Jump to content

Ваш омиљени парфем?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

On 15.5.2019. at 17:27, Broken рече

Malo su mi femi ti parfemi. 

Pa ja sam zensko i nekako mi je prirodno da mi i parfem bude femi :)

Druga boca, prva potrosena sa uzitkom  ... mada meni se dopada bas ovaj "la vie ast belle"  iz osnovne linije. Sve ove kasnije pod varijante mi se ne dopadaju, iskreno.

20191027_133413.jpg

• Свиђа ми се 1

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Таша рече

Pa ja sam zensko i nekako mi je prirodno da mi i parfem bude femi :)

Druga boca, prva potrosena sa uzitkom  ... mada meni se dopada bas ovaj "la vie ast belle"  iz osnovne linije. Sve ove kasnije pod varijante mi se ne dopadaju, iskreno.

20191027_133413.jpg

Probala sam ovaj parfem negde 2013.. i oduševio me, i nisam ga kupila, dugo posle  sam mislila o njemu.... podsetila si me sad..Lancome..ima neku lepršavu notu...

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Broken рече

Džentlmenski parfem. Green irish tweed.

"Green irish tweed", zapisano...

• Свиђа ми се 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Broken рече

Pises. 

Daj da vidimo wish list. :D

Pa jos nemam, evo poceo sam polako... :smeh1:

• Хахаха 1

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• 2 months later...
пре 6 часа, Милошшш рече

...nešto sam pravio i sam, uglavnom pačuli, sandal itd. 

Могу да кажем да сам постао мајстор за прављење парфема, па ми сад сваки дизајнерски, па и ''ниш'', парфем мирише на синтетички треш.

Није да се хвалим... али се хвалим.

Плус што миришем лепо, као нико - буквално.

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Натан рече

Могу да кажем да сам постао мајстор за прављење парфема, па ми сад сваки дизајнерски, па и ''ниш'', парфем мирише на синтетички треш.

Није да се хвалим... али се хвалим.

Плус што миришем лепо, као нико - буквално.

Па лепо брате, драго ми је да то чујем. Само грувај :) 

cool.lie.talker

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Милошшш рече

Па лепо брате, драго ми је да то чујем. Само грувај :) 

Само не бих превише да улазим у ту парфемску филозофију, да не делујем превише педерски.

Него онако, чисто да мирише.

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Све од Aqcua di Parma... посебно Colonia, Colonia Assoluta, Sandalo, Fico di Amalfi, Arancia di Capri...

Да ли је неко од вас пробао Alexandria мирисе? Они су рађени као клонови најпопуларнијих niche парфема, али много, много бољи, у extract концентрацији.

Пробао сам пар комада и могу да кажем да су фантастични.

WWW.ALEXANDRIAUK.COM

Hard work, dedication, commitment to excellence. You follow this pathway to success, which is why you deserve to wear Hafez...

,

Подели на овим сајтовима

On 19.2.2020. at 14:23, Иван Ц. рече

Да ли је неко од вас пробао Alexandria мирисе? Они су рађени као клонови најпопуларнијих niche парфема, али много, много бољи, у extract концентрацији.

Vala nisam probao ali mi smeta, iz etičkih razloga, kad neko klonira poznate parfeme i na tome zarađuje. Inače, nisam probao nijedan Alexandrijin parfem ali verujem da su ih dobro odradili.

Oče, ako smem da primetim, da nema tebe i mene ovaj ženski kutak bi odavno umro. :D

Подели на овим сајтовима

spacer.png

Ne mogu se pohvaliti nekim posebnim darovima i talentima ali od rane mladosti primetio sam jednu sposobnost. Jedna veština je definitivno sastavni deo moga bića - kad god sedim blizu vatre, dim ide na mene. Kad se premestim, dim me prati. Sad sam već naučio da živim sa tim. Gospodar dima.

Interlude me je iznenadio tim dimom koji je vrlo upadljiv, čak dominantan od samog otvaranja. Sreća pa su uz njega spakovali i nekih drugih sastojaka da ga malo začine i uslade; origano više nego biber i slast u kombinaciji sa drvetom. Jedan orijentalni parfem brutalnih performansi.

Mislim, nosio sam raznih mirisa koji imaju reputaciju ubica i sl. ali uvek sam nosio ja njih. Parfem je bio tu poslušan i spreman na saradnju.

Ovde nije tako. Sedim juče na poslu i primetim kako je toliko dominantan da sam u mislim počeo da razgovaram s njim:"Ova škola je suviše mala za nas dvojicu." Mislite da je reagovao ?

Ne, još gore, počeo je da se odvaja od mene kao poseban entitet.

"Hajde izadji napolje sad !" mislim se. "Hajde Arapine!"

Tog trenutka je zvonilo za kraj časa.

Izadjem napolje u dvorište da udahnem svežeg vazduha i da se malo smirim. Kolege pušači na brzinu pale cigare da maksimalno iskoriste mali odmor.

Sledeća scena - stojim mirno dok dim njihovih cigara ide...šta mislite kuda ? :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...