Jump to content

Породица пуковникa Стојиљковића са 11-оро деце примила Вучића

Оцени ову тему

Препоручена порука

Премијер Александар Вучић примио је пуковника Зорана Стојиљковића, којем је захвалио на преданом и одговорном обављању дужности официра Војске Србије.

Aleksandar-Vucic-sa-Stoiljkovic77.jpg

Вучићеви гости у Влади били су пуковник Стојиљковић, његова супруга Мануела и њихово једанаесторо деце, а премијер им је честитао новогодишње и божићне празнике и уручио поклоне.

zoran-stojiljkovic-pukovnikmuz-otac-foto

Пуковник авијације Зоран Стојиљковић, завршио је Ваздухопловну гимназију „Маршал Тито“ у Мостару и Ваздухопловну војну академију у Задру. Као пилот, службовао је у ескадрилама јуришне авијације у Церкљу (Словенија), Маховљанима (Бања Лука), Лађевцима(Краљево) и Батајници. На авионима Јастреб, Супер Галеб и Орао, остварио је више од 1000 сати налета, укључујући борбене летове у свим ратовима на територији бивше Југославије.

Завршио је Командно штабну академију, Школу националне одбране и Ратну школу Грчког РВ. Поред тога, завршио је и Богословски Институт Српске Православне Цркве, као и последипломске студије на Факултету политичких наука-Центар за америчке студије.

Поред пилотских, обављао је низ одговорних дужности у Команди РВ и ПВО. Био је, у четворогодишњем мандату и војни аташе у Босни и Херцеговини. Тренутно је предавач предмета Тактика на Катедри оператике Војне академије и Школе националне одбране. И даље обавља пилототске дужности!

Активно се бави трчањем и бициклизмом и течно говори грчки, енглески, словеначки и македонски језик.

Са супругом Мануелом има једанаесторо деце.

Vucic-porodica-Stojiljkovic-u.jpg

Ану (1991.), Тању (1993.), Даницу (1995.), Ђорђа (1996.), Софију (1998.), Милицу (1999.), Јелену (2001.), Димитрија (2002.), Дуњу (2004.), Божидара (2006.) и Лазара (2012.).

Најстарија кћерка Ана је удата и у браку са Давидом има сина Луку.

Пуковник Зоран Стојиљковић и његова породица су се током додсадашњег живота, као подстанари, селили више од 20 пута. Тренутно живе у стану са нерегулисаним имовинско-правним односима…

М. Ракић

01.png

Измењено од Милан Ракић
Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Милан Ракић рече

Пуковник Зоран Стојиљковић и његова породица су се током додсадашњег живота, као подстанари, селили више од 20 пута. Тренутно живе у стану са нерегулисаним имовинско-правним односима…

Нијесам неки експерт за војску, али ми изгледа логично да кад неко заврши Школу националне одбране, а са толиким искуством, ратним и мирнодопским, добије чин генерала (мимо свих других високих студија које је завршио). А, и под Краљем и под Маршалом уз чин генерала увијек је ишла вила (било је ту и неправди као срамно недодељивање куће војводи Живојину Мишићу, било је злоупотреба - као што је Љубичић два пута мијењао нове вилетине које му се нијесу свиђеле), али то је систем, допадао се он нама цивилима или не. Јадна је земља која од војне, а у овом случају и општељудске, елите прави социјалне случајеве.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, александар живаљев рече

Нијесам неки експерт за војску, али ми изгледа логично да кад неко заврши Школу националне одбране, а са толиким искуством, ратним и мирнодопским, добије чин генерала (мимо свих других високих студија које је завршио). А, и под Краљем и под Маршалом уз чин генерала увијек је ишла вила (било је ту и неправди као срамно недодељивање куће војводи Живојину Мишићу, било је злоупотреба - као што је Љубичић два пута мијењао нове вилетине које му се нијесу свиђеле), али то је систем, допадао се он нама цивилима или не. Јадна је земља која од војне, а у овом случају и општељудске, елите прави социјалне случајеве.

Е па ето..

Истина, Киза није на формацијском месту које предвиђа генералски чин, иако наравно по школама које је завршио и свеукупно и формално (ШНО) има услове. Други разлог је једна врста "нетрпељивости" коју "пешаци" имају према ваздухопловцима, те када се планирају унапређења, некако то килаво иде. Очит пример је нпр. Аца Бјелић, који је човек 4 године био командант 98. ваздухопловне бригаде у Лађевцима, а није добио чин генерала. Док истоветна бригада у Батајници има генерала за команданта. Пардон, имала је, пошто је генерал Бандић постављен за шефа мисије у Монсу при Команди НАТО.

О становима и стамбеној политици у војсци ми је мучно више да причам....

Подели на овим сајтовима

Ne razumem se u vojsku, ali ovoj ženi svaka čast. Meni je to nepojmljivo, za ovo je potrebna debela nervna uravnoteženost i zdravlje. 

Svaka čast Maci (čula sam da joj je to nadimak) :dobro:!

Подели на овим сајтовима

Sto je bre vise dosadan ovaj mravojed, samo ume da se slika i reklamira, ko starojkova zena. D....e bi dao za poene. Da ima i miligram stida bilo bi ga sramota do meseca da uopste pozove ikog iz te vojske, kamoli jos ovakvu porodicu.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, obi-wan рече

Sto je bre vise dosadan ovaj mravojed, samo ume da se slika i reklamira, ko starojkova zena. D....e bi dao za poene. Da ima i miligram stida bilo bi ga sramota do meseca da uopste pozove ikog iz te vojske, kamoli jos ovakvu porodicu.

А да не говорим о срамоти неимања стана. Иначе, хтео сам тако и да напишем, да и даље немају стан, али када сам се чуо са Кизом рекао ми је да ипак напишем онако, тј. да живе у стану са нерешеном "папирологијом". И ко зна и да ли ће икада то бити решено. До тада, стан практично и како год није његов. А треба то откупити, а године иду, пензија куца на врата... Тако ће и мој стан добити вероватно моји унуци тамо 2070... С обзиром на динамику расподеле истих...

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Милан Ракић рече

А да не говорим о срамоти неимања стана.

Secam se jednom da sam, kao jos vrlo taz u veri, u nekom malom listu procitao o onim najnajtezim gresima, koji prosto vapiju na Nebo, koliko su grozni i gadni. I iskreno me iznenadilo tad da je medju njima (hotimicna ubistva, sodomija, itd.) nabrojan i greh "zakidanja najamnicima njihove postene zarade". Medjutim, kad vidim ovakve porodice sa toliko dece, i to od roditelja koji je izabrao da sluzi tako da i goli zivot ugradi u otazbinu, i kad vidim kako se prema takvima danas i ovde postupa - odma` mi je jasno da je to bas taj i takav greh: greh zaledjenosti duse onih koji vladaju, greh srca koje je hladnije od tartara. I jasno mi je itekako otkud je taj greh svrstan medju najnajteze.

Dakle, iako vlastodrsci znaju kakav je status npr. ove porodice, bez imalo onog najosnovnijeg ljudskog stida - ladno se slikaju sa njima i kupe tamo neke politicke poencice! Nema reci koje mogu da opisu takvo stanje uma, osim - satanizam. Isto kao i kod onog udesa helikoptera, tj. tamo je jos i mnogo gore.

I koliko jos uopste ima takvih i slicnih porodica i ljudi, koji se pate i tuguju, a da im ono sto je njihovo po zakonu nije dato? Pricasmo i onomad o onom muceniku koji se ubio sa zenom zajedno, a dete je ipak fala Bogu prezivelo - pa samo u tom jednom slucaju je nemoguci uzas, da te zivi Bog sacuva.

Jedino sto pouzdano znamo da Bogu nikad i nista ne promice, i da ce u svoje vreme da ispravi i ovakve nepravde.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

To kampanja počinje?  Zar Njemu treba kampanja? Ako,  sad kad bi se javnost nakacila na stambeno pitanje ovog covjeka pa da Vođa mu to riješi radi poena,  da bude neke koristi i od politikanstva. 

Подели на овим сајтовима

Вучић примио породицу...

И шта, указао им част тиме што их је примио? Чини ми се да је овде ситуација обрнута, они су указали част Вучићу тиме што су се састали са њим.

И шта имају они од тог састанка? Хоће ли добити стан? Неће? Онда није требао ни да их зове. Овако се качи на њихову слику, да не коментаришем шта мислим о томе. Да се ангажовао да убрза ту процедуру (што, као не може), да се људи удоме, капа доле, овако - да не лајем.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, 3006 рече

@Милан Ракић вако да метнеш:

Породица пуковникa Стојиљковића са 11-оро деце примила Вучића

:skidamkapu:Усваја се!!! 

У праву си! Наслов промењен.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Ма ми смо сви примили да-не-кажем-шта од Вучка, а овај човек је натеран да се види са Курјачићем (што би рекао мој покојни пријатељ Илија, Бог да му душу прости).

Иживљавање без граница.

И ово, и воз, и гориво које је (иако баснословно скупље од целог света) сваког дана све више помало скупље (ал' ми је конструкција реченице :stadaradim:Каква држава таква и реченица)... 

Ма само гази по раји, то је марва најобичнија...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
  • Креирај ново...