Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

Nejasan si... Njen muz je Jevrejin, a ona, jel presla u judaizam ili judeo-hriscanstvo?

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

Јасан сам 100%. Пошто је њен муж јеврејин значи да је венчање обављено у јеврејској синагоги, што значи да је прешла у јудаизам.

Не знам одакле уопште идеја о преласку у јудео-хришћанство.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Pa zasto mislis da nije bila pobozna? Jel pre toga pripadala prezviterijanskoj zajednici?

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Подели на овим сајтовима

Postoje tri vrste Jevreja: jedni idu linijom Talmuda i ne vole i hule na Isusa i Mariju,

drugi ne hule vec ga smatraju uzornim uciteljem (takvih je najvise),

a treci ga priznaju za Hrista.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Благовесник рече

Pa zasto mislis da nije bila pobozna? Jel pre toga pripadala prezviterijanskoj zajednici?

Искрено, није ме брига којој заједници је припадала, ни којој сад припада... Није мој посао. То је њена ствар.

Не знам зашто си то потегао-ла уопште.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Interesuje me jer, mnogi u Trampu vide cuvara hriscanskog sveta i hriscanskih vrednosti...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Благовесник рече

Interesuje me jer, mnogi u Trampu vide cuvara hriscanskog sveta i hriscanskih vrednosti...

Не знам ко то тако види, вероватно греши...

Што опет нема везе са његовом ћерком. Она је одрасла особа и сама доноси одлуке.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

I sta bi na kraju, jer veruje u Hrista i dalje ili ne?

Подели на овим сајтовима

Трамп наставља бомбардовање Блиског истока, још шаље војску у Сирију... сероња као и сви остали.

Лепо рече Америма још давно један њихов прецедник који је био и војник, генерал Ајзенхауер:

C77hiwoVsAA10Nl.jpg

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...