Jump to content

Сведочење библијског Стварања у свету код теолога и научника

о.Горан

Препоручена порука

• Одговори 14k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Ведран*

1372

• Zoran Đurović

1565

• о.Горан

1423

• Bokisd

1174

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 3 минута, Lady Godiva рече

Соли се лако испирају и тако добијамо релативно мању количину калијума у односу на аргон па стена испадне старија него што реално јесте.

Да ли си ти равноземљашица? Да ли мислиш да сви научници који говоре о старости свемира су будале или припадају некој злочиначкој удружби?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Да ли си ти равноземљашица? Да ли мислиш да сви научници који говоре о старости свемира су будале или припадају некој злочиначкој удружби?

Ма спрдам се, аво. :smeh1:

Што ће Авокадо да схвати чим прочита ово:

пре 7 минута, Lady Godiva рече

Како су они фино у опису поткрепили своје тврдње, тако мораш и ти.

Занимљиво ми је што лик не даје доказе својих тврдњи (као што ти "критичари" никад и не чине), јер су ваљда наука, научници, институти, истраживачи... поткупљењи/нестручни/демонизовани или шта већ, а притом ми треба да верујемо њему на реч само зато што је проф др. :D

А мало се зезам са солима и реакцијама, чисто да видим како је завереницима лепо када причају о стварима које појма немају, као ни ја хемију. 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Lady Godiva рече

А мало се зезам

Веруј ми, истраумиран сам. Неки који су се до јуче издавали за моје пријатеље, објављивали ми текстове и тражили нове, одрекоше ме се преко Политике!:))12:smeha::)) Раде за плату насушну, а онда ко шиша Аву!... Поуке су се показале стаменим, као што је и Ава стално штитио Поуке. Ово је прави православни портал на коме можемо да радимо колико-толико. 

Подели на овим сајтовима

El ovaj Terzin subotar?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Zoran Đurović рече

Веруј ми, истраумиран сам. Неки који су се до јуче издавали за моје пријатеље, објављивали ми текстове и тражили нове, одрекоше ме се преко Политике!:))12:smeha::)) Раде за плату насушну, а онда ко шиша Аву!...

Одрекли се преко Политике због политике и фотеље..?

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Кратос рече

El ovaj Terzin subotar?

Naravno...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Zoran Đurović рече

Nisam ravnozemljasica ja sam poreklom iz Grne Gore neravnozemljasica, brdjanka haha salim se, nisam naravno

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Ana B. рече

Steta sto oteraste onog Gorana Zivkovica on bi bio strucniji da vam odgovara...

12:smeha:

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...