Jump to content

Шта је то депресија?

JESSY

Препоручена порука

Ama, ima li ovde neko od urednika da me makne sa ovog mesta???

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

• Одговори 749
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ok. Ako necete vi, ja cu to sama uraditi, odjaviti se i gotovo. Sifru ne znam i izbrisacu. Ne zelim da trpim ovo nasilje nada mnom nicim izazvano. Goodbye.

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

On 1. 6. 2017. at 18:43, Anika рече

Ne zelim da trpim ovo nasilje nada mnom

Expand  

Мислим да ипак претерујеш. Нико те није ни увредио а далеко било да је извршио насиље. Жао ми је што тако мислиш и осећаш.

On 1. 6. 2017. at 18:49, jedan čovjek рече

pošto očigledno ova tema nije više interesantna

Expand  

Није интересантно, заиста, читати ничим изазвану љутњу... разговор на овој теми је био и јесте више него коректан, ја не видим у чему је проблем... свако износи своје мишљење и искуство и нико никога није увредио... е сад, ако се неко осети увређеним то је већ ствар личне перцепције. Аника, заиста те нико није увредио и веруј ми, читала сам уназад постове, не знам зашто си тако јако примила речи које су писане као уопштени одговор.

Подели на овим сајтовима

On 1. 6. 2017. at 19:07, gor.anger рече

Eee ne ide to tako

Pouka: ulaz besplatan, na izlazu te oderu

:-D 

Expand  

Због ове поруке, по овом новом закону би могао да будеш санкционисан :)

Подели на овим сајтовима

Шта сам пропустила?

Или, чиме сам изазвала ову реакцију?

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

On 1. 6. 2017. at 19:36, Драгана Милошевић рече

Шта сам пропустила?

Или, чиме сам изазвала ову реакцију?

Expand  

Не ради се уопште о теби Гаго ;)

Подели на овим сајтовима

On 1. 6. 2017. at 19:45, jedan čovjek рече

Ne zaleći se, svako je sumljiv sada dok se ne dokaže suprotno. Posmatraj, meni je sumljiva:coolio:

Expand  

А тек ти што си сумњив!:)

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

On 1. 6. 2017. at 20:06, Sasa Vojvoda рече

Могуће да су у питању неправославни савјети...

Expand  

Саша, савети нису насиље. Претерана реакција. И то је у реду, људи су различити и различито доживљавају и разумеју речи, а веома често су речи извор неспоразума, па се онда након неколико додатних реченица неке ствари разјасне итд. Али овде се сада сви ми који смо коментарисали осећамо прозваним, а нико није имао лошу намеру. И износимо различита мишљења па ето и савете, али то није било са намером да се било ко осећа лоше, већ напротив, као подршка, а савет ти нико неће угурати на силу у главу, једноставно га одбациш. И сви су писали исповести без идентификације, под надимком, осим Гаге и мене, ни не знамо ко смо. И ево, мени се није допао твој коментар на једној теми, написао си га после мог, па те нисам испрозивала нити тражила то што Аника тражи. Људи, па мора ли све да иде на негативно, на љутито, на тај гард фазон, па ето, то је још један од разлога због којих сам бежала у себе од света, само нека повређивања, гложења, љутње, сачувај Боже.

Подели на овим сајтовима

Pratim temu od pocetka. Niko od ucesnika nije davao specijalne savete, vec su ljudi hrabro podelili svoja licna iskustva, s namerom da eventualno bude nekom od pomoci. Hvala svima za iskrenost I darovano vreme oko tako senzitivnih stvari, zaista je za svaku pohvalu nivo dijaloga I plemenitost, briznost ucesnika.

Подели на овим сајтовима

On 31. 5. 2017. at 16:14, АлександраВ рече

нити сам била физички неактивна, нити докона... баш супротно...

да би стигао до радне терапије треба прво да устанеш из кревета... да се обучеш... да нешто поједеш... да те не боли светло које долази кроз прозор... да ти не буде успех да скупиш косу обичном шналом... да те заинтересује рана коју си случајно покупио ударцем на ивицу комоде распремајући сатима две бачена ствари на под... да успеш да дочекаш децу из школе, да им даш да једу, а да те то не сруши, или да те не расплаче, а онда плачеш сатима у купатилу и не можеш једноставно да се зауставиш... да те буде брига за то што си жив и што је било ко жив... радна терапија, да... али прво ментална, духовна, емотивна... да би уопште устао из кревета...

Expand  

Uh kakav samar! Sada odoh da spavam ali sutra cu da se dobro preispitam.

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...