Jump to content

Проблеми у браку када је једна особа верујућа а друга није

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, Nikola Stojanov рече

ne ,,pa nisam ja majka daleko bilo

A čekaj razveden si od nje?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

A čekaj razveden si od nje?

pisao je brat da se dvaput razvodio. zajebano je to. a još je zajebanije da deli savete o muško ženskim odnosima i o ženama uopšte jer očigledno da nema veze nikakve ni o jednom ni o drugom.

drugi brak je šansa za popravak svega što nije bilo dobro u prvom. zato se i veoma ozbiljno prilazi tom projektu, veoma oprezno. mislim da čovek ako ga i drugi put zasere da nema više šta da traži u toj priči...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, st.anger рече

pisao je brat da se dvaput razvodio. zajebano je to. a još je zajebanije da deli savete o muško ženskim odnosima i o ženama uopšte jer očigledno da nema veze nikakve ni o jednom ni o drugom.

drugi brak je šansa za popravak svega što nije bilo dobro u prvom. zato se i veoma ozbiljno prilazi tom projektu, veoma oprezno. mislim da čovek ako ga i drugi put zasere da nema više šta da traži u toj priči...

Pa dobro al nema tu nikakvih garancija ma koliko opreza bilo.Međuljudski odnosi su nepredvidivi.M-Ž da ne pričam tek.Ja lično ne verujem u neko projektovanje i planiranje,više u neku spontanost,poklope se kockice,nađu se ljudi spletom okolnosti i to je to.Prolaze zajedno kroz život.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Muramasa рече

Čak i da poverujem u sve što piše u Bibliji, to mi je nekako neverovatno.

Jahve je baja koji je pravio pokolj kad god mu prekipi. Neke potopi, neke spali ognjem sa neba, nekoga munjom... Sigurno nije neko ko bi dozvolio Rimljanima i Jevrejima da ga raspnu.

e batke, to si gledo samo 1. i 2. deo a u trećem, pazi, dolazi na konačni obračun, sa legionima, ogromnom vojskom, a tad će tek da bude napeto :) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Muramasa рече

Sigurno nije neko ko bi dozvolio Rimljanima i Jevrejima da ga raspnu.

Gledaj šta kaže Jahve:

И излићу на дом Давидов и на становнике Јерусалимске дух милости и молитава, и погледаће на мене којега прободоше; и плакаће за њим као за јединцем, и тужиће за њим као за првенцем.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, st.anger рече

govoriš iz iskustva ili..?

Nisam oženjen ako me to pitaš.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Кратос рече

Pa dobro al nema tu nikakvih garancija ma koliko opreza bilo.Međuljudski odnosi su nepredvidivi.M-Ž da ne pričam tek.Ja lično ne verujem u neko projektovanje i planiranje,više u neku spontanost,poklope se kockice,nađu se ljudi spletom okolnosti i to je to.Prolaze zajedno kroz život.

sve si obuhvatio ali bez smisla. gledaj.

kockice, spontanost, splet okolnosti + oprez, projektovanje, planiranje + svest o nepredvidivosti = možda i uspe uz zajednički trud i Božju pomoć

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, st.anger рече

e batke, to si gledo samo 1. i 2. deo a u trećem, pazi, dolazi na konačni obračun, sa legionima, ogromnom vojskom, a tad će tek da bude napeto :) 

Jes ima da bude napeto ko babine s..e.Šta mogu oni protiv Boga?Mož samo da im pruži zabludu mogućnosti pobede.To je slepilo đavola.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, st.anger рече

sve si obuhvatio ali bez smisla. gledaj.

kockice, spontanost, splet okolnosti + oprez, projektovanje, planiranje + svest o nepredvidivosti = možda i uspe uz zajednički trud i Božju pomoć

To se slažem.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Natasa. рече

Zanimljiv obrt događaja :smeh1:

Bejase clan nas neki Nikola Stojanovic iz Cuprije. Ovaj nov clan @Nikola Stojanov  me prilicno podseca na njega. Ovim ne kazem nista lose, ni za jednog, ni za drugogog coveka. 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...