Jump to content

Све што сте хтели да знате о феминизму...

Оцени ову тему

Juanito

Препоручена порука

пре 7 минута, Juanito рече

Брате, та моногамија је била једносмерна. Жене су већином имале једног сексуалног партнера, а мушкарци шврљали само тако. Данас се све изменило јер имамо слободу и све је на изволте. То већина не може да изнесе без значајних психичких последица. Све оне ”кризе средњих година” и слично долазе од тога. 

To jeste istina, zato i navodim da monogamija obavezno ide u paketu sa kakvom takvom religioznom nastrojenoscu...usudio bih se reci i odredjenom vrstom personalnosti. Ne znam da li postoji ikakvo istrazivanje, ali sam uvjeren da bi vise introvertnih osoba izdrazlo monogamiju nego ekstravertne. Samo u tom duhu moze se obostrano raditi na tome da ona bude uspjesna, inace se krece ka tome da bude neuspjesna iz razloga koje priznajem da stoje i koji su pomenuti kroz ostale postove na par strana. 

• Волим 1

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Juanito рече

Ајде ти, уместо што је стално прозиваш, дај неку објективну дефиницију мушке снаге на коју се ложе и коју захтевају све жене.

Ко је прозива? Ово није прозивање... Као прво.

Ово друго је хјуџ квешчн, исписаћу накнадно ево. :)  Мислим да си отприлике схватио до сада шта смо хтели да кажемо...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Justin Waters рече

Povezano je sa time da su ljudi dok su bili skupljaci lovci, konkretno muskarci isli u lov, lovili su kopljem i onda im je do mali prst bio duzi kako bi stisak bio cvrsci i bacanje efikasnije kako bi se pogodila meta. 

Ово је ваљда Ламаркова "јерес"? :)

@Juanito

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Paradoksologija рече

Meni je blesavo kad mi neko spočitava postmodernizam, kad ga ja otvoreno napadam jedno pola svog života.

Па то ваше је постмодернизам. Чист. :)

Једино што критикујете ове транс типове и "постоји 71 род" рају, али су вам они идеолошка браћа од тетке... Сличности су ту преко 90%, то је што рече Фројд: "нарцизам малих разлика".

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Аурор рече

@Juanito

Не мора да значи. Зависи како интерпретираш. Ламаркова јерес је ако мислиш да се за живота неком копљашу издужио прст и онда је то пренео на потомке. Дарвинова свејерес је да у популацији (свакако, независно од постојања копља) имаш одређену (случајну) расподелу мушкараца са различитом дужином прстију и онда они којима је дужина таква да омогућава боље руковање копљем имају веће шансе да оставе потомство.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Аурор рече

Ово друго је хјуџ квешчн, исписаћу накнадно ево. :)  Мислим да си отприлике схватио до сада шта смо хтели да кажемо...

Ајд, баш ме занима. Гризли је навео конкретну ствар - снага коју воле жене је, на пример, одлучност. Шта још?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Не мора да значи. Зависи како интерпретираш. Ламаркова јерес је ако мислиш да се за живота неком копљашу издужио прст и онда је то пренео на потомке. 

Мислим да је овако мислио.

Учио Аурор ово за пријемни ономад... ;)

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Juanito рече

дај неку објективну дефиницију мушке снаге на коју се ложе и коју захтевају све жене.

Излете ми брат Д Рок на инстаграму... :smeh1:

18161262_135058600369967_730347130993613

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Аурор рече

@Juanito

Pa nije vec darvinizam, kao one darvinove ptice na galapagosu sto su imale razlicite kljunove jer su se hranile plodovima na razlictim mjestima, pa nekima je trebao duzi kljun da dohvati hranu nekima kraci...

пре 2 минута, Аурор рече

Мислим да је овако мислио.

Ne uopste nisam tako mislio. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Излете ми брат Д Рок на инстаграму... :smeh1:

Стронгмен. :) Баш зато и питам, јер су овакви већини женских које знам непривлачни (најблаже речено).

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Juanito рече

Стронгмен. :) Баш зато и питам, јер су овакви већини женских које знам непривлачни (најблаже речено).

То је била шала.

А жене не говоре истину ко им се свиђа. ;)

• Волим 1

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

А жене не говоре истину ко им се свиђа. ;)

Наравно да не говоре. Зато гледам с ким се спанђавају и кога меркају, не питам их. Овакви су углавном са себи сличним дамама. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Justin Waters рече

Pa nije vec darvinizam, kao one darvinove ptice na galapagosu sto su imale razlicite kljunove jer su se hranile plodovima na razlictim mjestima, pa nekima je trebao duzi kljun da dohvati hranu nekima kraci...

Онако како си испричао је Ламаркова хипотеза...

Погледај око тога, био тај неки лик пре Дарвина. :)

Подели на овим сајтовима

@Juanito @Justin Waters

У вези ове "полигамије" што сте причали, мислим да није то баш скроз тачно. Мушарцима је битнија "доступност", тј. "редовност" од "варијетета". Свакако смо "визуелни" и цимамо на све што видимо, али ако можеш сваки дан, не исплати ти се да губиш време на "можда". Да не улазим у теорију сад много... :))

Главни проблем је оно што је поменула Јелена - жене очекују од мушкараца да се 100% посвете породици и одрекну свега другог. И ту онда долази до неспоразума као што сам већ написао. Мушкарци обично оће у животу много више од чопора деце.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Juanito рече

Наравно да не говоре. Зато гледам с ким се спанђавају и кога меркају, не питам их. Овакви су углавном са себи сличним дамама. :smeh1:

Да не грешимо душу, брат Д Рок је веома доброћудан и сјајан лик... :)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...