Jump to content

Како зауставити дебилизирајуће и тровачке ријалити програме? (Борба против кича и шунда)

Оцени ову тему

Препоручена порука

@feeble

Ne valja ti ta slila sa prosle strane, ova je original :) :

11223708_1220221698003579_56715771759779

https://www.facebook.com/CityNis/photos/a.671270019565419.1073741833.150005515025208/1220221698003579/?type=1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

"Мислим да деца ништа не губе због тога што телевизије више не емитују емисије попут оних које сам ја стварао. Ови што су као мали гледали "Коцкицу" сада су велики, а међу њима има много ђубарди."

Бранко Коцкица 

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

Ceca je sinonim za kulturu u odnosu na ovo dno dna iz rijalit

Цеца је  синоним за сво расуло у овој држави у последњих 25 година!

Са њом је почела спрега криминалаца, тајкуна,политичара и естраде, да не помињем њене другаре из земунског клана, па онда Палму, оног мафијаша фул контакт Пелевића,њену сестру и Оцокољића,њене кретенске деце и разно-разних других битанги...

Дакле треба знати ко је зачетник свог тог зла естраде и медија ,на које се сад жалимо...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Цеца је синоним за сво расуло у овој држави у последњих 25 година!

Ја мислио да је госпођа Фахрета а да су после само покушавали да постигну њену популарност примењујући сва могућа средства у складу са законом.

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Ја мислио да је госпођа Фахрета а да су после само покушавали да постигну њену популарност примењујући сва могућа средства у складу са законом.

Управо сам то хтела да кажем. Све је почело осамдесетих са Бреном, када је Минимакс извукао из кафане и довео на ТВ.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Заправо, све је почело са ЕКВ-ом, Електричним оргазмом и Дисциплином кичме... Економска криза у СФРЈ, међунационалне тензије и коначни распад са крвавим ратом. :D

Подели на овим сајтовима

Не,   Брена,није имала везе са криминалцима и целом том причом, убрзо се удала за Бобу Живојиновића и њена слава је везана за ех-Ју...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

@@feeble,

U moje vreme deca nisu gledala TV !

Imali smo kasete sa crtacima...I to su nam pustali samo ako smo mnogo dobri. ...a bili smo smesni,mirni kao bubice... :0102_laugh: ...

Ne znam koliko je to dobro... Mozda smo bili malo tupaviji u odnosu na drugu decu.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Не, Брена,није имала везе са криминалцима и целом том причом, убрзо се удала за Бобу Живојиновића и њена слава је везана за ех-Ју...

Па криминалци су дошли приде, она је покренула "(об)сцену" или бар доста допринела, а после су се у једначину убацили и други фактори.

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

можда за почетак тако што ћемо путем друштвених мрежа и интернета омогућити широј јавности да приушти себи праву умјетност. (на пример: https://www.pouke.org/forum/topic/40159-%D0%BD%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8-%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D1%80%D0%BF%D1%81%D0%BA%D0%BE-%D1%83%D0%BC%D1%98%D0%B5%D1%82%D0%BD%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%BE-%D0%B4%D1%98%D0%B5%D0%BB%D0%BE/ )

Иначе за сада је интересовање шире масе претежније за кич. Шира маса и не види потребу за умјетношћу, док је мали број људи који имају неки нормални систем вриједности, услед чега ни политички систем па самим тим ни држава немају баш слуха за праве вриједности јер систем политике је да се скупљају гласови.

О потреби за умјетношћу треба говорити првенствено дјеци, дакле треба политички и родитељски његовати школе. дјеца се социјализују и образују на улици па немају здрав систем вриједности, због тога нам је и лош живот у држави и због тога омладина жели да се одсели, и због тога се све мање склапају нормални бракови, и због тога..., и због тога..., и због тога...,  ...

Подели на овим сајтовима

i ovako.... http://www.blic.rs/Vesti/Beograd/587843/POMETNJA-NA-TRGU-Studentski-protest-Zelimo-muzeje-a-ne-sund-i-kic

a i ovako :

PETICIJA

Na sajtu Peticije24.com juče je pokrenuta peticija “Srbija protiv “Farme”, “Parova”, “Maldiva” i “VB”. Peticiju je za 48 sati potpisalo preko 90.800 ljudi.

Ваистину Воскресе !!!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...