Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 4 часа, Avocado рече

Ni najmanje... ako nešto volem, to je kad mi neko traži da pružim dokaze za svoje tvrdnje, a ja te dokaze posedujem... naročito kad taj neko nema ama baš nikakve dokaze za svoje tvrdnje... :)  pitaj koga god hoćeš na forumu... :D

"I have the best evidence, the greatest evidence, maybe ever... ask anybody" 

:D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Nadam se da moderatori ovo nece shvatiti kao spam, ali mi je dosadno i posedujem dosta dobrih poteza trampa o kojima ovde nije receno ni reci:

Trump masovno deregulise industriju i to pomaze u kreaciji poslova i povecanju zivotnog standarda u usa:

How Can Trump Make America's Economy Great Again? By Deregulating It
http://www.investors.com/politics/editorials/how-can-trump-make-americas-economy-great-again-by-deregulating-it/

Trump deregulations quickly boost confidence and hiring in manufacturing sector
http://www.washingtontimes.com/news/2017/jun/15/donald-trumps-deregulation-boosts-manufacturing-co/

predvidja se i skok ulaganja na Wall St
http://observer.com/2017/07/wall-street-deregulation-donald-trump/

Подели на овим сајтовима

Ovi liberali su najvece zlo koje je ikada hodalo planetom... huni, japanci i nacisti su mala deca...

“Given the amount of media attention being generated by one of the countless, routine decisions our local production teams make every day, I wanted to make sure you have the facts.  There was never any concern - by anyone, at any level – that Robert Lee’s name would offend anyone watching the Charlottesville game.  

Among our Charlotte production staff there was a question as to whether – in these divisive times -- Robert’s assignment might create a distraction, or even worse, expose him to social hectoring and trolling.  Since Robert was their primary concern, they consulted with him directly.  He expressed some personal trepidation about the assignment and, when offered the chance to do the Youngstown State/Pitt game instead, opted for that game -- in part because he lives in Albany and would be able to get home to his family on Saturday evening.  

I’m disappointed that the good intentions of our Charlotte colleagues have been intentionally hijacked by someone with a personal agenda, and sincerely appreciate Robert’s personal input and professionalism throughout this episode.”

Nema bate, vi altrajtovci cete ama bas svaku vest da ispinujete do neprepoznatljivosti. :D

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, cloudking рече

Ovi liberali su najvece zlo koje je ikada hodalo planetom... huni, japanci i nacisti su mala deca...

“Given the amount of media attention being generated by one of the countless, routine decisions our local production teams make every day, I wanted to make sure you have the facts.  There was never any concern - by anyone, at any level – that Robert Lee’s name would offend anyone watching the Charlottesville game.  

Among our Charlotte production staff there was a question as to whether – in these divisive times -- Robert’s assignment might create a distraction, or even worse, expose him to social hectoring and trolling.  Since Robert was their primary concern, they consulted with him directly.  He expressed some personal trepidation about the assignment and, when offered the chance to do the Youngstown State/Pitt game instead, opted for that game -- in part because he lives in Albany and would be able to get home to his family on Saturday evening.  

I’m disappointed that the good intentions of our Charlotte colleagues have been intentionally hijacked by someone with a personal agenda, and sincerely appreciate Robert’s personal input and professionalism throughout this episode.”

Nema bate, vi altrajtovci cete ama bas svaku vest da ispinujete do neprepoznatljivosti. :D

Kakve veze altrajtovci imaju sa ovim, covek se zove robert lee i sklonili su ga( ili se sklonio ) da njegovo ime ne triggeruje nekog. Gde su tu altrajtovci? 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Crna-Emilija рече

Kakve veze altrajtovci imaju sa ovim, covek se zove robert lee i sklonili su ga( ili se sklonio ) da njegovo ime ne triggeruje nekog. Gde su tu altrajtovci? 

eno ih po netu divljaju zbog toga... i po forumu ;).

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Crna-Emilija рече

Ne smeju se tome samo alt rajtovci nego svi redom. Cak i Philip  De franko prica o tome( imas klip 2 posta iznad ) covek dalje od alt rajta ne moze da bude.

Ko god da divlja nema potrebe...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, cloudking рече

Ko god da divlja nema potrebe...

Evo specijalno za tebe jos malo vritue signalinga od strane kompanija :

Mali hint, u audiju postoji taj isti wage gap. 
A isto su uradili Obami kada je trabunjao o wage gap-u jer i u njegovoj administraciji postoji wage gap.

Opusti se, zabavi se, uzivaj u idiotluku progresivaca i smej imse kao i sav normalan svet.

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, Crna-Emilija рече

Mladi turci zabrinuti zbog toga sto Tramp  umanjuje moc drzave. :)) 
Udri trampe nema zao, dosta je bilo levicarske propagande o jakoj drzavi i potrebi da nam se drzava uvlaci u svaki kutak zivota. 

A kako ti se cini Trampova odluka  o povecanju vojnog prisustva  u Avganistanu? Iliti drugim recima "exact opposite of what he said he would do!" :D

I da... gde je zid? Zasto Hilari nije u zatvoru? Swamp? Is it drained yet? 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

A kako ti se cini Trampova odluka  o povecanju vojnog prisustva  u Avganistanu? Iliti drugim recima "exact opposite of what he said he would do!" :D

Ocajno iskreno. Najlosija odluka do sada.

I da... gde je zid? Zasto Hilari nije u zatvoru? Swamp? Is it drained yet?

Zid ce da se gradi, imao si leak slike na kojoj se vide "planovi" o gradnji zida.
A ona prica da ce to da plate amerikanci i da ce hilari u zatvor, ja sam oduvek pricao da je to predizborna retorika i da od toga nema nista. 

Medjutim radi ono sto je najbitnije i zbog cega je glavno izabran od strane americke radnicke klase a to je da umanji regulacije (i poreze) i poveca trziste poslova i plate. I to radi sto je najbitnije. 

Nadam se da ce da prekine da slusa ove retarde od generala i da postepeno povuce trupe iz avganistana. 

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Crna-Emilija рече

A ona prica da ce to da plate amerikanci i da ce hilari u zatvor, ja sam oduvek pricao da je to predizborna retorika i da od toga nema nista. 

Како си причао, Млађо? Ваљда си причала?

Сети се, сад си Емилија, немој да нас разочараваш :)):)):))

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, RYLAH рече

Како си причао, Млађо? Ваљда си причала?

Сети се, сад си Емилија, немој да нас разочараваш :)):)):))

Ja sam jos sabajle rekao milanu ko sam, nisam doso da vas foliram odje, nego sam morao malo da foliram da me ne banujete bas odma. ;) 

Osim ako ne mislis da ne mogu bolje da se krijem, ali sa obzirom kako ti gledas na mene, siguran sam da verujes da ne mogu :)))

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...