Дејан Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Dejane, sinko, objasni ti meni neukoj od koga to ishodim ja a od koga ti? Ajde molim te i koliko to vredi jedna zena mironosica? Ono je bila šala, nemojte se ljutiti Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Ja mislim da normalna osoba treba da drzi do svog morala, da vodi racuna o higijeni svoje licnosti, da se makar trudi da ne pada u zlo koliko mu um to dozvoljava, onaj ko bi od drugih ocekivao to isto bi mjenjao druge ljude sto uopste nije moralno, da ne pricam da iz toga moze da proistekne i netrpeljivost, mrznja, gnjev i ko zna kakvo jos zlo koje veze sa moralom nema, pa se ja sad pitam kako tyv moralista uopste moze za sebe da kaze da je moralan, moze ako moral svedemo na neki ljudski pravilnik, ali ja u taj moral ne vjerujem, za mene moral nije nikakav pravilnik nit bilo kakav formalizam, ja ga tako ne nosim u sebi, za mene je moral nesto univerzalno medju ljudima bez obzira na civilizaciju i tacku u vremenu, ovaj moral sto ljudska zajednica natura je neka relativna rabota koja mene kao covijeka uopste i ne zanima, naprotiv ja sam buntovnik duboko po genetici Дејан and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 takodjer smatram da je moral jedan od proizvoda pokajanja u protivnom pokajanja i nema, pokajanje je stanje duse prema nekom djelu sopstevene licnosti koja to djelo ne bi nikada pocinila da moze vratiti vreme, sve drugo nije pokajanje, osim ako pokajanje nije privremena kategorija, danas se kajem, sutra delam sve isto i tako u krug i carstvo nebesko me ceka... samo sto to meni smrdi na licemjerstvo. Рапсоди, feeble, obi-wan and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Ma ne ljutimo se Dejane,i ja se salim sa tobom, samo spusti malo taj gard Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Kako odgovori sveti patrijarh Pavle na pitanje kada će ovde biti bolje: " Kada ovde budu živeli neki bolji ljudi". Vera se svedoci ... Svako treba od sebe da krene ... Da pocne da se popravlja ... A receno je da bogoslov , covek koji svedoci veru , ne treba da brine sta ce , ni kako ce nesto reci ... Sami znate zbog cega ... P.s. Zato sto veruje u Boga i Jevandjelje ... Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Ma ne ljutimo se Dejane,i ja se salim sa tobom, samo spusti malo taj gard Nema garda kod mene Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Nema ga sad kad je pop otisao nego kazi ti meni sinko, kako stoji vera u Srbalja u Novom Sadu, ima li tu puno ekumenista? i pozdravi mi moj grad Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Ako igde ima, ima u Novom Sadu a i citavoj eparhiji Backoj. Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 nego kazi ti meni sinko, kako stoji vera u Srbalja u Novom Sadu, ima li tu puno ekumenista? i pozdravi mi moj grad Ne bih znao, ja samo živim u NS, nemam baš kontakt sa klirom i eparhijom, sem kao i svaki drugi vernik. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Ne bih znao, ja samo živim u NS, nemam baš kontakt sa klirom i eparhijom, sem kao i svaki drugi vernik. Ja sam na osnovu tvoga pisanija stekao utisak da ne izbijaš iz Crkve i da si sa svim vladikama na ti. PetarP, Васијан and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Ja sam na osnovu tvoga pisanija stekao utisak da ne izbijaš iz Crkve i da si sa svim valdikama na ti. Tako sam i ja stekao utisak da ekipa ispod prozora, koja cuga ispred radnje, je sa Putinom na Ti Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Nema ga sad kad je pop otisao E sad navalite na Dejana................de si Svetozare........... Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Tako sam i ja stekao utisak da ekipa ispod prozora, koja cuga ispred radnje, je sa Putinom na Ti Pa oni i jesu samo to Putin ne zna,isto tako i vladike ne znaju za tebe. Nemo se ljutiš. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 E sad navalite na Dejana................de si Svetozare........... Evo tu sam ... Gledam u crkveno kalendarce , pa se pitam da li postoji neki post u nedelji pre velikog posta - sad od ponedeljka 7.og do nedelje 13.03... ? Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Март 3, 2016 Пријави Подели Написано Март 3, 2016 Dejane, ako zelis mogu te ja upoznati sa Putinom? jedino sto on nije ekumenista, jel odgovara? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука