Jump to content

Највеће искушење за човека је...?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 20 минута, Ignjatije рече

Читање туђих мисли. :)

То већ спада у проклетство :)

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 127
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Управо сада, Џуманџи рече

Нешто као идол, или..? :) Желим да те што боље разумем, зато смарам за појашњење :D

Da kao idol ali idol isprojektovan našim željama i afinitetima.I onda se upodobljavaš toj devijatnoj slici i skreneš sputa(odeš u greh).

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

(Не)ћутање о туђим гресима,манама, какогод...

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Џуманџи рече

Да зачинимо... :D Шта су првосвештеници "имали", а Христос "није" (у њиховим очима)?

Odlično pitanje.

Hristos je video srce a oni nisu u stanju bili da vide ni svoje zaslepljeni spoljašnom pobožnošću.Tome smo svi skloni kao ljudi,forma nam je bitnija od suštine.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Џуманџи рече

Да зачинимо... :D Шта су првосвештеници "имали", а Христос "није" (у њиховим очима)?

Није имао "снагу" да се бори с њима. Мислили су да је слаб зато што је столар, зато што се не супродставља мучитељима.

Они су имали снагу, силу, моћ и славу, само имагинарну.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Sofija_ рече

vlast i novac, mada oni cesto idu jedno s drugim

ovo sam mislila uopste, a meni licno je borba sa sopstvenim slabostima(a to je nestrpljenje i brzina) mada i jedno i drugo su mac sa dve ostrice

Подели на овим сајтовима

Не подлећи очајању, носити бреме наших ближњих, изнети свој Крст до краја достојанствено.

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Pa definitivno je najteže iskušenje u čovjeka osobina da čovek uzme i sam sebe ozbiljno popravlja

to tek, ako sam sebi prizna svoje slabosti, sto je opet za svakog drugaciji put i to priznanje moze da traje ceo zivot, u zavisnosti od ega/sujete

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...