Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

Управо сада, Рапсоди рече

БИНГО, управо тако. Да се урами твоје созерцаније ...биће од тебе нешто...:)

Haha kakv bre bingo :D

Gosa vam svima preneo virus blesavosti :D

Ja ti kazem da smo padom dobili savrsene zivotinja za zivot  u priodi a ti mi kazes bingo :D Kolko ja znam "pad" je nesto lose, a ne nesto sto daje fantasticne rezultate :D 

Pogubili ste se svi kompletno i vise ne znate ni gde vam je dupe a gde glava a ni gde udarate tom glavom :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 2 минута, cloudking рече

Gosa vam svima preneo virus blesavosti :D

Ко ли је онда тебе заразио....:ani_biggrin:

пре 3 минута, cloudking рече

Ja ti kazem da smo padom dobili savrsene zivotinja za zivot  u priodi a ti mi kazes bingo :D Kolko ja znam "pad" je nesto lose, a ne nesto sto daje fantasticne rezultate :D 

Покајање је  најбоље( најаче ) у паду, да су  нужно другачије дизајнирани за живот у паду, био би хаос. Све је премудро створио а нужно  и услове у палом стању. 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Рапсоди рече

Ако га Ава Зоран не крсти, е вала нико неће. :smeh1:

Што да не, сад кад га је добио од мене на тацни. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Рапсоди рече

да су  нужно другачије дизајнирани за живот у паду, био би хаос.

a pa ne smemo dozvoliti haos u paloj tvorevini...

пре 12 минута, Рапсоди рече

Покајање је  најбоље( најаче ) у паду

Bas bih voleo da vidim tigra koji se kaje...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, cloudking рече

Bas bih voleo da vidim tigra koji se kaje...

http://www.geopolitika.rs/index.php/sr/duhovni-ivot/114-zitije-svetog-gerasima-jordanskog

Сад да ли се каје, али више не лаје....:ani_biggrin: односно не риче....

• Свиђа ми се 1

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, cloudking рече

Boki, mnogo ti je glup ovaj post... post, ne ti. Nema sta ni da se pobija, sve si nesto sprchkao zbrda zdola a nista nema smisla

( ne osudjujemo coveka, nego njegove stavove,... :ok:)

( ako mozemo da  promenimo zversku prirodu kod zivotinja , onda ima smisla... )

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Благовесник рече

А замислите само како би се провео на овом форуму, не од ових пар безбожних, атеистичких талибана, већ од ових појединих што наводно имају исту веру са Петром, како би од њих био испонижаван као необразован, глуп, необавештен, да прича глупости, да је превазиђен... и ко зна шта још.....  еххх :(( 

То су ти што иду чопоративно и глуме неку дежурну памет и савест овде. Светог Петра би прогласили за "суботара" јер прича о Потопу, а ко зна како би тек прошли свети Јаков или св.Јован Богослов са Апокалипсисом. Мош мислити... Овог последњег тј. апостола љубави би одавно поједини "правоверни" прогласили за "лудака". И Господу Исусу Христу би они рекли да не прича о Потопу много...

Углавном, бајка је демистификована и урнисана, људи су видели ко је у дефанзиви и стално мора да гледа наврат-нанос да брани неодбрањиво... Имали су прилике да прочитају аргументацију и једних и других и да оцене валидност обе стране. Сада драги моји саборци могу и сами да докрајче све овдашње заблуде појединих( на њихову корист). То што поједини вређају је знак слабости и увиђаја да је заблуди дошао крај.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, о.Горан рече

Сада драги моји саборци могу и сами да докрајче све овдашње заблуде појединих( на њихову корист). 

tenor.gif

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, о.Горан рече

То су ти што иду чопоративно и глуме неку дежурну памет и савест овде. Светог Петра би прогласили за "суботара" јер прича о Потопу, а ко зна како би тек прошли свети Јаков или св.Јован Богослов са Апокалипсисом. Мош мислити... Овог последњег тј. апостола љубави би одавно поједини "правоверни" прогласили за "лудака". И Господу Исусу Христу би они рекли да не прича о Потопу много...

Углавном, бајка је демистификована и урнисана, људи су видели ко је у дефанзиви и стално мора да гледа наврат-нанос да брани неодбрањиво... Имали су прилике да прочитају аргументацију и једних и других и да оцене валидност обе стране. Сада драги моји саборци могу и сами да докрајче све овдашње заблуде појединих( на њихову корист). То што поједини вређају је знак слабости и увиђаја да је заблуди дошао крај.

Da je bilo ko napisao ovaj post, pomislio bih "kakva steta... onako pametna i razumna osoba a ovoliko da zaluta..." , ali ovde nema potrebe za takvom pricom :D

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, cloudking рече

Polako... znaci u dane stvaranja bog nije stvorio lavove kakve danas poznajemo nego neke drugacije? Dizajnirane za uzivanje ane za ubijanje? Ako je ovo tacno da li znamo kako su te zivotinje koje je bog stvorio izlgedale? 

Zasto danas gledamo geparda, njegove savrsene linije, graciozni hod i super efektno trcanje i kazemo "hvaljen gospod, samo bog moze biti kadar da stvori ovakvu lepotu"?

Ili kad isto to kazete za bilo koju zivotinju? Da li vi time zapravo hvalite pali dizajn koji zapravo nema veze s bogom?

Ili je bog  u statu napravio zivotinje ovakve kakve ih danas vidimmo... ali... zasto je onda lavu dao celjusti a orlu kandze ako ih je dizajnirao za zivot  u harmoniji?

Aj molim te nek ovo pitanje bude ono od retkih kad ne pobegnes nego mi stvarno odogovris?

Znamo. :ani_biggrin:  

Резултат слика за lion without teeth

Подели на овим сајтовима

Оволики број порука тзв. атеиста( атеизам је жеђ за аутентичном вером која се не задовољава верским "половшњаштвом", наравно на погрешан начин) сведочи њихову потрагу за Богом у ствари. Само големо интересовање за тематику сведочи о томе.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, о.Горан рече

атеизам је жеђ за аутентичном вером која се не задовољава верским "половшњаштвом", наравно на погрешан начин

ne trabunjaj

пре 1 минут, о.Горан рече

А ти, клаудкинг, јеси ли крштен?

jesam

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...