Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

1 hour ago, Crna-Emilija рече

Evo specijalno za tebe jos malo vritue signalinga od strane kompanija :

Mali hint, u audiju postoji taj isti wage gap. 
A isto su uradili Obami kada je trabunjao o wage gap-u jer i u njegovoj administraciji postoji wage gap.

Opusti se, zabavi se, uzivaj u idiotluku progresivaca i smej imse kao i sav normalan svet.

Evo jednog komentara ispod klipa

wwwwww.png

Isti ti sto pricaju o tome kako zene treba da rade isto kao muskarci ako oce istu kintu, zenama koje rade "isto kao muskarci" zameraju to sto ne sede kuci da podizu decu jer time unistavaju "porodicne vrednosti" za koje su se konzervatvni muskarci tako jako i hrabro borili kroz vekove...

Ovo je kazna za zene... kazna kojom zeli da se kaze "a nece sedis kuci da mi peres carape, punis stomace i praznis jaja kad se umoran vratim s posla?! Ok, onda evo ti sipak ista plata... pa ti vidi kako ti se svidja...hm?" 

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 11 минута, cloudking рече

Isti ti sto pricaju o tome kako zene treba da rade isto kao muskarci ako oce istu kintu, zenama koje rade "isto kao muskarci" zameraju to sto ne sede kuci da podizu decu jer time unistavaju "porodicne vrednosti" za koje su se konzervatvni muskarci tako jako i hrabro borili kroz vekove...

Ovo je kazna za zene... kazna kojom zeli da se kaze "a nece sedis kuci da mi peres carape, punis stomace i praznis jaja kad se umoran vratim s posla?! Ok, onda evo ti sipak ista plata... pa ti vidi kako ti se svidja...hm?" 

Svako ko tako dvosmisleno prica imas puno moralno i eticko pravo da mu kazes da ne laprda. Ja sam bre decko individualista, podrzavam da svako radi sta misli da treba.
Mani da me butas sa tim ljudima, znas me dovoljno dugo da znas moje stavove. Zena koja oce da radi neka radi, zena koja oce da bude majka i da podize porodicu neka podize porodicu, zena koja oce oba neka radi oba ako oce. 

Ne znam zasto uopste ja i ti treba da pricamo o tome i da ti pravdam taj stav. 

Ovo je tema o trampu i evo ti razlog zasto ga podrzavam, lepo joj reko istinu: 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, cloudking рече

Не можеш ти то да разумеш, ниси хришћанин. :)))

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, cloudking рече

Ko god da divlja nema potrebe...

Брате, да ли би било лепо да теби неко забрани да наступаш јавно јер се зовеш Ратко Младић?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Брате, да ли би било лепо да теби неко забрани да наступаш јавно јер се зовеш Ратко Младић?

Pa poenta je u tome što klaud tvrdi da se to nije desilo... nije niko nikom zabranio da nastupa javno zato što se tako zove...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Juanito рече

Kao sto rekoh to pojedinci lupaju u internet serpe... nema nikakve zabrane...

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Avocado рече

Pa poenta je u tome što klaud tvrdi da se to nije desilo... nije niko nikom zabranio da nastupa javno zato što se tako zove...

А, извињавам се онда, помислих да каже да нико не би требало да диже дреку јер то није страшно. 

А реално, овај свет ми је постао као пародија. Више немам појма шта је лажна вест, шта је права, шта спинована...

Подели на овим сајтовима

Статуа посвећена Кристоферу Колумбу у Балтимору полупана... И он је био "расиста"...

20170821_cc1_0.jpg

Каже баја:

Christopher Columbus symbolizes the initial invasion of European capitalism into the Western Hemisphere. Columbus initiated a centuries-old wave of terrorism, murder, genocide, rape, slavery, ecological degradation and capitalist exploitation of labor in the Americas. That Columbian wave of destruction continues on the backs of Indigenous, African-American and brown people.

Racist monuments to slave owners and murderers have always bothered me. Baltimore’s poverty is concentrated in African-American households, and these statues are just an extra slap in the face. They were built in the 20th century in response to a movement for African Americans’ human dignity. What kind of a culture goes to such lengths to build such hate-filled monuments? What kind of a culture clings to those monuments in 2017?”

http://www.zerohedge.com/news/2017-08-21/christopher-columbus-statue-vandalized-baltimore-hes-central-narrative-white-nationa

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Аурор рече

FB_IMG_1503574513825.thumb.jpg.ef86365c4f1f042fb037759410b19962.jpg

OMG, kakvi monstrumi! macka NEARLY DIED!!!!!!

Jel se secate ono nekada ranije kada je UMRLA ZENA (DIED suprotno od NEARLY DIED, i ZENA suprotno od ZIVOTINJA) zato sto je pregazio mladi nacista? A jel se secate kako smo utvrdili da je on jadan bio isprovociran, uplasen i ustreptao do te mere da je prosto morao da uleti u masu ljudi i da ih pogazi kao mačk... pardon kao levičare? E pa to je nista nasuprot tome sto je neko maltretirao macku do te mere da je NEARLY DIED.

Da se razumemo, nasilje nad zivotinjama je strasna stvar. Nadam se da je i vise nego jasno da cu uvek osudjivati takvo ponasanje prema zivotinjama i nikada (NIKADA) necu traziti nacin da opravdam mucenje zivotinje zarad svojih politickih poena... ko sto bi neki rado radili sa ubijanjem coveka.

Osim toga... @Аурор sad ti odjednom ne smeta sto se nesto sto je uobicajena pojava u medijima prenosi kao udarna vest? Secas se? To si mi rekao kad sam postavio link onog naciste koji je napao muslimanku i njenog  muza i strgao joj veo sa glave?

Kaki ste licimuri.... vise je bolno da se gleda majke mi moje...

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Grizzly Adams рече

Статуа посвећена Кристоферу Колумбу у Балтимору полупана... И он је био "расиста"...

20170821_cc1_0.jpg

Каже баја:

Christopher Columbus symbolizes the initial invasion of European capitalism into the Western Hemisphere. Columbus initiated a centuries-old wave of terrorism, murder, genocide, rape, slavery, ecological degradation and capitalist exploitation of labor in the Americas. That Columbian wave of destruction continues on the backs of Indigenous, African-American and brown people.

Racist monuments to slave owners and murderers have always bothered me. Baltimore’s poverty is concentrated in African-American households, and these statues are just an extra slap in the face. They were built in the 20th century in response to a movement for African Americans’ human dignity. What kind of a culture goes to such lengths to build such hate-filled monuments? What kind of a culture clings to those monuments in 2017?”

http://www.zerohedge.com/news/2017-08-21/christopher-columbus-statue-vandalized-baltimore-hes-central-narrative-white-nationa

na jednoj strani agresivni krvozedni levicari koji ruse spomenike, na drugoj mladi uplaseni nacisti koji gaze ljude...

Da se razumemo, i jedni i drugi su budale, ali postoji prioritet problema i svakom normalnom je jasno da je rast nacizma nesto sto zahteva momentalnu paznju, a ako to eventualno resimo onda mozemo da se bakcemo sa ovima sto nose komunisitcke zastave ruse spomenike i nerviraju revolverase...

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Grizzly Adams рече

Не само што је био расиста и отелотворење зла, него се из ствари које млади црнац на снимку прича замера и што је симбол "економске неједнакости", а они су отприлике комуњаре које се залажу за неку нову прерасподелу. Наравно, уз помоћ чекића за почетак.

Болест мозга.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...