Jump to content

Podneta krivična prijava protiv Miroljuba Petrovića

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Ana B. рече

Razumem, al nikad ne znaš kad će čovek da se pokaje. Svi grešimo, naše nije da sudimo ... Treba jedni druge da ispravljamo...

Расуђивање није исто што и осуђивање. 

Да сви грешимо али грех не треба представљати као врлину нити чешати по ушима.

Не искључујем ничије покајање али не могу да трпим да се хулна и преварантска дела овог човека оправадајау, релативизују и промовишу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, ana čarnojević рече

da li možda imaš nameru da prestaneš da lupetaš?

ili se praviš luda ili trolaš ili si stvarno intelektualno ograničena.

molim Administraciju da prekine ovo. 

Ajde sad ti meni koja sam intelektualno ograničena objasni šta je sektašenje

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Вилер Текс рече

Расуђивање није исто што и осуђивање. 

Да сви грешимо али грех не треба представљати као врлину нити чешати по ушима.

Не искључујем ничије покајање али не могу да трпим да се хулна и преварантска дела овог човека оправадајау, релативизују и промовишу.

Smatram da nije kriv za ovo što ga sad optužuju...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

@ana čarnojević  Sestro, obrati paznju na ponasanje i reci upucene neistomisljeniku, ma kakav on bio. Ako je vas savet bio dobronameran. :D 

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, Ana B. рече

on ima dobru dusu, jedino sto gresi protiv crkve, 

zar to nije suprotno jedno drugom. šta može imati svetlost sa tamom? čoveka jeretika se kloni. http://www.svedokverni.org/o-nemogucnosti-spasenja-inovernih-i-jeretika/?script=lat

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Natasenka рече

zar to nije suprotno jedno drugom. šta može imati svetlost sa tamom? čoveka jeretika se kloni. http://www.svedokverni.org/o-nemogucnosti-spasenja-inovernih-i-jeretika/?script=lat

Treba da mu se pomogne, ako prati ovaj forum to se sigurno ne moze uciniti grubim recima...

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Natasenka рече

ko ima uši da čuje, neka čuje. nema niko bolju reč od Gospoda. kome uši služe za češanje, Bog je rekao da se klonimo. 

Pa kod cara Dusana bi isao pod mac za to... Branim ga, jer ima dobrih stvari koje radi i zato sto se nadam da ce da se ispravi...

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Ana B. рече

Pa kod Cara Dusana bi isao pod mac za to...

nit je car dusan postao svetac. nit smo mi ni približno car. tak da. dovoljno je sebe spasiti. ne pokušavajte da zaustavite bogoodstupništvo svojom nemoćnom rukom. dovoljno je da se uklonite. spasite se. sv. ignjatije brjančaninov. 

Подели на овим сајтовима

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...