Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 1 сат, Рапсоди рече

Са аспекта генетике је смешно  тражити у фосилном запису  прелазне форме

ohohoo, imamo i genetske strucnjake na forumu... deder da ispravim kosulju i utegnem majicu, red je...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 2 минута, cloudking рече

ohohoo, imamo i genetske strucnjake na forumu... deder da ispravim kosulju i utegnem majicu, red je...

Хах...:)))

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

А ти си вала стручњак за све и свашта, чудо верујеш у еволуцију а  још немаш два дуПе..:ani_biggrin:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Златоусти не лудује као Таса и @Ivan Marković тако да он у Пост 2 не види "детаљније" препричавање Пост 1, и штавише одбија да Пост 1 говори да је жена тада створена. Каже: Бог се изражава антиципирајући стварање жене, говори као да је она већ ту, а није: 29 „Ево, дао сам вам све биље што сеје семе које је на лицу све земље, и сва дрвећа која имају у себи плод дрвета које сеје семе; то ће вам бити за храну". Жена ће бити тек створена од ребра. Зл на Пост, 10, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Жика рече

Mislim da misli na Rapsodi ali ona nije popadija.

Онда има виђење будућега.

Да се забележи, ради житија. А и Рапсоди да се метне под присмотру.

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Рапсоди рече

Са аспекта генетике је смешно  тражити у фосилном запису  прелазне форме, сходно томе  по мени  не изгледају никако :smeh1:

A šta bi sa aspekta genetike bile prelazne forme? Šta bi sa aspekta genetike bio dokaz da neke dve današnje vrste imaju zajedničkog pretka?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

А ти си вала стручњак за све и свашта, чудо верујеш у еволуцију а  још немаш два дуПе..:ani_biggrin:

zar ne mislis da je urnebesno da neko ko je kreacionista i veruje da je bog carobnim stapicem stvorio citav univerzum za par dana i to BUKVLANO "puf" metodom, kritikuje TE zato sto je "nemoguce da vrsta odjednom abrakadabra evoluira" :D:D:D  (sto i jeste nemoguce i TE nigde i nikada to nije ni tvrdila al nema veze ova tema odavno vise nije napad na TE nago napad na nesto sto su rapsa i gosa smislEli da je TE)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Жика рече

Ја прво помислио да хоће да нервира своју попадију.

Исто. Још сам му хтео рећи да престане. Ко ће да га масира кукавног?

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Avocado рече

Ne govorimo o tome da organi za disanje na kopnu moraju da se transformišu iz škrga.

Pa imamo... ne samo fosile nego i primerke koji danas žive, više vrsta unutar više rodova (ko zna koliko primeraka unutar tih vrsta i rodova) koji imaju "dvostruke" organe za disanje, odnosno, imaju i škrge i mogu da udišu vazduh na usta.

Ono što te po svemu sudeći zbunjuje (u vezi sa onim što sam rekao) je pojam "dvodihalica"... dvodihalice se odnosi na jednu konkretnu grupu (red) riba (ovu), a ne na sve ribe koje mogu da dišu i na usta...

Odakle ti ideja da ako su neke vrste evoluirale tako da pored škrga mogu da dišu i na usta, da onda milioni vrsta moraju to isto da evoluiraju?

Ali, opet, naveo si da dvodihalice ( paralelni organi ) nisu primer za pretke vodozemaca .

Zar nije TE,  onda transformacija odredjenog  organa ( jedne vrste ) u drugi organ koji cini da nastaje druga vrsta,....isti organ, nastaje druga funkcija, samim tim i druga vrsta.

Jer, sta su onda paralelni organi kada nisu nastali u korist TE ? Mozda jednostavno adatapcija na okolinu, pa, moze da dise i u vodi i na suvom.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

утицај попа Горана!:))

Поп Горан на овој теми скоро ништа није написао везано за саму тему. Само поставља текстове и ликује како је све разбио.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...