Jump to content

ЕРДОГАН ЋЕ НА ВЕЛИКИ ПЕТАК ИЗВРШИТИ МУСЛИМАНСКИ НАМАЗ У СВЕТОЈ СОФИЈИ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, елТорнеро рече

Ста не могу, Луси?

Ko je bre zadovoljan erdogenom ?? Rusi? 

ma daj....l.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, елТорнеро рече

Мислиш да ћемо одатле боље видети, као са балкона, оно што следи?

Tamo ćemo se zaštititi i bićemo nedodirivi. Neka ovde rade šta hoće, mi ćemo samo propovedati.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Milan Nikolic рече

mi ćemo samo propovedati.

Коме "ванземаљцима? Боље онда остати са Ердоганом, није то први султан нама.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, елТорнеро рече

Ниси прочитао шта је Жељко писао, полако и са разумевањем.

Čuj meni se spočitava da li čitam sa razumevanjem ili ne... 

Ja sam napisao pitanje vredi li ikakva podrška erdoganu samo zato što budi u tebi iskru da će zasvetleti nova verska država na svetu.?

dakle vredi ili ne vredi nemoj sada neko da mi priča da je erdogan dobar da bi na kraju konstatovali da erdogan ništa i nikome ne valja?

Подели на овим сајтовима

Propovedaćemo ljudima svuda po galaksiji ako ih bude još negde osim na Zemlji. Napraviće se nova tehnika komunikacije, bez vremenskog ograničenja brzine svetlosti.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече

vredi li ikakva podrška erdoganu

Ко каже да било ко, па и Русија, подржава Ердогана због Ердогана? У политици је мало сентимената, од изнешеног на сто гледаш да апиш што боље и више, за себе.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, елТорнеро рече

Ко каже да било ко, па и Русија, подржава Ердогана због Ердогана? У политици је мало сентимената, од изнешеног на сто гледаш да апиш што боље и више, за себе.

Pa ko god priča o Turskoj koja je bilo kada bila ili će sa ovakvom garniturom biti spremna na kompromise i da je herojski očistila sebe od ropstva amera, onda taj neko na neposredan način i podržava erdogena.

A cela Turska je jedan veliki papak pa će da gleda trku ko se više otima oko erdogana, da li rusi jer im erdogan popušta ili ameri koji bi da povrate svoje liberale i zauzmu tron.

PA nije Turska Crna Gora majku mu.

Situacija je više nego ozbiljna i niko ne bi trebalo da ima podršku kad se spominju direktna imena to je konfuzno i opasno za nas decu koja idemo u obdaništa.

Turska sigurno ozbiljno razgovara sa svima i nije joj u interesu više da bude deo nekog takmičenja, pogotovo što je amerika sve dalje a evropa i rusija sve bliže kao partneri u miru.

I ako turska ima liberale nisu glupi i možda su već u obdaništu pa znaju. Kao i islamisti kojima najviše i odgovara otimanje koje ne postoji.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Pa ko god priča o Turskoj koja je bilo kada bila ili će sa ovakvom garniturom spremna na kompromise i da je herojski očistila sebe od ropstva amera, onda taj neko na neposredan način i podržava erdogena.

A cela Turska je jedan veliki papak pa će da gleda trku ko se više otima oko erdogana, da li rusi jer im erdogan popušta ili ameri koji bi da povrate svoje liberale i zauzmu tron.

PA nije Turska Crna Gora majku mu.

Situacija je više nego ozbiljna i niko ne bi trebalo da ima podršku kad se spominju direktna imena to je konfuzno i opasno za nas decu koja idemo u obdaništa.

Turska sigurno ozbiljno razgovara sa svima i nije joj u interesu više da bude deo nekog takmičenja, pogotovo što je amerika sve dalje a evropa i rusija sve bliže kao partneri u miru.

I ako turska ima liberale nisu glupi i možda su već u obdaništu pa znaju. Kao i islamisti kojima najviše i odgovara otimanje koje ne postoji.

Све сам уверенији да смо ти и ја близанци, тајно растављени у повоју, и да зато пројављујемо исту слабост. Дајемо савете, о ономе о чему немамо појма. Идем, док не реагује Ракић, изем ти и Турке и њихове султане.

Подели на овим сајтовима

Ma ne svaka vama čast ako mislite da Tursku čas kontrolišu ameri čas rusi, finci,nemci,grci....

Dakle definitivno nikakve igranke ne postoje sa Turskom su svi na gubitku i treba jedna generalna promena politike prema njoj.

A vi ovde govorite kao samo treba rusi i ameri da se dogovore ko će bolje kontrolisati Tursku?

Ono tipa oće li to tvoji ljudi donalde bolje ili moji ljudi reče putin?

Kakvi crni ustupci erdogana, nema toga ni u najavi.

Mislim da erdoganu niti je zamereno niti mu je zahvaljeno što se oslobodio američkog ropstva eto toliko je turska robovala americi koliko sad evropi i rusiji.

Baš je erdogan učinio rusiji, samo im je povećao terorističke napade.

Ili je rusija sasvim zadovoljna sa erdogenom i no problem idemo islamizacija tiha pa najtiša.

Подели на овим сајтовима

Ne treba zaboraviti Kurde na koju kartu mogu da igraju svi, pa i Rusi, da ih pobune mnogo ozbiljnije protiv Turaka. Tu mutnu radnju verovatno najbolje rade Ameri, ali neće valjda svi opet da pravimo istu grešku, moramo nekako da savladamo Amere po tom pitanju.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

nemoj sada neko da mi priča da je erdogan dobar

Sirom celog interneta, od Istoka suncanoga do Zapada, nisam naisao na jedan jedini komentar ili tekstic koji kaze da je Erdogan dobar bilo kome.

Niti je to ovde ko rek`o, niti ce da kaze, od Zeljka mudroga i zagrizenoga, do avve Zorana liberalno osvescenoga.

Erdo je tu da bude iskoriscen, nista drugo, i to po svojoj sopstvenoj volji i htenju.

Najpre su ga muzli Amuri, kao "vernog saradnika", a sad ga muzu Rusi, jer im se sam natrtio, sa nekoliko izrazito i ubedljivo glupih poteza.

Tako da... ne beri brige, Rusi sad odlicno znaju kojom terapijom i kad da ga caste.

...

E sad, glede same ove teme, bice ipak da je Pontifex sasvim u pravu, samo je pitanje vremena kad ce da proba to sto ce da proba...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Управо сада, obi-wan рече

E sad, glede same ove teme, bice ipak da je Pontifex sasvim u pravu, samo je pitanje vremena kad ce da proba to sto ce da proba...

Pa to ti i kažem,ja se čudim da postoje bilo kakva opravdanja tipa da iko ima bilo kakve koristi od erdogenovog mleka.

Ali dobro pošto opravdanja ustvari nije bilo onda je moja greška.

Подели на овим сајтовима

Izgledalo mi da je ovde neko rekao da su ameri naštetili rusima preko turske vojske obaranjem aviona.

Pa ne znam zaista da bi mogli ameri da budu toliko glupi da obore avion rusije eto iz čiste gimnastike i da ne očekuju da će rusi zapretiti turcima toliko da im se gaće zatresu i da zaborave na amere barem narednih 10 godina?

Mislim, moguće otkud znam ali onda je dobro rusija je sada mirna očistila je amere iz turske to im je učinio erdogan.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Pa to ti i kažem,ja se čudim da postoje bilo kakva opravdanja tipa da iko ima bilo kakve koristi od erdogenovog mleka.

Ali dobro pošto opravdanja ustvari nije bilo onda je moja greška.

Pa nije to prosto korist, to je ispravno postavljanje u trenutnoj situaciji. Tako su se Rusi postavili prema Turcima, nije to nikakva ljubav, nego geopoliticki sah.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...