Вилер Текс Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 пре 3 минута, Ana B. рече Razumem, al nikad ne znaš kad će čovek da se pokaje. Svi grešimo, naše nije da sudimo ... Treba jedni druge da ispravljamo... Расуђивање није исто што и осуђивање. Да сви грешимо али грех не треба представљати као врлину нити чешати по ушима. Не искључујем ничије покајање али не могу да трпим да се хулна и преварантска дела овог човека оправадајау, релативизују и промовишу. Natasenka је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 пре 2 минута, ana čarnojević рече da li možda imaš nameru da prestaneš da lupetaš? ili se praviš luda ili trolaš ili si stvarno intelektualno ograničena. molim Administraciju da prekine ovo. Ajde sad ti meni koja sam intelektualno ograničena objasni šta je sektašenje Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 пре 3 минута, Вилер Текс рече Расуђивање није исто што и осуђивање. Да сви грешимо али грех не треба представљати као врлину нити чешати по ушима. Не искључујем ничије покајање али не могу да трпим да се хулна и преварантска дела овог човека оправадајау, релативизују и промовишу. Smatram da nije kriv za ovo što ga sad optužuju... Bojan* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 @ana čarnojević Sestro, obrati paznju na ponasanje i reci upucene neistomisljeniku, ma kakav on bio. Ako je vas savet bio dobronameran. ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 Da deca ne truju mozak u ateističkim debilanama,malo zdrave nauke nije na odmet Bianca је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Јануар 25, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 25, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 opisuju te tinkture kao da vaskrsavaju iz bolesti. sama sam isprobala. to je čisto bacanje novca. nikakve promene nema. dok se tamo govori o promeni nakon par dana. Natasa. and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 25, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 пре 9 часа, Ana B. рече on ima dobru dusu, jedino sto gresi protiv crkve, zar to nije suprotno jedno drugom. šta može imati svetlost sa tamom? čoveka jeretika se kloni. http://www.svedokverni.org/o-nemogucnosti-spasenja-inovernih-i-jeretika/?script=lat Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 25, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 пре 49 минута, Natasenka рече zar to nije suprotno jedno drugom. šta može imati svetlost sa tamom? čoveka jeretika se kloni. http://www.svedokverni.org/o-nemogucnosti-spasenja-inovernih-i-jeretika/?script=lat Treba da mu se pomogne, ako prati ovaj forum to se sigurno ne moze uciniti grubim recima... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 25, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 пре 1 минут, Ana B. рече Treba da mu se pomogne, ako prati ovaj forum to se sigurno ne moze uciniti grubim recima... ko ima uši da čuje, neka čuje. nema niko bolju reč od Gospoda. kome uši služe za češanje, Bog je rekao da se klonimo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 25, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 пре 8 минута, Natasenka рече ko ima uši da čuje, neka čuje. nema niko bolju reč od Gospoda. kome uši služe za češanje, Bog je rekao da se klonimo. Pa kod cara Dusana bi isao pod mac za to... Branim ga, jer ima dobrih stvari koje radi i zato sto se nadam da ce da se ispravi... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasenka Написано Јануар 25, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 пре 12 минута, Ana B. рече Pa kod Cara Dusana bi isao pod mac za to... nit je car dusan postao svetac. nit smo mi ni približno car. tak da. dovoljno je sebe spasiti. ne pokušavajte da zaustavite bogoodstupništvo svojom nemoćnom rukom. dovoljno je da se uklonite. spasite se. sv. ignjatije brjančaninov. Orthophill је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 25, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 25, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 http://www.kutaknet.com/index.php/aktuelno/danica-grujicic-povodom-slucaja-miroljuba-petrovica-evo-sta-najbolji-srpski-neurohirurg-kaze-o-aferi-koja-trese-srbiju-video?fbclid=IwAR226zgohCsoqHPO7VA_9Rgeh18Y1V7dwEegSArN3qwF7MWDi7KD1JEa5v4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 25, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2019 Tužilaštvo otvara istragu protiv Miroljuba Petrovića zbog NADRILEKARSTVA https://www.blic.rs/vesti/drustvo/saznajemo-tuzilastvo-otvara-istragu-protiv-miroljuba-petrovica-zbog-nadrilekarstva/jcxvqvb "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука