Jump to content

Све што сте хтели да знате о феминизму...

Оцени ову тему

Juanito

Препоручена порука

On 3. 10. 2016. at 21:08, Juan рече

”Какве су ти мисли, такве су ти жене.”

Дон Хуан Гвадалахарски и Монтерејски

Expand  

Моје су онда четвртасе са 600 страна пуне арбитрерних ситничавих детаљисања, набрајања и својевољних дефиниција.

Женско, па то ти је.

Подели на овим сајтовима

On 3. 10. 2016. at 21:30, Grizzly Adams рече

Све вас волим без обзира на расу, пол, сексуално опредељење и ако има још нешто!

Expand  

Al si politički korektan, ništa nisi izostavio :smeh1:

Подели на овим сајтовима

@pedja257,

Čak ni ne razumem. Ovo su možda neke blesave identitetske politike, slično ovome:

http://gawker.com/5940947/from-otherkin-to-transethnicity-your-field-guide-to-the-weird-world-of-tumblr-identity-politics

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

On 5. 10. 2016. at 8:54, Господин Дареалис рече

Postoje 3 pola:

1. Musko

2. Zensko

3. Retardirano

Expand  

Postoje razna interseks stanja, ali i tu možemo klasifikovati sve osobe koji imaju Y hromozom kao biološke muškarce.

A identitetske politike vezane za rod su po meni prilično sumanute i suštinski konzervativne.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Sta je nejasno sa slikom? Vole ljudi da se podsmevaju vise nego leba da jedu.

A kod nas jos uvek vazi ona -feministkinje su ruzne, retardirane, seksualno frustrirane, pa kad su same onda su feministkinje.

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

On 5. 10. 2016. at 8:56, Paradoksologija рече

Postoje razna interseks stanja, ali i tu možemo klasifikovati sve osobe koji imaju Y hromozom kao biološke muškarce.

Expand  

Ucili smo na fakultetu, moguce je da postoji testosteronska rezistencija pa da postoji zgodna i prelepa zena koja zapravo ima XY genotip. :)

Ona je dakle fenotipski zensko, ali genotipski je musko. Ali nije nista od onih 'alternativnih' polova kojim neko 'bira da se identifikuje'... :)

Подели на овим сајтовима

On 5. 10. 2016. at 9:04, Џуманџи рече

Што корсет, брт? :D

Expand  

Pa kao sređene zemske ono polugole, utegnute, naglasenih oblina poprsja...i sad zluradi komentar ako imam poprsje il nosim nesto slicno i izgledam kako izgledam ne znaci...

Korseti su opet u modi valjda sta znam ja :D

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

On 5. 10. 2016. at 8:59, Јелена011 рече

A kod nas jos uvek vazi ona -feministkinje su ruzne, retardirane, seksualno frustrirane, pa kad su same onda su feministkinje.

Expand  

Mislim da mnoge od njih jednostavno mrze sto su zene, mrze femininity i htele bi da je aboliraju i dekonstruisu.

quote-a-feminist-is-someone-who-loathes-being-a-woman-and-who-dislikes-the-chief-feminine-gilbert-k-chesterton-75-74-67.jpg

Подели на овим сајтовима

On 5. 10. 2016. at 9:00, Господин Дареалис рече

Ucili smo na fakultetu, moguce je da postoji testosteronska rezistencija pa da postoji zgodna i prelepa zena koja zapravo ima XY genotip. :)

Ona je dakle fenotipski zensko, ali genotipski je musko. Ali nije nista od onih 'alternativnih' polova kojim neko 'bira da se identifikuje'... :)

Expand  

E jel istina da hormoni odredjuju karakter coveku? Njihova kolicina, odnosi, sadjestvo... Metaforicki - da su hormoni kao tonovi a karakter je melodija?

Mislim zene koje uzimaju one pilule za kontracepciju postaju emotivnije nego inace. Muskarci koji uzimaju steroide postaju agresivniji. Nizak nivo tiroditnih hormona cini da budes flegma a visok da si plahovit....
Proporcije lica ti zavise od odnosa hormona. Proporcija tela, prstiju na ruci itd...

http://forum.anabolicmen.com/index.php?threads/how-do-testosterone-other-androgens-and-their-ratios-affect-our-looks.231/

Mislim ako pojava covekova svedoci o njegovom karakteru onda je lice njegova hormonalna slika, bukvalno :D

Подели на овим сајтовима

On 5. 10. 2016. at 9:00, Господин Дареалис рече

Expand  

Bila bih opreznija sa laganom i potpunom kategorizacijom u 'ženski' fenotip jer se u gotovo 100% slučajeva kod osoba sa Y hromozomom uopšte ne razvijaju materica i jajnici.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...