Ana B. Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 пре 17 минута, Bokisd рече Po meni, ovaj covek se igra sa vatrom (kako se kaze) i vrlo je problematican po okolinu, ... evo sta je rekao pre par dana na svom forumu : http://www.creation6days.com/diskusije/forum/viewthread.php?thread_id=4&rowstart=40840 Postovanje Miroljube, napravio sam facebook stranicu o zdravlju na osnovu vasih brojnih predavanja sto sam gledao jos prosle godine https://www.faceb...zivotbato/ pa me zanima vase misljenje kako bih mogao da je poboljsam i da li imate mozda jos onih postera za stetnosti uzimanja odredjenih supstanci? Mozda da sam napravim, posto imam znanje u photoshopu, naprimer stetnosti kafe ili rafinisanog secera... Odlicno uradjeno. Imas postere, knjige, videe na ovom sajtu i forumu, i na sajtu www.zakonizdravlj... Mozes i da reklamiras nas fakultet za prirodnu medicinu (www.institutpm.com) i da imas proviziju od svakog upisanog studenta, i da nudis programe ozdravljenja, ciscenja organizma, skidanja kilograma i dr, i da imas proviziju od svakog prodatog preparata (www.ipmproizvodi.com/tinkture/) Za detalje oko provizije i distribucije javi se na e-mail: [email protected] Covek nudi programe ozdravljenja, reklamira svoj fakultet za prirodnu medicinu, ....pretpostavljam da se tako nekako i ovaj nesrecni covek upecao, jer Miroljub nudi i reklamira svoje programe ozdravljenja, ne nudi ih kao neki savet (kako sam kaze). Ja sam bolujem od hronicne bolesti (prilicno teske) i idem kod doktora i pijem lekove,....i, pomalo koristim i neke prirodne stvari i mogu da pomalo i pomognu, ali, bez lekara i odredjenih lekova ne bih sebi olaksao bolest. Na osnovu mojeg iskustva sa prirodnim lekovima, ima jedna cinjenica , neki prirodni lek koji je meni pomogao , nece mozda pomoci drugome koji ima slicnu bolest kao i sto ja imam. Probao sam nekoliko desetina prirodnih lekova i tek mozda taj neki deseti mi je nesto malo pomogao. Tako da, znam da je prirodna medicina dobra, ali je i jako komplikovana i ne moze da se nikako garantuje bilo kome da ce doci do izlecenja, .... mozes da probas i mozda uspes nesto malo da olaksas bolest, da se izlecis 100% tesko (mozda ima negde po neki slucaj na ko zna koliko desetina hiljada bolesnika, ... ali pitanje je zbog cega i kako se desilo) Mislim, da je ovaj covek vrlo problematican za okolinu zbog svih svojih stavova i pisanja. Prirodna medicina nije za svakog, ja mislim da je mnogo bolja, ali teže je primeniti. Sam biraš i na tebi je odgovornost kako ćeš da se lečiš. Bog dopušta bolesti zbog greha. Ne možeš ti da uzmeš nečiju glavu i upravljaš mislima. Takođe ne može ni nož hirurga da garantuje izlečenje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 Cak i Seselj udario na njega. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 пре 13 минута, Ana B. рече Prirodna medicina nije za svakog, ja mislim da je mnogo bolja, ali teže je primeniti. Sam biraš i na tebi je odgovornost kako ćeš da se lečiš. Bog dopušta bolesti zbog greha. Ne možeš ti da uzmeš nečiju glavu i upravljaš mislima. Takođe ne može ni nož hirurga da garantuje izlečenje. Ne bih da ulazim u neku dublju polemiku, ja imam pozitivno misljenje o prirodnoj medicini, ali sam rekao na osnovu svog iskustva, izuzetno komlikovana stvar koja garantuje prakticno nista, .... mozes da probas i mozda i nesto postignes, ali ko zna iz kojeg pokusaja , sto je iskustvo samo za tebe licno, ne garantuje da ce da deluje na drugog. Ja ne bih preporucio samo koriscenje prirodne medicine bilo kome, cak i kao savet, prvo kod doktora, pa polako sa njim vidi sta i kako, .. posle, ako sam hoces probaj, informisi se , polako, ne zaleci se, probaj nesto malo, ali oprezno. Recimo, ja sam pio neki lek i ajde kao da probam i jos nesto prirodno....i, sudarili su se lek i prirodni lek i bilo mi je jos gore,...i prestao sam da koristim prirodni lek (posle sam nasao zbog cega se desilo) Izuzetno je komplikovana prirodna medicina i ne moze da bude, ajd samo da probam, treba tu puno znanja i iskustva. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 пре 1 минут, Bokisd рече Ne bih da ulazim u neku dublju polemiku, ja imam pozitivno misljenje o prirodnoj medicini, ali sam rekao na osnovu svog iskustva, izuzetno komlikovana stvar koja garantuje prakticno nista, .... mozes da probas i mozda i nesto postignes, ali ko zna iz kojeg pokusaja , sto je iskustvo samo za tebe licno, ne garantuje da ce da deluje na drugog. Ja ne bih preporucio samo koriscenje prirodne medicine bilo kome, cak i kao savet, prvo kod doktora, pa polako sa njim vidi sta i kako, .. posle, ako sam hoces probaj, informisi se , polako, ne zaleci se, probaj nesto malo, ali oprezno. Recimo, ja sam pio neki lek i ajde kao da probam i jos nesto prirodno....i, sudarili su se lek i prirodni lek i bilo mi je jos gore,...i prestao sam da koristim prirodni lek (posle sam nasao zbog cega se desilo) Izuzetno je komlikovana prirodna medicina i ne moze da bude, ajd samo da probam, treba tu puno znanja i iskustva. Evo skoro sam bila bolesna i morala sam uzeti lek usled slabosti. Lek se zove fromilid, blokirao mi je lučenje sluzi u predelu glave. Tada mi je to bilo najbrže rešenje, ali nije jedino... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 Управо сада, Ana B. рече Evo skoro sam bila bolesna i morala sam uzeti lek usled slabosti. Lek se zove fromilid, blokirao mi je lučenje sluzi u predelu glave. Tada mi je to bilo najbrže rešenje, ali nije jedino... Ok, pa, uzeces to sto ti odmah pomaze, normalno. (ako postoji jos nesto sto ti je prakticno pomoglo, okey) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 пре 3 минута, Bokisd рече Ok, pa, uzeces to sto ti odmah pomaze, normalno. (ako postoji jos nesto sto ti je prakticno pomoglo, okey) Samo želim da kažem lečenje prirodnim putem te tera da menjaš sebe i navike i zato nije za svakog, jer je put kojim se teže ide Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 пре 37 минута, Ana B. рече Bog dopušta bolesti zbog greha. Kako vas nije sram ovakvih riječi? Danijela је реаговао/ла на ово 1 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 пре 10 минута, Justin Waters рече Kako vas nije sram ovakvih riječi? Što bi me bilo sramota? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 Bolesti nastaju usled destruktivnosti, tu spada i samodestruktivnost... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 пре 6 минута, Ana B. рече Što bi me bilo sramota? Ovo je isto kao da kažaeš da je svaki crnac gluplji od svakog bijelca, plus što nije Jevanđelski etos ni pod razno. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 пре 1 минут, Justin Waters рече Ovo je isto kao da kažaeš da je svaki crnac gluplji od svakog bijelca, plus što nije Jevanđelski etos ni pod razno. To nisu moje reči već reči duhovnika, sve filtriram kroz duhovnost. Ne mogu tačno da se setim koji je duhovnik u pitanju, ali lepo piše, bolest se dopušta radi očišćenja od neke strasti. Kad su deca u pitanju tu imaju odgovornost roditelji, ako ćemo još dublje gresi predaka... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 Много пута је писано о овом преваранту и и даље има људи који тврде како ето он само мало греши али прича о Богу па је добар. Људи моји које добро може доћи од човека који хули на Бога, руга се Богородици и светитељима?! Mилена КШ and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 Vidi se iz aviona da je ovaj lik bad news. Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 1 hour ago, Bokisd рече Na osnovu mojeg iskustva sa prirodnim lekovima, ima jedna cinjenica , neki prirodni lek koji je meni pomogao , nece mozda pomoci drugome koji ima slicnu bolest kao i sto ja imam. Probao sam nekoliko desetina prirodnih lekova i tek mozda taj neki deseti mi je nesto malo pomogao. Pa baš to da si iz mnogo pokušaja, navodno osjetio neko poboljšanje upravo ti govori jednu notornu činjenicu da prirodna "medicina" radi onoliko i za one bolesti koje mogu ili da se povuku same, ili gdje ti placebo efekat može pomoći da osjetiš da si navodno dobio olakšanje. Nikakav prirodni lijek ti neće pomoći ako te strefi meningitis, ili neko opasno trovanje, ili nepravilan rad štitnjače itd.... Prva i najvažnija stvar je da nema nikakve prirodne medicine. Kao i na onim temam evolucija vs kreacionzam, gdje se ukazuje da kreacionizam ne može biti nikakav model, jer ne koristi se naučnom metodologijom, tako i prirodna medicina nije medicina jer ne razumije mehanizme bolesti, niti kako nekakav prirodni preparat djeluje na organizam i bolest, nego samo daje zaključke nakon upotrebe i kranjih opažanja koja su izrazito subjektivna, pogrešna i nedovoljna. S druge strane možemo govoriti o prirodnim lijekovima samo za ona stanja kada nije dostupan konvencionalni lijek, koja u određenoj mjeri pomažu. Na primjer u slučaju glavobolje (ukoliko neko nema ketonal, ili paracetamol pri ruci), vrlo je moguće da će od pomoći biti jak čaj od đumbira, a neuspješnost neće zavisiti od osobe, nego od vrste glavobolje. Ako neko ima upalu moždane opne usljed nekog gripa ili meningitisa ili tumora, nikakav čaj od đumbira mu neće pomoći, dok možda može pomoći kod glavobolje izazvane stresom za koju bi bilo dovoljna i jedna doza dobrog sna. U tom smislu se može govoriti o korisnosti prirodnih lijekova, ali nikako se ne može govoriti o tome da prirodni lijek može navodno izliječiti neku bolest koju konvencionalni lijek i savremene medicinske metode ne mogu. Svako ko tako priča prosto ili laže, ili nikad nije bio bolestan od ozbiljne bolesti. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heraklit Написано Јануар 24, 2019 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2019 пре 4 минута, Вилер Текс рече Људи моји које добро може доћи од човека који хули на Бога, руга се Богородици и светитељима?! Ne veruju ljudi,ja sam to čitao kad sam učestvovao na njegovom forumu,čak je napisao i da je Liturgija prizivanje demona. Ne znam ako neko ima to ili može da nađe al stvarno je žešće hulio na pravoslavlje a on je klasičanjudeo-subotar mada od svih parasinagogi je uzo po nešto i izmiksovao u svoje šatro autentično tumačenje Biblije.Čak i prepravlja Pismo,pa tvrdi da je jevanđelje po Mateju originalno pisano na hebrejskom i tu onda direktno negira neke Hristove izjave,tipa ne kunite se nikako on kaže ne kunite se ničim lažno,pa zakon i prodoci su do Jovana on kaže o Jovanu itd.ma jedno čtavo predavanje čak o tome. Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука