Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 15 часа, Zoran Đurović рече

Попе, кад теби јутјуб ово буде постављао при отварању, јави се!

Да сам знао да ћеш да имаш опсесију Терзином не би` ти га ни помињао човече :))...

Иначе, ја сам већ 8-9 година се бавио овом темом пре него што сам први пут уопште и погледао било који Терзинов клип.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

1 hour ago, о.Горан рече

Вероватно мислиш да си ми открио нешто што нисам знао :smeh1:...

Попе Горане, па ко би могао да помисли да постоји нешто што ниси знао? Ко то може да замисли, после свих 800 страна на овој теми? :D

Не, мени таква перверзна мисао никад не би пала на памет. :D 

Не постоји такво нешто за шта би се могло рећи да мислиш да ниси знао. Толико и ја знам. :)))

Христос се роди!!! Да нам ова година буде успешнија од претходне. 

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, о.Горан рече

Да сам знао да ћеш да имаш опсесију Терзином не би` ти га ни помињао човече :))...

Иначе, ја сам већ 8-9 година се бавио овом темом пре него што сам први пут уопште и погледао било који Терзинов клип.

Ето да си попу Ђуровћу послао Терзина пре седам, осам година, сад би и он био на твојој страни. Велиш да он слабо капира. За 7-8 година би све укапирао.

Значи сам си крив! Сад га трпи и потрпи једно 7-8 година, свеједно ћете доћи на исту линију. Додше, можда у другм правцу. :D

А можеш понекад и да му одговориш на питање. Пробај, не уједа он, а мислим да и не гребе. Али никад се не зна.

Иако, чује се по чаршији, а и жене у бријачници причају, да носи неку сабљу у зеленој торби. Кажу да је то нека сабља од црногорског му претка. Предак с њом секао Турке, а поп само јеретике.

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, о.Горан рече

Христос се роди!

Ваистину се роди и да нас помилује молитвама св. Праоца Авраама и свих светих!

Подели на овим сајтовима

O tome kako je Bog stvarao ptice... ;)

• Волим 1

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Ведран* рече

Ето да си попу Ђуровћу послао Терзина пре седам, осам година, сад би и он био на твојој страни. Велиш да он слабо капира. За 7-8 година би све укапирао.

Значи сам си крив! Сад га трпи и потрпи једно 7-8 година, свеједно ћете доћи на исту линију. Додше, можда у другм правцу. :D

А можеш понекад и да му одговориш на питање. Пробај, не уједа он, а мислим да и не гребе. Али никад се не зна.

Иако, чује се по чаршији, а и жене у бријачници причају, да носи неку сабљу у зеленој торби. Кажу да је то нека сабља од црногорског му претка. Предак с њом секао Турке, а поп само јеретике.

Да не знам да тераш шегу, помислио би да му адвокатишеш. Том "господину" нико није бранио да чита праве ствари на ову тему кад год је хтео, шта то ико има да му прича, да је куцао на време отворило би му се, а не сад овако дивљачки да лупа на врата, а да тражи заузврат фин и културан одговор. И наравно да не уједа, зуби су му превише тупи за то :smeh1:...

Какве сабље, какви бакрачи, не плашим се ја много јачих противника од дотичног. Мек је он за мене, једино што галами к`о дрекавац :smeh1:... Више је давеж, све једно те исто.

Подели на овим сајтовима

On 6.1.2019. at 11:30, Heraklit рече

Nema evolucije u pismu,ojha 

Nema ni kompjutera pa ih opet korisitis za sirenje gluposti i reklamiranje neobrazovanosti... 

Hristos se rodi by the way!

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Ana B. рече

Znači na ovoj temi imamo s jedne strane kreacioniste, a s druge Evolucionijske svedoke

Ne. Nemamo. Nisi lepo obratila paznju na temu. 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Ana B. рече

Znači na ovoj temi imamo s jedne strane kreacioniste, a s druge Evolucionijske svedoke

Ne, na ovoj temi imamo one koji lažu i one koji govore istinu. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Postoji dve vrste ljudi na ovom svetu: oni koji smatraju da postoji dve vrste ljudi na ovom svetu i oni koji to ne smatraju...

;)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Justin Waters рече

Поготову оне који лажу сами себе :)). Данас се слави св.Стефан, а теби препоручујем да прочиташ опет Дела апостолска, конкретно говор св.Стефана. Ја ћу да те подсетим мало:

7. Говор архиђакона Стефана пред Синедрионом. Његова осуда и првомученичка смрт за Христа.

1. А првосвештеник рече: Је ли то тако?
2. А он рече: Људи браћо и оци, чујте! Бог славе јави се оцу нашему Аврааму кад бјеше у Месопотамији, прије него се досели у Харан.
3. И рече му: Изиђи из земље своје и од рода својега и из дома оца својега, и дођи у земљу коју ћу ти показати.
4. Тада изиђе из земље Халдејске, и досели се у Харан: и оданде, по смрти оца његова, пресели га у ову земљу у којој ви сада живите.
5. И не даде му насљедства у њој ни стопе, и обећа да ће је дати у посјед њему и сјемену његову послије њега, док он још немаше дјетета.
6. А Бог рече овако: Сјеме твоје биће дошљаци у земљи туђој и поробиће га и злостављаће га четири стотине година.
7. И народу томе коме ће робовати ја ћу судити, рече Бог; и потом ће изићи, и служиће ми на овоме мјесту.
8. И даде му завјет обрезања, и тако роди Исака, и обреза га у осми дан: и Исак Јакова, и Јаков дванаест праотаца.
9. А праоци позавидјеше Јосифу и продадоше га у Египат; и Бог бијаше с њим,
10. И избави га од свију невоља његових, и даде му милост и премудрост пред Фараоном, царем египатским, и постави га поглаварем над Египтом и свим домом његовим.
11. А дође глад на сву земљу Египатску и Ханаанску и невоља велика, и не налажаху хране оци наши.
12. А Јаков чувши да има пшенице у Египту, посла први пут оце наше.
13. И кад дођоше други пут, каза се Јосиф браћи својој, и род Јосифов постаде познат Фараону.
14. А Јосиф посла и дозва оца својега Јакова и сву родбину своју, седамдесет и пет душа.
15. И сиђе Јаков у Египат, и сконча, он и оци наши;
16. И пренесоше их у Сихем, и положише у гроб који купи Авраам за новце од синова Емора Сихемљанина.

https://svetosavlje.org/novi-zavjet-gospoda-naseg-isusa-hrista/6/#7

Аврам је онај који је "можда" постојао :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Justin Waters рече

A istina je da ne postoji dokaz da je postojao bilo kakav zajednički predak majmuna i ljudi i to je istina,i postoje oni koji crtaju svoj laž i pokušavaju da uvaljaju ovde kao neku istinu 0703_read

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...