Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 2 часа, о.Горан рече

Не, ти и неколико вас који овде пропагирате лажи сте као секташи. Ајд што обмањујете себе, него би и друге да обмањујете. Видите и сами да то не може. Себе да, друге не.

А моја лаж је...?

Кажем, патологија.

Једино што би могло да се наведе као моја лаж из Вашег угла посматрања (ух, почео сам да пишем и велико в, много велик тај его) би био дан који не траје 24 часа. Имате још нешто као примедбу?

Мада, постављам опет питање, а на питања не одговарате (бар не сувисло). Тако да...

Ето, берем бУранију...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

On 29.9.2018. at 1:48, Кратос рече

Navedi ih zbog drugih...ubiće te respiratorni problemi...:ani_biggrin:

Pa navedem uvek kad me pita neko koga to zaista interesuje... nekom ko nikakav dokaz ne bi prihvatio je besmisleno navoditi bilo kakve dokaze...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 28.9.2018. at 16:38, Кратос рече

Sitni kolači su tu al prelaznu formu još niko ne vide...a polomiše se sve da ih nađu i izmlisle makar kako su i radili sa falsifikovanim fosilima...:))

Tu su i prelazne forme... samo se neki prave da ih ne vide...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, cloudking рече

Cemu onda blagodatni ognjevi, cudesa po manastirima, krotke zmije i bogorodice na palacinkama?

Зато што поред Пера имамо и Томе...

Јбг, и Константин је им'о виђење, морало мало и да се "погура" код неких који су близу ивице да замакну на "ову страну". Ако шта будеш ових дана сањ'о ти види дал' је од ових разговора или ти се јавља... :)))

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, cloudking рече

Ce objasnis blagovesniku onda umesto mene...

Прецењујеш ме, нисам свемогућ... :stadaradim:

Подели на овим сајтовима

On 2.10.2018. at 0:48, Кратос рече

Koja je definicija prelazne forme po teoriji evolucije?

Pa recimo da bi to bio organizam koji sadrži tipične karakteristike dve različite grupe, od kojih jedna potiče od druge (npr. ima istovremeno neke karakteristike koje su tipične za dinosauruse ali ih ptice nemaju i neke karakteristike tipične za ptice koje dinosaurusi nemaju), kao i karakteristike koje predstavljaju prelaz između dve grupe (npr. dorudon koji ima otvor za disanje "na pola puta" između pakicetusa i kita, zakržljale zadnje noge, itd)...

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Кратос рече

Kompjuter je proizvod zdrave nauke za razliku od polupane TE koja ništa praktično nije donela osim istorijata falsifikovanja...

mrtav ladan napisa ovo posle visegodisnjeg ucestvovanja u TE raspravama... 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

On 1.10.2018. at 0:57, Кратос рече

Ovo je odlično rečeno s obzirom da nema dokaza ovog zajedničkog pretka..bravo Branka...;)

Ništa ne razumem. Kave veze ima moja  primedba da moguće je i trebalo je nije isto, sa tvojim tvrdjenjem kako nema dokaza za zajedničkog pretka?

Подели на овим сајтовима

On 2.10.2018. at 18:32, ana čarnojević рече

Meni je uvek i svuda merilo Hristos. 

А хришћанима (укључујући ту и литургијске) који се баве теоријом еволуције је мерило ђаво или шта? Како то да други људи којима је исто мерило Христос уопште не долазе то таквих небулозних закључака које си ти овде изнела (о тобожњем теолошком проблему посматрања човека као животиње и слично)?

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Кратос рече

Kompjuter je proizvod zdrave nauke za razliku od polupane TE koja ništa praktično nije donela osim istorijata falsifikovanja...

Види се да одлично познајеш науку и односе међу разним дисциплинама. Јеси ли то све научио на стадиону или на ком год месту си покупио тај хулигански приступ дискусији?

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, о.Горан рече

Ваљало би да се крстиш иначе. У православној цркви наравно.

Ако га Ава Зоран не крсти, е вала нико неће. :smeh1:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, cloudking рече

OK, znaci bog je taj koji smislio fazon sa klanjem i cerecenjem na zivo u zivotnjskom svetu kao sredstvo opstanka?

Ono sto vidim: Grabljivac kida meso sa jos zive zrtve kako bi jeo nesto

Ono sto jeste: Grabljivac kida meso sa jos zive zrtve kako bi jeo nesto

el nije?

И Бер Грилс их једе живе па не видим проблем.

Ја немам проблем са морализмом који се учитава у однос према животињама. Оне су ту да стварају амбијент за човека и његово постојање. Волим их (имам лабрадора) али су ми попут савршених "машина", за обраду траве, меса, прављење ђубрива...

Омиљени филм из детињства ми је био оригинал на коме је направљена серија "West world" са Јул Бринером... Тако некако и ја видим живуљке. :)

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Branka62 рече

Ništa ne razumem. Kave veze ima moja  primedba da moguće je i trebalo je nije isto, sa tvojim tvrdjenjem kako nema dokaza za zajedničkog pretka?

To nije moje tvrđenje,to je činjenica.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...