Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

пре 12 минута, Ana B. рече

Steta sto oteraste onog Gorana Zivkovica on bi bio strucniji da vam odgovara...

Mislim, ipak, da nije bas bio tako dobro 'informisan' u vezi price TE vs kreacionizam. ( nije mu ta tema bila bas specificno struka )

Подели на овим сајтовима

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 38 минута, Zoran Đurović рече

Сумњам да би било плодоносно. Он би нам одговарао као и његов брат у Кристу, @о.Горан

Banovan, ako me sećanje služi.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ana B. рече

al to ga zanima, steta sto ona peticija nije uspela

Pa, jeste i mene zanima, ali, realno, nemam dovoljno informacija i znanja i iskustva da udjem u neku dublju i tesku diskusiju, recimo , sa nasim Avocadom.

Dobro, peticija kao peticija, mozda pokrene neke stvari, kod nekog, da malo razmislja,.... ili za, ili protiv ( same peticije ).

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bokisd рече

Pa, jeste i mene zanima, ali, realno, nemam dovoljno informacija i znanja da udjem u neku dublju i tesku diskusiju, recimo , sa nasim Avocadom.

Dobro, peticija kao peticija, mozda pokrene neke stvari, kod nekog, da malo razmislja,.... ili za, ili protiv ( same peticije ).

gde, pa sa Avokadom ni ja se ne usudjujem. Je li jos ateista?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bokisd рече

Pa, jeste i mene zanima, ali, realno, nemam dovoljno informacija i znanja i iskustva da udjem u neku dublju i tesku diskusiju,

Nema ni Goran... samo se pravi da ima... ne može gora kombinacija... :D

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Avocado рече

Nema ni Goran... samo se pravi da ima... ne može gora kombinacija... :D

Meni je delovao kao da se ne pravi nego da je siguran da ima :\ tako da je to pomalo i tuzno...

• Свиђа ми се 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Ana B. рече

Je li jos ateista?

Teski evolucionas, a poznato je da su ti evolucionasi prevejani, oni ti u svoje redove primaju i ateiste i pinkovnjake i sve koji ce da podrze onoga kobnog Darvina, ne biraju.

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bokisd рече

Mozda oni, .... nekako 'privlace' neke evolucioniste u veru,... :)))

A kad ih privuku onda oni sami traze da idu na razevolviranje...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Bokisd рече

Sta znam, eto, nekako svi egzistiramo u crkvi, svako po savesti. ( ako zadrzimo glavninu vere, onda smo, valjda,.... kako se kaze,... na konju  :stidljiv:)

Ne smemo da zaboravimo, da smo, takodje, svi po malo socijalisti... Eno, recimo, prelep primer je ministar Aleksandar Vulin - dijalekticko jedinstvo koje hoda.

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Zoran Đurović рече

Субош. А и ти би могао да испробаш то искуство... Ниси залдо био прсо на мени... 

Pa jes ono srećem ljude i subotom nego nema mane nešto..:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...