Jump to content

Како зауставити дебилизирајуће и тровачке ријалити програме? (Борба против кича и шунда)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ja sam pre da se napravi neki koloseum... :D

Све може! :ih5loz: Само док изгурамо петицију а после машти на вољу. :0203_cool:

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

90-ih nije bilo takvih debilizama kao što ih ima danas.

Како није било? Где ћеш горе од ''Видимо се у читуљи'', турбо-диско-фолка, и ''Очи боје дуге сад ми требају, срце пуно туге да обуздају...'' :-/// 

Подели на овим сајтовима

90-ih nije bilo takvih debilizama kao što ih ima danas.

Тад су културу стварали само они који су одрастали на "Непричави" и Мићи Татићу.

2000-их су им се придружили они што су одрастали на Метли, Тобогану и Ф&Ф, 1990-их су још били мали. :D

Подели на овим сајтовима

Како није било? Где ћеш горе од ''Видимо се у читуљи'', турбо-диско-фолка, и ''Очи боје дуге сад ми требају, срце пуно туге да обуздају...'' :-/// 

Srpski film je recimo gori od svega toga.A oči boje duge je samo pesma koja uopšte nije loša a što sad to tebe asocira na neke stvari je druga priča.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Петиција - лажни осећај да радиш нешто корисно.

Немој да гледаш те бљувотине, и победио си.

Стварна петиција би баш била интересантна.

Оно на интернету је само сајт који се зове "петиција". По Уставу, петиција мора да има покретаче, потписнике, конкретан предлог и институцију којој се подноси.

Подели на овим сајтовима

Srpski film je recimo gori od svega toga.A oči boje duge je samo pesma koja uopšte nije loša a što sad to tebe asocira na neke stvari je druga priča.

Шта фали српском филму? Има доста смећа, али на сваких годину-две се сними бар један ОК филм, за Србију је то више него одлично. ne_shvata

Подели на овим сајтовима

Шта фали српском филму? Има доста смећа, али на сваких годину-две се сними бар један ОК филм, за Србију је то више него одлично. ne_shvata

Srpki film je jedan film. :good2: Nisam mislio na srpsku kinematografiju u kompletu.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Пази кад су довели хрватице у "парове"... и овде се шибају,мада има више еротике... :)))

Али свакако највећи флеш до сад је ова "Кристијанизација" овог блесавог народа,који је то фолирант,па то је страшно...али да зову човека,који треба из ријалитија да иде у затвор,је преседан још невиђен...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Ма нема потребе да се пореди, ово данас је само наставак 90-их, које су биле распад распада. 

А ''очи боје дуге'' сам се без везе сетио, не асоцира ме ни на шта осим на смешну тинејџ патетику и јако лоше време, бар за поштен свет.

Подели на овим сајтовима

и овде се шибају,мада има више еротике... :)))

Ih baš me interesuju neki detalji ...

šteta što ne može da se vidi

Стварно нема смисла... joooj

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Али свакако највећи флеш до сад је ова "Кристијанизација" овог блесавог народа,који је то фолирант,па то је страшно...али да зову човека,који треба из ријалитија да иде у затвор,је преседан још невиђен...

по мени је довођење Кристијана у фарму сасвим нормално, разочарање ми је учешће Еве Рас нпр. или Фирчија, Викторије...

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Стварна петиција би баш била интересантна.

Оно на интернету је само сајт који се зове "петиција". По Уставу, петиција мора да има покретаче, потписнике, конкретан предлог и институцију којој се подноси.

Не знам, али мислим да је и ''стварна петиција'' само мртво слово на папиру. Тешко да би могла нешто да промени. 

Подели на овим сајтовима

Ma neka gleda narod kad voli . Kome se ne svidja ne mora da gleda. Voli narod da bude takav kakav je , da zivi kao stoka i da gleda program za stoku , tako je navek bilo i nista tu ne moze da se promeni . Ocete kulturu ,e ocete ...., kako sam taj narod kazem, mozes nekome nesrto da uzems na silu (recimo rijaliti program) ali ne mozes nekome nesto da das na silu( recimo obrazovanje, kulturu ...)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...