Jump to content

Председник Америке, Доналд Џ Трамп

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

• Одговори 11.7k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Grizzly Adams

1009

• Аурор

2184

• cloudking

1021

• Avocado

956

Популарни дани

пре 42 минута, Аурор рече

FB_IMG_1490394625660.jpg

Док једни расправљају колико треба да буде мушкараца, жена, црних, белих, шарених, либералних и конзервативних у департману за социологију, ја сам у фазону: ”А чему уопште служи тај и слични департмани?”

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Juanito рече

Док једни расправљају колико треба да буде мушкараца, жена, црних, белих, шарених, либералних и конзервативних у департману за социологију, ја сам у фазону: ”А чему уопште служи тај и слични департмани?”

Nemam pojma...

Rekao sam mlađem bratu da kad bi svi sociolozi na svetu odjednom nestali, niko ne bi ni provalio. :)

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Grizzly Adams рече

Ма ништа, републиканци з***** ствар по свом устаљеном обичају...

Обрукали су се тотално.

Испадоше говеда, али са добрим резултатом. Трампкер је био "Обамакер лајт" који би најприје зезнуо оне који не могу приуштити да плаћају здравствено ( што је и смисао здравствене заштите на федералном нивоу ваљда? ). Док се не смисли бољи план од Обамакера и његових идиотних обавезних мандата, боље не дират. Није да ми није драго, али ми се не свиђа што Демократе неће критички сагледавати Обамакер. Тако да, ако се Републиканци не доведу у ред ништа се неће поправити.

Не знам колико је реално да се успостави некакв мјешовити систем, гдје би заштита за најсиромашније била обавезна на федералном нивоу, а све преко тога да се већ оставља приватном сектору и савезним државама? Да ли ти се чини такав модалитет изводљивим? Са једне стране није превелико мијешање Вашингтона у послове оних који би да паре усмјере у своје бизнисе, а са друге стране најугроженији су обезбијеђени. Није Бернијев сингл-пејер, али није ни републикански "колко пара толко музике".

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Ћириличар рече

што је и смисао здравствене заштите на федералном нивоу ваљда?

Смисао здравствене заштите на федералном нивоу је да здравствене услуге постану неквалитетне, недоступне и скупе.

пре 6 часа, Ћириличар рече

Не знам колико је реално да се успостави некакв мјешовити систем, гдје би заштита за најсиромашније била обавезна на федералном нивоу, а све преко тога да се већ оставља приватном сектору и савезним државама? Да ли ти се чини такав модалитет изводљивим?

Они већ одавно имају програме који се баве заштитом старих и сиромашних - медикер и медикејд.

Ови нови закони не баве се уопште здравтвеним услугама него системом приватног осигурања који хоће да потпуно упропасте. Go ahead, make my day, што рече Клинт Иствуд... :)

Осим тога, нема никакве потребе - нити уставног овлашћења - да се то ради на федералном нивоу. То би требало свака држава да уреди како жели.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Pazite ovo:

Divljak je u Nemačkoj silovao devojčicu od 6 godina, otac je pokušao da mu uzvrati, policija je ubila oca. Ovaj je dobio samo uslovno i pušten je na slobodu.  confused1

http://www.bz-berlin.de/tatort/menschen-vor-gericht/pakistanischer-fluechtling-gibt-missbrauch-von-maedchen-zu

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...