Jump to content

Ко ће бити председник Србије? (ГЛАСАЊЕ)

Оцени ову тему

Guest

Ко ће бити председник Србије?  

102 члановâ је гласало

1. 1. Ко ће бити председник Србије?

• Александар Вучић
    • Војислав Шешељ
    • Бошко Обрадовић
    • Вук Јеремић
    • Бели Прелетачевић - Само јако!
    • Саша Јанковић
    • Саша Радуловић
    • Александар Поповић (ДСС)

Препоручена порука

пре 1 минут, GeniusAtWork рече

Оно што ради Бели је тотална и феноменална спрдачина са нашим политичким системом. То није баш исто што и маркетинг/PR. Нешто сумњам да би било коме биле потребне услуге тог типа.

пре 11 минута, Paradoksologija рече

Jeste. I napravio je čovek brend od toga, nekoliko slogana koje svi ponavljaju, postao household name u rekordnom roku.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Не могу да верујем колико сте сви несложни. А имамо најбољег политичара можда и у целој Европи.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Paradoksologija рече

Ja bih mu počasni doktorat dodelila :D

Хеботе, па ја сам тек сад скапирао. Какав Вучић! Бели је твој човек. Кад постане председник, па кад крене да нас деконстурише онако све скупа...

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Juanito рече

У Холандији изгубио десни популиста Вилдерс (тј. није победио, што значи да је изгубио). Излазност, кажу, 80%. Раније била око 50, али се сад шушкало да ће Вилдерс да победи, па су они који иначе не гласају изашли да то спрече. Од Холанђана не би требало да учимо кулинарство, али можда нису лоше неке ствари да се мало ископирају...

Samo sto je taj sto je pobedio u Holandiji desni centar, upravo ono sto je Vucic u Srbiji ...

P.S.

ah, da i ovo ... taj sto je pobedio u Holandiji je osvojio 20% a onaj sto je izgubio 12%... imamo mi jos da guramo do holandskog nivoa ...na samo po izlaznosti na IZBORE ...

P.P.S.

jos i ovo ... pobednicka partija je osvojila 31 poslanicko mesto u parlamentu od 150 poslanika, deset manje nego sto je imala u predhodnom sazivu ..

Kada bi ovako "pobedio" bilo ko u Srbiji ne bi uspeo ni da udje u skupstinu na glavni ulaz ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Juanito рече

Хеботе, па ја сам тек сад скапирао. Какав Вучић! Бели је твој човек. Кад постане председник, па кад крене да нас деконстурише онако све скупа...

Takoe! El vidiš kako dekonstrukcija može da bude konstruktivna?

Samo jako i bez sikiracije - sirotinja uzvraća udarac!

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, florenntina рече

Evo, da ti bude malo lakse, ja se uopste ne mucim. Naprotiv, raduje me da dam svoj doprinos rusenju rezima Aleksandra Vucica koga trenutno smatram najvecim neprijateljem srpskog naroda iako je konkurencija golema. To radim iz ubedjenja da ce se njegovim padom nesto pokrenuti na bolje, ne nuzno na dobro ali svakako na manje lose u odnosu na ono sto imamo sada.

Видиш, исто сам ја тако мислио 2000. када смо срушили Слобу. Сад после свега мислим да је Слоба био већи патриота од ових који су дошли после њега.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Жељко рече

Видиш, исто сам ја тако мислио 2000. када смо срушили Слобу. Сад после свега мислим да је Слоба био већи патриота од ових који су дошли после њега.

Ne sto je bio veci patriota vec je bio i daleko posteniji, sposobniji, obrazovaniji ...

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Жељко рече

To nije uopšte za razmišljanje....al ljudima kojima su isprali mozak prevashodno preko b 92 je teško naći neki novi veniš koji skida te  šifrirane fleke.:ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, RYLAH рече

Један од ретких трезвених гласова све време ове кампање (иако је раније имао излете типа да буде за СПС, ал то га је, срећом, прошло)... Стављам пост са Фејзбука, није лоше запратити човека, обично има шта да каже.

Ето ти сад и Кампонески који ради у Јанковићевом изборном штабу постао Вучићев сендвичар ко и ја.

Па ово је невјеројатно!

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Жељко рече

Ето ти сад и Кампонески који ради у Јанковићевом изборном штабу постао Вучићев сендвичар ко и ја.

Па ово је невјеројатно!

Pa stigla alpska salama, dva slepera pred izbore ...

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, uros рече

Ma daj Zvonko, covek je bio Milosevicev ministar informisanja

A Radule njegov ministar privrede,mislim Vučićev,Janković njegov kolega savetnik u vladi do 2000. Bullshit.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Grizzly Adams рече

Зависи из ког угла гледаш. Жељко је човек српски десничар и родољуб/патриота/националиста (у позитивном смислу), још и про-руски орјентисан.

Из тог угла гледано, Вучић не ваља, али су сви ови други још гори. Вучић бар има "патриотско порекло", којег се додуше одрекао, али је у неком смислу и био приморан (па је питање да ли је одрицање искрено или само "камуфлажа"), а ови други су тотално "без корена". Про-западно/европски, анти-национални, о Русији да и не причамо.

Плус имаш навалу ових нових западних идеја које нису баш сасвим јасне шта у контексту државе Србије и нације значе... Тако да је сасвим разумљив опрез и балансирање једног аутентичног српског десничара у том окружењу. Једноставно такве опције у неком озбиљном издању нема.

Најзад неко ко ме разуме. Ево сузе ми кренуше низ образе.

Па ја сам најзад сваћен!

Мислим, без зезе, истина је ово што збориш, што се тиче становишта неког мојега. Добро оно што се тиче Руса и Русије је мало претерано, нисам ја баш неки русољуб, али сматрам да је корисније ослањати се на Русију кад већ немаш на кога.

Но и поред тог мог става, десничарског, и поред тога што сам писао текстове у којима критикујем АВ-а и заиста му слао да их чита ( после сам сазнао и да их је читао, и престао је стварно да помиње Вебера и Небеску Србију), и поред тога што ми је АВ лош за владара а ови други још гори, имам ја још нешто што ми даје за право да мислим како говорим, а то нешто не могу да вам откривам јербо је то вееелкачка тајна нас из удружења "Весели Хашмонеји другог прецесионог циклуса, српске провинијенције".

Подели на овим сајтовима

пре 56 минута, Данче* рече

Прелетачевић Бели је Вучићев пројекат који се отео контроли!

TvNktkqTURBXy9hOWM4ZWJlOGVlYzVmYzkxZmI1MGVmN2RmZWUxMmQ2YS5qcGVnkZMCzQMmAA-696x464.jpg.d18236d6c0605a14de1df14df8daf8ba.jpg

Бели Прелетачевић или Лука Максимовић, кандидат за председника Србије је заправо Вучићев пројекат који су реализовали Срђан Шапер и Срђа Поповић. Пројекат „Бели“ је требао да  депласира опозицију и направи је смешном те да омогући лаку победу Александра Вучића на председничким изборима без уласка у други круг.

Бели је за кратко време постао хит на интернету и преотео је готово половину гласача опозицији. Прелетачевић је до сада био без конкуренције али и без напада режимских медија, што му је омогућавало да се веома брзо и лако пласира доста високо у бирачком телу.

Проценивши да би Бели могао ући у други круг избора, захваљујући активацији апстинената и масовној подршци опозиције, Срђа Поповић је  раскинуо дил са Вучићем јер мисли да му више није потребан. У другом кругу председничких избора, Бели би био незгодан противник због хумора који није лако победити. Наступ Прелетачевића обесмишљава политичаре опозиције, али ако превише нарасте прави проблем и Вучићу.

Интерно истраживање јавног мњења показује да је Бели је тренутно други, док су иза њега Јанковић, Јеремић и Шешељ.

http://patriot.rs/preletacevic-beli-je-vucicev-projekat-koji-se-oteo-kontroli/

kakva glupost.

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...