Jump to content

Snaga molitve

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Natasa. рече

Ne pali vatru :ani_biggrin:

Pa jes ono otoplilo je sad.Bilo bi prevruće.:smeh1:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Не џарај по ранама.

Нови завет је на снази.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Ana Bjelan рече

al ne bi bilo lose da se covek malo preispita i prouci malo i Stari savet iako je Novi na snazi i jos bolji

Hristos kaže da nijedna titla iz Zakona neće nestati i da ko se tako nauči nazvaće se najvećim u Carstvu Nebeskom.E sad šta je on podrazumevao pod Zakonom je već stvar tumačenja.Da li samo 10. zapovesti,da li 5.Knjiga Mojsijevih ili pak i Psalme jer i njih citira kao Zakon i deli Tanah-Stari Zavet na Zakon i proroke.

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Језекиљ: " Која душа згријеши она ће умријети, син неће носити безакоња очина нити ће отац носити безакоња синовљега; на праведнику ће бити правда његова, а на безбожнику ће бити безбожност његова."

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Ana Bjelan рече

al ne bi bilo lose da se covek malo preispita i prouci malo i Stari savet iako je Novi na snazi i jos bolji

Ne bi, ali retko ko to razume, obično ljudi skrenu čitajući SZ. Oprezno sa tim i isključivo uz nekog obrazovanog ko razume.

Подели на овим сајтовима

Мени није проблем да кажем следеће:

Пре мог рођења мојој мајци је стара кума рекла да ће са мном бити проблема, да ће бити лоше итд.

Би шта би на рођењу и то захваљујући немарности акушера и бабица.

Али, оне кумине речи васкрсавају у татиној глави с времена на време и муче га.

Није нимало пријатно родитељу да чује да је крив што је добио "болесно" дете.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Драгана Милошевић рече

Мени није проблем да кажем следеће:

Пре мог рођења мојој мајци је стара кума рекла да ће са мном бити проблема, да ће бити лоше итд.

Би шта би на рођењу и то захваљујући немарности акушера и бабица.

Али, оне кумине речи васкрсавају у татиној глави с времена на време и муче га.

kako je ona to mogla da zna?

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Natasa. рече

Ne bi, ali retko ko to razume, obično ljudi skrenu čitajući SZ. Oprezno sa tim i isključivo uz nekog obrazovanog ko razume.

Stari zavet ne moze da se razume iz prve, on se iscitava dugo i vise puta, pa iskusis nesto, pa se opet vratis na te reci, koje su jako duboke i bolje ih razumes, ali dobro moze i da se skrene slazem se, ali  sam za to da se i on iscitava, jer jaca vera i savest u nama.

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Ana Bjelan рече

Da, cuje kad se molis naravno, ali ispunjava molitve pravednika. Mislim to je moj zakljucak dok sam proucavala Bibliju, brz je na ispunjenje molitve pravednika. Ako upraznjavas neki greh On cuje molitve, ali ceka da se pokajes. Nije isto kad se moli pravedan ili onaj koji gresi.

Можда тако стоји у СЗ, али могу да ти кажем да је брз и када услишава молитве нас осталих. Мене је више пута услишио, а "упражњавам" многе грехове. Није чекао да се покајем, него је деловао одмах. Да је чекао, само Он зна где бих сада била. 

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, Lady Godiva рече

Можда тако стоји у СЗ, али могу да ти кажем да је брз и када услишава молитве нас осталих. Мене је више пута услишио, а "упражњавам" многе грехове. Није чекао да се покајем, него је деловао одмах. Да је чекао, само Он зна где бих сада била. 

El si se posle pokajala ili si se utvrdila u grehu i nastavila da ih upražnjavaš i dalje?:D

Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, Ana Bjelan рече

kako je ona to mogla da zna?

ima ih koji znaju, a odakle to dolazi, to vec ne znam....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Драгана Милошевић рече

a to naravno nikako nije tacno....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Кратос рече

El si se posle pokajala ili si se utvrdila u grehu i nastavila da ih upražnjavaš i dalje?:D

Ана рече: Ako upraznjavas neki greh On cuje molitve, ali ceka da se pokajes.

Шта уопште значи упражњавати грех, живети у греху..? Сви смо грешни, зар не?

Али ко о чему, Кратос о уштипцима... :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...