Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 2 минута, о.Горан рече

Стање демагога који су годинама ширили лажи овде ја овако, глава одсечена, али још на краткмо се мрда.

snake-head-01.gif

http://arhiva.alo.rs/vesti/svet/cuvenog-kuvara-ubila-mrtva-zmija/65064

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, о.Горан рече

Стање демагога који су годинама ширили лажи овде ја овако, глава одсечена, али још на краткмо се мрда.

snake-head-01.gif

Joj oče Gorane da ste ranije rekli da se još uvek samo borite sličicama moji drugari bi bili nežniji prema vama :))

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Predlažem sat i pol vremena primirja i da se glava ne dira dok je mravi ne srede :))

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Ведран* рече

Чекао би да Бог раздвоји дан и ноћ, па да почне да броји дане. :0205_whistling:

А је ли тај први дан била равнодневница? Онако питам...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

Joj oče Gorane da ste ranije rekli da se još uvek samo borite sličicama moji drugari bi bili nežniji prema vama :))

Јеси ти видео шта сам ја рекао у оној малој поручици о траумама?

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, cloudking рече

kreacionizam manifest budala, zatucanih i neobrazovanih ljudi. Postoji jedan manji broj veoma pametnih i inteligentnih ljudi u kreciozniamu ali oni svoju pamet koriste da na racun pomenutih budala zgrcu velike pare

Због оваквог вређања нећу да разговарам са тобом. Када неко некоме каже да је будала он сваки даљи смислен разговор је онемогућен

Подели на овим сајтовима

Невероватно! Узех да нађем неку фотку овог попа не би ли му сочинио неки православни мотивациони постер, и ево шта ми прво изађе!

3eaij3x.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече

nisam :) zapamtio

да је био бијен (кући у школи или на улици?) ... па ти повезуј са сличицама, закаснелим нагоном за осветом, самовеличањем као контра преживљеној трауми. 

Gravatar mali

"Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5)

https://sozercanje.wordpress.com/

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Zoran Đurović рече

Невероватно! Узех да нађем неку фотку овог попа не би ли му сочинио неки православни мотивациони постер, и ево шта ми прво изађе!

3eaij3x.jpg

Аха, кад си већ нашао то погледај о коме се ради у тексту...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, о.Горан рече

Аха, кад си већ нашао то погледај о коме се ради у тексту...

А ниси ли се запитао зашто су моји полтрони пустили да изађе овај текст? Теби тешко допире из дупета у главу... 

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Јанко рече
1 hour ago, Bokisd рече

Onda, je sasvim logicno i ocekivano, da je dan, upravo ovaj obican dan. Sta ce milioni godina da rade

"Рече Бог: нека буде светлост. И би тако"

И шта би ти, Боки, брате мили, ту радио 24 h? Ето, удени логику па реци шта би? Цепао фотоне, лепио им електромагнетна крилца на корпускуларност, шта? 

Pa, recimo, da pogledamo logicki ( sled stvari )

Neka bude svetlost, i bi tako, i, vide Bog da je svetlost dobra i rastavi svetlost od tame i svetlost nazva dan i tamu nazva noc i dobismo dan jedan,..... kako navodi sv.Vasilije Veliki ,koji je upravo, jedan, ( ne prvi, ....jer, dalje idu, drugi, treci,... ).... jer je kao prototip svim ostalim danima koje imamo i danas po vremenu.

Svi dani su jednaki medju sobom.

Ili, druga logika, Sunce i Mesec stvoreni cetvrtog dana, stvoreno je vreme kakvog ga poznajemo danas. Posle cetvrtog ide peti dan ( sa Suncem i vremenom obicnog dana ) kada su stvorene sve vodene zivotinje. Pa, sesti dan sa Suncem, u kojem su stvorene kopnene zivotinje i prvi ljudi.

Znaci, logicki, u kakvom danu su stvoreni, ako su vec postojali Sunce i Mesec koji ce meriti vreme i godine ? :D

Ili, ovde, ..... kod stvaranja Sunca i Meseca,.... И да управљају даном и ноћу, и да деле светлост од таме..... dan i noc su ekvivalentni ,....prvobitnoj svetlosti i tami, koji su prva tri dana delili na vece i jutro....

Nema promene paradigme, samo dan i noc sa Suncem, zamenjuje vece i jutro sa svetloscu i tamom,.....a, sa Suncem je obican dan.

Kakvi su onda, logicki, prva tri dana ? :945729:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...