Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 1 минут, Avocado рече

Naravno, ali ako bi to isto (osim u zezanju) rekla na takmičenju u bacanju kamena s ramena, gledali bi te kao budalu.... jel moguće da ne razumeš razliku između ta dva?

Не него ти учитаваш  своја размишљања у моје ставове. НИђе везе између ваших примера и  цитата издвојеног који сам навела а који фантастично  и генијално и најбоље може да објасни мој став.  

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

пре 1 минут, Рапсоди рече

Не него ти учитаваш  своја размишљања у моје ставове. НИђе везе између ваших примера и  цитата издвојеног који сам навела а који фантастично  и генијално и најбоље може да објасни мој став.  

i citati koje sam ja izdvojio takodje odlicno objasnjavaju situaciju.. naravno ukoliko uvazimo tvoj princip da se citati mogu posmatrati izolovano od konteksta...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, cloudking рече

moj komsija ubio coveka... kad je dosao u sudnicu samo im je rekao "Ne sudite i nećete biti suđeni. Ne osuđujte i nećete biti osuđeni. Praštajte i oprostit će vam se.” i samo je isetao napolje, eno ga slobodan covek i dan danas

Sreo sam prosjaka i pitao ga sto ne nadje posao, samo mi je odgovorio da sledi isusove reci "Ištite i dat će vam se! Tražite i naći ćete! Kucajte i otvorit će vam se! Doista, tko god ište, prima; i tko traži, nalazi; i onomu koji kuca otvorit će se.” 

Moj kolega je imao problema u seksualnom zivotu ali je onda otkrio isusov savet za dobar seksualni balans “Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.” i evo ih sad u srecnom braku...

Из које си  бласфемичне атеистичке  књиге ово извукао... вулгарни атеисто :))) Типологија атеиста  ( из једне књиге ) :D

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

da se citati mogu posmatrati izolovano od konteksta..

Заборавио си смисленог контекста :D

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Рапсоди рече

Не, него да нагалсиш, идеалност крилатице, феноменалност нечије мисли  независно од контекста. Опет наглашавам у питању је издвојен цитат, а не критички осврт, односно  комплетна анализа  романа. ..       

Ne možeš da naglasiš idealnost i fenomenalnost nečije misli kada ta osoba tim rečima ne misli to što ti želiš da naglasiš.... na taj način možeš samo da lažno predstaviš misli te osobe... u pokušaju da naglasiš fenomenalnost svojih misli...

Evo ti jedan citat koji jeste u kontekstu: Ne svedoči lažno na bližnjega svoga.

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Рапсоди рече

Заборавио си смисленог контекста :D

more... ja se nesto mislim da  i sam isprobam ovaj isusov savet za zdrav seksualni zivot... javljam kako proslo!

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Avocado рече

Ne možeš da naglasiš idealnost i fenomenalnost nečije misli kada ta osoba tim rečima ne misli to što ti želiš da naglasiš.... na taj način možeš samo da lažno predstaviš njegovu misao...

ЕЈјјјј, човече, то је роман, свако може на свој начин да доживи јунака истог (без обзира на критички осврт или већинско мишљење  критике .....моје лично мишљење је да већина  класика књижевности  би повраћало на поједине критичке осврте њихових романа или у најмању руку  не би били сигурно да се говори о њиховом делу. Није ти  нечији цитат кривични законик (ал сам нашла пример, ахаха ) 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Zoran Đurović рече

Ево га попов колега, који користи свој мозак, отвореног духа:

Hahahahaha uhu kako je ovom dobroooo

Sveo ovo sto je ovaj izvalio samo umjesto "ravne zemlje" staviti "mlada zemlja" "globalni potop" itd....dobijes isti mindset -identican. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Avocado рече

Ne možeš da naglasiš idealnost i fenomenalnost nečije misli kada ta osoba tim rečima ne misli to što ti želiš da naglasiš.... na taj način možeš samo da lažno predstaviš misli te osobe... u pokušaju da naglasiš fenomenalnost svojih misli...

Evo ti jedan citat koji jeste u kontekstu: Ne svedoči lažno na bližnjega svoga.

Да ти дам један савет (није правнички :D) Држи се права и правничке логике, о уметности, паралелама и уметничким рефлексијама  појма немаш....:smeh1: Сваку  смелију мисао  или паралелу или ум.рефлексију би да сасечеш и ставиш у оквир твоје  уске правничке логике...:)

Ако би морала да те опишем....12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Justin Waters рече

Hahahahaha uhu kako je ovom dobroooo

Sveo ovo sto je ovaj izvalio samo umjesto "ravne zemlje" staviti "mlada zemlja" "globalni potop" itd....dobijes isti mindset -identican. 

Исто 100%. Штета што поп неће да чује. А и кад би одгледао, чудио би се где видесмо сличности са њиме!:)) Брате, човек има идентичне формулације! Ово је фрапантно. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Да ти дам један савет (није правнички :D) Држи се права и правничке логике, о уметности, паралелама и уметничким рефлексијама  појма немаш....:smeh1: Сваку  смелију мисао  или паралелу или ум.рефлексију би да сасечеш и ставиш у оквир твоје  уске правничке логике...:)

Ако би морала да те опишем....12:smeha:

molim te nemoj braniti umetnost...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, cloudking рече

molim te nemoj braniti umetnost...

Традиционалну  Западну уметност :D, не браним ону твоју  црну тачкицу на белом зиду....:smeh1:  

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...