Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 1 минут, Аурор рече

Kakve mere?

Muškarci su 50% populacije, to je problem... Verovatno treba malo suziti izbor, ali se opet fokusirati na muškarce.

Pa evo ne znam, policijski čas za muškarce osim kad ih prati odgovorna ženska osoba, zaustavljanje na ulici, upadanje u domove da se proveri da slučajno nikog ne maltretiraju... Ne znam, šta ti tačno predlažeš za one X grupacije koje češće imaju Y probleme? 

• Волим 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Paradoksologija рече

Pa evo ne znam, policijski čas za muškarce osim kad ih prati odgovorna ženska osoba, zaustavljanje na ulici, upadanje u domove da se proveri da slučajno nikog ne maltretiraju...

Svašta s tebe, dete... :)

пре 5 минута, Paradoksologija рече

Ne znam, šta ti tačno predlažeš za one X grupacije koje češće imaju Y probleme? 

Pa ja ne znam, možda isto kao i ne-X u X zemljama (gde se Y i ne smatra problemom nego je najnormalnija stvar)?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

Svašta s tebe, dete... :)

Pa ja ne znam, možda isto kao i ne-X u X zemljama (gde se Y i ne smatra problemom nego je najnormalnija stvar)?

Pa rek'o malo da te uplašim, da shvatiš da može i tebi da se radi o glavi kad kreneš tako... Ne brini, ja nisam za selektivno targetiranje određenih grupa, čak ni muškaraca...

Sve su zemlje muške...

Ali ako bi muslimane da bičuješ, bacaš sa visina, odsecaš udove i glave, onda muškarce koji vrše nasilje nad ženama brutalno silovati, prebijati, ubijati polako od batina, mučiti godinama... ili ne, jer je to sve prosto pogrešno i tačka?

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Аурор рече

Ali ja nisam opasnost ni za koga, možda za sebe... 

Ja sam jedan gentle flower. ;)

Ko će da ti veruje kad si pripadnik problematične grupacije?

To kao oni crnci što im šatro nešto smeta kad ih pretresaju i zaustavljaju kad voze kroz 'bela' predgrađa, čak i kad su kao, ono, vlasnici kuća tu... ili ovi muslimani što kažu da su miroljubivi pa besplatno hrane sve koji su pomagali pri napadu - ko da im veruje kad postoji statistički veći rizik? Sve pod mač, bato. Za svaki slučaj. U tom slučaju, statistički su najopasnija grupacija muškarci kao celina, pa izvol'te početi odatle.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Paradoksologija рече

Ko će da ti veruje kad si pripadnik problematične grupacije?

U tom slučaju, statistički su najopasnija grupacija muškarci kao celina, pa izvol'te početi odatle.

Kako navaljuješ sa ovim, kao da bi genocidisala muški rod... :) 

Pardon, sve osobe sa penisom, pošto je rod samo socijalni konstrukt.

I kako ovaj gentle flower to izvlači iz tebe stalno?

Подели на овим сајтовима

Posto vidim da se razumete u sve i svasta u vezi Trampa, jedno pitanje - cerka mu je cujem presla u judaizam, da li to znaci da se odrekla Spasitelja Isusa Hrista ili se radi o tome da je prisla judeo-hriscanskoj zajednici?

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Razlika je u tome sto judeo-hriscani priznaju Gospoda Isusa za Hrista, ali slave i jevrejske praznike... dakle, sustinski se razlikuju od judaista (tj. civuta         ;-P).

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Она се удала за јеврејина па је формално прихватила јудаизам због венчања итд. Иначе нисам сигуран да ли је била уопште религиозна/побожна пре и после тога, тако да је питање да ли је имала било чега да се "одриче".

А јевреји у САД живе нормално и у миру са свима осталима, не видим какве везе то има уопште...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...