Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 18 минута, ronin рече

Испаљено је 59 ракета.  Од њих 59, тачно 23 ракете погађају сиријску базу. Уништено је око 9 авиона, има погинулих војника.

Спаси Боже, и помилуј."

Подели на овим сајтовима

Па решио је вероватно да покупи политичке поене који су очигледно већ ту - подршка свих сподоба и зликоваца из естаблишмента.

Drain the swamp... my a**...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Juanito рече

потенцијалан почетак трећег светског рата

Ма ово је био промишљен политички потез. Руси су били унапред обавештени, сигурно склонили своје војнике и авионе ако их је било у близини, практично дали прећутно одобрење. Шта па могу друго...

Као што сам сто пута рекао - Трамп није луд ни глуп, ту многи греше у процени. Он одлично зна зашто је ово урадио и шта добија. Само што ми се политички поени добијени гажењем преко лешева гаде изнад свега.

Meanwhile:

hillary-clinton.jpg

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, Grizzly Adams рече

Пошаљеш га у мочвару да изађе на крај са зверовима у њој, он постане један од њих...

Него, имам неку идеју, можда успе овај пут ;)

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Paradoksologija рече

Neki su odavno provaljivali da je Tramp narcisoidni frik koga je lako izmanipulisati kritikama i/ili ulizivanjem...

пре 4 часа, Аурор рече

Mnogo su pametni ti neki...

Jedino što ništa nisu provalili:)

Оно што је била моја поента је да ви ово што се збило ни близу нисте "провалили", зато што је то једноставно било потпуно немогуће. Нисам ни ја, ни било ко други, из истог разлога. :) 

Он и (пре свега) алтрајт који је (онда) био иза њега су из перспективе те ваше идеологије/култа вазда били heretic scum  и одатле је све то ишло.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Paradoksologija рече

Neki su odavno provaljivali da je Tramp narcisoidni frik koga je lako izmanipulisati kritikama i/ili ulizivanjem...

То је веома погрешна процена. Како тада, тако и ових догађаја сада.

Није он будала коју су преварили да ово уради, он је ово урадио свесно зато што му се исплати из више разлога. На пример, само пар:

1. Добио је подршку естаблишмента, од Џона Мекејна до Хилари Клинтон.
2. Ућуткао је оптужбе за наводну сарадњу са Русијом.
3. Показао је зубе другим државама (које нису биле сигурне да ли да га узму "за озбиљно") да се не шали.

итд.

П.С.

Што се мени гади свеједно, да не буде забуне. Још је горе него да је наивна будала коју су "преварили мангупи".

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Grizzly Adams рече

Па решио је вероватно да покупи политичке поене који су очигледно већ ту - подршка свих сподоба и зликоваца из естаблишмента.

On 7.11.2016. at 18:03, Avocado рече

inače već neko vreme planiram da pitam: po čemu je on anti-establishment kandidat?

:0205_whistling:

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...