!Al vidim sad da neki pominju da postoji još jedan njegov ,,pacijent,, koji je umro,al ne kaže se ko je.Ako neko nešto sazna nek izbaci ovde. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јануар 25, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 Ali čoveče koliki psihopata moraš biti... Sestri preminulog u onoj emisiji je rekao "Vaš muž je dobar čovek, Bog vam je dao dobrog muža, da me vaš muž nije zvao ovaj razgovor bi drugačije tekao - pukla bi vam crna pogibija!". Eeeeej ženi kojoj je brat preminuo pre dve nedelje... A muž te žene ga zvao da mu kaže da skine video u kom je Miroljub blati i pljuje po noj. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јануар 25, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 "BUZDOVANKA IZ MAKEDONIJE, OBUČENA KAO PROSTITUTKA" Samozvani doktor Miroljub Petrović brutalno izvređao sestru preminulog mladića https://www.blic.rs/vesti/drustvo/buzdovanka-iz-makedonije-obucena-kao-prostitutka-samozvani-doktor-miroljub-petrovic/wr996g5 Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јануар 25, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 @Ana B. @Ana B. Ово је писмо које је Свети Владика Николај упутио жени чији је муж отишао у секташе. Дакле заведен човек од секташа. Теби Мирољуб није муж. Наравно да ћемо га разобличити овде. Хоћемо још како, да не би неког наивног завео својим наопаким и антицрквеним учњем. Управо такви мирољуби заводе људе попут мужа ове жене који је отишао у секту. Молим те послушај шта каже свештеник Српске Православне Цркве о њему: https://www.youtube.com/watch?v=hBPMovGTdUQ Natasenka, Поет and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 25, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 пре 6 минута, Вилер Текс рече @Ana B. @Ana B. Ово је писмо које је Свети Владика Николај упутио жени чији је муж отишао у секташе. Дакле заведен човек од секташа. Теби Мирољуб није муж. Наравно да ћемо га разобличити овде. Хоћемо још како, да не би неког наивног завео својим наопаким и антицрквеним учњем. Управо такви мирољуби заводе људе попут мужа ове жене који је отишао у секту. Молим те послушај шта каже свештеник Српске Православне Цркве о њему: https://www.youtube.com/watch?v=hBPMovGTdUQ Neću ovde da se bavim klevetanjem, još manje da se naslađujem nečijim padom zato ću se ovde zaustaviti njegova žena je mogla sve ove godine da utiče na njega, nije zato što je i sama došla iz sekte i dalje nije radila na sebi, da jeste uticala bi i na njega. Zato sam stavila taj tekst... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 25, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 Morate malo da se opustite. Tata Steel Chess je u toku. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 25, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 пре 52 минута, Tumaralo. рече Ali čoveče koliki psihopata moraš biti... Sestri preminulog u onoj emisiji je rekao "Vaš muž je dobar čovek, Bog vam je dao dobrog muža, da me vaš muž nije zvao ovaj razgovor bi drugačije tekao - pukla bi vam crna pogibija!". Eeeeej ženi kojoj je brat preminuo pre dve nedelje... A muž te žene ga zvao da mu kaže da skine video u kom je Miroljub blati i pljuje po noj. Ma jok... Miroljub "ima dobru dušu"... Tumaralo. је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јануар 25, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 пре 26 минута, Ana B. рече Neću ovde da se bavim klevetanjem, još manje da se naslađujem nečijim padom zato ću se ovde zaustaviti njegova žena je mogla sve ove godine da utiče na njega, nije zato što je i sama došla iz sekte i dalje nije radila na sebi, da jeste uticala bi i na njega. Zato sam stavila taj tekst... Овде се нико не наслађује ничијим падом нити сам ја потега било шта из било чијег личног живота. Све што сам рекао је да се клонимо Мирољубовог секташког учења. Милан Ракић and Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јануар 25, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 Погледао сам мало овај снимак са Прве. Човек је помрачен до коске. Колинте га се људи ако Бога знате. ИгорМ, Биљана, Tumaralo. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 25, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 Meni " ne ide u glavu " da neko Miroljuba uopste moze shvatiti ozbiljno ... covek je dilea... Sta je sa ovim narodom...ja mu ne bih dala ni macku da leci a kamoli coveka.. da " sledim njegov put" ??? Jbt ja njega dozivljavam kao standup komicara, pajaca, ne kapiram kako neko moze ozbiljno da ga shvati...Tuga Вилер Текс and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука