Jump to content

Зоран Ђуровић: Креационизам свештеника Георгија Максимова

Оцени ову тему

Zoran Đurović

Препоручена порука

Управо сада, Milan Nikolic рече

Најжешће је што ће да те аминују о.Зоран и ВСБ. :)

Ево, и тебе лајковах, да ми не пошаљеш проклетство Максимових логоса твари... :)):)):))

А могао би да нам одговориш шта то ручкамо...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Milan Nikolic рече

Најжешће је што ће да те аминују о.Зоран и ВСБ. :)

Prevod sa Inzinjering. Nije obicna web stranica. Najjaca u truloj drzavi Danskoj. :)

Valjda znaju sta aminuju. :ani_biggrin:

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

Ево, и тебе лајковах, да ми не пошаљеш проклетство Максимових логоса твари... :)):)):))

I od mene dobio amin. :ani_biggrin:

Dobar je Milan (i inteligentan covek), necu se svadim s njim.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Тања1 рече

Dobar je Milan, necu se svadim s njim.

Паметно, да ти не предложи да "приватно" поразговарате... :D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Боже сачувај, зашто сте тако дрски? Стварно превазилазите сваку толеранцију.

Рекао сам да се причешћујемо Христом у Духу Светоме, што подразумева све литургијске основе, а ви ме тако вређате. Рекао сам вам да једва чекам да се сретнемо да видимо у чему је проблем, јер овако изгледате као ихтусовци.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Боже сачувај, зашто сте тако дрски? Стварно превазилазите сваку толеранцију.

Рекао сам да се причешћујемо Христом у Духу Светоме, 

Немој да се вређаш. И Арије је исповедао Исуса Христа, али је нешто сасвим друго подразумевао. Зато сам те питао шта је Ис тело, да то тачно дефинишеш. Али ти избегаваш да одговориш зато што мислиш да је то тело као и твоје. И да оно следствено нема ништа заједнички са твојим телом осим природе. Зато тражим да ми одговориш и то јасно, на српском језику. Зашто се плашиш да исповедиш своју веру?

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Zoran Đurović рече

Паметно, да ти не предложи да "приватно" поразговарате... :D

Prihvaticu i napustiti sve sto sam do sada naucila. :ani_biggrin: 

(šala mala)

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Тања1 рече

:ani_biggrin: Koja je najmanja jedinica vremena?

Ako postoji apsolutno najmanja jedinica vremena,  ocigledno moze imati samo jednu vrednost. Da je tacna. Ali, ako je vreme kvantitativno, tako da postoji najmanja jedinica vremena, to se u stvari ne zna sa sigurnoscu. Danas je samo moguce  meriti vremenske intervale koji su veci od attosekunde (10^-18 s), pa se podrazumeva da je potpuno nemoguc zadatak eksperimentalno da se potvrdi da postoji najmanja jedinica vremena, koja je 10^26 manja. ” Izmeri sve sto je merljivo, i ucini sve merljivim sto nije”, rekao je Galilej. Izgleda da je to nemoguce u ovom slucaju.  Kada se vec moze imati pretpostavka da postoji najmanja jedinica vremena, to je zato sto, vreme i prostor na vremenskoj skali oko Planka, i na skali duzine koja odgovara Planko duzini na oko 10^-35 tako blisko isprepleteno da nema smisla da se odvoje vreme i prostor na osnovu trenutnih teorija...

https://ing.dk/artikel/hvad-er-den-mindste-tidsenhed-100086

Мислио сам да разговарамо у контексту квантне теорије и космологије. Поента је да испод Планкове дужине и Планковог времена поимање простора и времена више не важи.

Уместо да модерна теологија обрати пажњу на такво гледиште модерне физике - гледиште да физика сада трага за још дубљим конституентима који морају бити безвремени и беспросторни -, овде губимо време са о.Зорановим фантастикама.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Zoran Đurović рече

Немој да се вређаш. И Арије је исповедао Исуса Христа, али је нешто сасвим друго подразумевао. Зато сам те питао шта је Ис тело, да то тачно дефинишеш. Али ти избегаваш да одговориш зато што мислиш да је то тело као и твоје. И да оно следствено нема ништа заједнички са твојим телом осим природе. Зато тражим да ми одговориш и то јасно, на српском језику. Зашто се плашиш да исповедиш своју веру?

Питате ме шта је Исус тело? ?? Немам шта рећи на такво питање.

Сувише је бесмислено ваше питање да вам објасним тело Исусово. Довољно је што верујемо да је Исус изнад нашег постојања.

Споменули сте Арија. Управо је он тако као и ви очаравао лакомислене којих је било мноштво.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Milan Nikolic рече

Мислио сам да разговарамо у контексту квантне теорије и космологије. Поента је да испод Планкове дужине и Планковог времена поимање простора и времена више не важи.

Уместо да модерна теологија обрати пажњу на такво гледиште модерне физике - гледиште да физика сада трага за још дубљим конституентима који морају бити безвремени и беспросторни -, овде губимо време са о.Зорановим фантастикама.

Да ли би ти био љубазан да даш одговор на Ис? 

Подели на овим сајтовима

Питате ме шта је Исус тело? ?? Немам шта рећи на такво питање.

Па ти си људождер! Схваташ причешће као пагани који су нас оптуживали да ждеремо малу ђецу.  

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Milan Nikolic рече

Баш играте игру и завлачите.

Мора се. Тако је св. Амброзије радио са аријанцима. Ја сам ипак школован за ове ствари. Дакле, одговори.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...